• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Ö-hoppa på Indonesiens idylliska öar

 • Rundresa
 • 22 eller 23 nätter
 • Indonesien
från 22.859 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 5 gånger

Rundresa på paradisöarna Java, Borneo, Bali, Lombok och Gili Air under 19 nätter & 2 nätter på en båt med spännande utflykter, frukost & transfer.

Spektakulära solnedgångar, gigantiska vulkaner, fascinerande tempel, exotiska stränder och en imponerande regnskog. Det är ingen tvekan om varför Indonesien är ett land som bör utforskas. På resan får du uppleva Borneos vilda regnskog, cykla genom Balis risfält, uppleva friden i Borobudur-templet, förälska dig i oupptäckta Lombok och slappar på de tropiska ständerna på Gili Air. Här har du receptet på en oförglömlig drömresa.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Kastrup eller Arlanda till Jakarta
 • Flyg från Denpasar till Kastrup eller Arlanda
 • 19 nätter på 7 hotell + 2 nätter på en båt (se resplan nedan för detaljer)
 • Frukost på all hotell samt helpension på båten
 • Båttur genom nationalparken Tanjung (dag 2 och 3)
 • Besök till tempel i Borobudur (dag 4)
 • Stadstur Yogyakarta (dag 5)
 • Tur till östra Bali (dag 10)
 • Tur till Lomboks norra kust (dag 15)
 • Engelsktalande guider
 • Flyg från Jakarta (Java) till Pangkalan Bun (Borneo)
 • Flyg från Pangkalan Bun (Borneo) till Semarang (Java)
 • Flyg från Yogyakarta (Java) till Denpasar (Bali)
 • Båttur från Bali till Lombok
 • Båttur från Lombok till Gili Air
 • Båttur från Gili Air till Bali
 • All transfer (utom transfer till och från hotellet på Gili Air)
Tillval
 • Forsränning
 • Vandring i soluppgång
 • Cykeltur
 • Vandring Rinjani
Indonesiens bästa

Under 22 dagar utforskar du fem av Indonesiens vackraste öar! Kasta dig in i djungeln, beundra orangutangerna och besök fascinerande tempel. Ta en titt på de berömda risfälten, de traditionella balinesiska byarna och vattenpalatsen innan du rullar ut handduken på de härliga stränderna med utsikt över ett kristallklart hav. Borneo, Java, Bali, Lombok och Gili Air väntar på dig. Oavsett öarnas storlek är de alla exotiska i sin karaktär och charm. Du bor på vackra hotell med pool och utflykter samt all transfer är redan arrangerat. Res till Indonesien på en äventyrsresa, upplev spännande kulturer och god mat!

Resplan

Dag 1: Ankomst till Jakarta

Idag anländer du till Jakarta och blir körd till ditt hotell vid flygplatsen. Här spenderar du en natt innan äventyret börjar. Beroende på när ditt plan landar kan du antingen vila på hotellet eller ge dig ut och utforska atmosfären. Nästa dag flyger du nämligen till spännande Borneo!

Läs mer
Swiss-Belhotel Airport  eller liknande

Dag 2 & 3: Orangutanger på Borneo

Vakna till en magnifik dag - du aka nämligen till frodiga Borneo! Efter frukost kommer du att hämtas på hotellet och sedan köras till flygplatsen. Flygningen till Pangkalan Bun är kort och efter att du landat tar en lokal guide med dig till Tanjung Puting National Park, en vacker och relativt ... Läs mer

Dag 4 & 5: Java

På dag 4 byter du båten mot flyg. Turen avgår från Pangkalan Bun till Semarang, som ligger i Java, och sedan tas du till destinationen Yogyakarta. Längs vägen stannar ni vid templet Borobudur, det mest berömda templet i hela Indonesien och det största buddhistiska templet i världen. Den stora ... Läs mer

Hotel New Saphir Yogyakarta  eller liknande

Dag 6 - 9: Till natursköna Bali

På dag 6 tar du dig till natursköna Bali. Efter frukost körs du till flygplatsen där du flyger till Ubud-regionen på Bali. Här kan du sedan spendera resten av dagen och dag 7. Tillbringa några timmar i solstolarna vid den mysiga hotellpoolen och ladda batterierna.

På dag 8 kommer du at... Läs mer

Bakung Ubud Resort & Villa  eller liknande

Dag 10 & 11: Stränderna i Candidasa på Bali

Dag 10 är det dags för nya äventyr. Efter frukost kommer du att hämtas kl. 9:00 för att åka till Candidasas stränder som ligger ca 50 km bort. På resan stannar du till vid fiskebyn Kusamba som kännetecknas av traditionell saltproduktion och de små fiskebåtarna under palmerna på stranden. Saltp... Läs mer

Rama Shinta Hotel Candidasa  eller liknande

Dag 12 - 15: Lombok

På dag 12 lämnar du Bali, men bara för en kort stund. Med en speedboat-tur tas du till ön Lombok, där du bor i en vik på ostkusten av den orörda ön. Lombok har en förtrollande skönhet och ett utsökt exotiskt kök. Låt solen ge dig den önskade mängden vitamin D när du kopplar av på de vita sands... Läs mer

Aruna Senggigi Resort & Convention  eller liknande

Dag 16 & 17: Gili Air

Dag 16 och 17 på resan spenderas på ön Gili Air där du sannerligen kommer att känna dig hemma i den lugna och lantliga atmosfären. Den lilla ön är ännu skonad från massturismen vilket gör ön till en underbar plats att bo på, speciellt för lokalbefolkningen. Kustvägen runt Gili Air är kort men ... Läs mer

Grand Sunset Gili Air  eller liknande

Dag 18 - 22: Tillbaka till Bali

På dag 18 byts Gili Air ut mot livliga Bali. Du checkar in på den södra kusten i staden Sanur. Ursprungligen var Sanur en fiskeby men har idag blivit ett populärt semestermål. Dock har platsen bevarat sin ursprungliga och autentiska karaktär. Sanur är perfekt för dem som vill njuta av solen, h... Läs mer

Parigata Resort & Spa  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 10 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 8-10 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Standard

Vänligen observera att det i Indonesien kan vara en annan standard än i Europa

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Indonesien behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Jakarta/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Indonesien rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt eventuellt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter