Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Rundresa i norra Sardinien

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Italien
från 7.689 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Njut av en av de vackraste öarna i Medelhavet, Sardinien! Inkl. 7 nätter på 3 hotell med frukost, hyrbil och flyg.

På denna rundresa kör du längs gyllene sandstränder och turkosblått hav i din egen takt med din hyrbil! Sardinien är en Italiensk ö, men den har också sin unika karaktär. Beundra de vackra solnedgångarna, det fantastiska landskapet och den mest idylliska naturen. Det låter nästan för bra för att vara sant, eller hur? Du kommer att tillbringa 7 nätter på denna vackra ö och utforska den norra delen av detta paradis.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Olbia
 • 3 nätter på Hotel il Timone (de första 2 nätterna och den sista natten)
 • 2 nätter på Villa Barbarina Resort Alghero
 • 2 nätter på Hotel Janus
 • Frukost
 • Hyrbil
Resplan

Dag 1 & 2: Nordöstra Sardinien

Det första stoppet på din resa är Olbia-provinsen! När du anländer till flygplatsen hämtar du din hyrbil och startar din resa genom norra Sardinien. Du kanske vill börja din resa genom naturen, ta ett dopp i det kristallklara havet eller besöka staden Olbia. Alla Musikälskare bör åka till denn... Läs mer

Hotel Il Timone

Dag 3 & 4: Nordvästkusten

Nu är det dags för stopp nummer två på resan! Efter en trevlig frukost på ditt hotell korsar du Sardinien till den nordvästra sidan av kusten. Längs vägen kör du genom vackra landskap, passerar charmiga byar och njuter av de lantliga omgivningarna och vackra sjöarna, som till exempel Lago Cogh... Läs mer

Villa Barbarina Resort Alghero 4stelle

Dag 5 & 6: Norra sidan

Från nordväst reser du längre norrut där du har mycket att uppleva. Det rekommenderas starkt att stanna i Sassari längs vägen: den näst största staden i Sardinien. Denna stad är känd för sin rika historia och konst - från 1200-talet. Promenera genom de smala gatorna, drick en god kopp kaffe på... Läs mer

Janus Hotel

Dag 7: Tillbaka till östra sidan

Din semester slutar på den plats där allt började: i öst! Beställ en sista pastarätt, ta ett uppfriskande och avkopplande dopp i havet, ta en sista titt på de stora landskapen. Här i Olbia har resan kommit till ett slut och du behöver nu bara lämna tillbaka hyrbilen på flygplatsen igen. Säg he... Läs mer

Hotel Il Timone

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt ca 21 kr per person per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet ligger 1 km från Il Portolano och 15 km från Olbia.

Villa Barbarina ligger i hjärtat av regionen Nurra, mellan Porto Torres, Alghero och Sassari. Nurra är känt för sin vackra, orörda natur och sina intressanta vandringsleder.

Ni bor ungefär 15 minuter promenadstråk från områdets historiska kärna och den klassiska kyrkan Sant Antonio Abate.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter