• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Upptäck fem av Indonesiens drömmiga öar

 • Rundresa
 • 23 nätter
 • Indonesien
från 21.269 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Java, Borneo, Bali, Lombok och Gili Air! Inkl. 19 nätter på hotell + 2 nätter på en båt, frukost, utflykter, all transfer samt flyg & inrikesflyg.

Spektakulära solnedgångar, gigantiska vulkaner, fascinerande tempel, exotiska stränder och en imponerande regnskog. Det är ingen tvekan om varför Indonesien är ett land som bör utforskas. På resan får du uppleva Borneos vilda regnskog, cykla genom Balis risfält, uppleva friden i Borobudur-templet, förälska dig i oupptäckta Lombok och slappar på de tropiska ständerna på Gili Air. Här har du receptet på en oförglömlig drömresa.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Kastrup eller Arlanda till Jakarta
 • Flyg från Denpasar till Kastrup eller Arlanda
 • 19 nätter på 7 hotell + 2 nätter på en båt (se resplan nedan för detaljer)
 • Frukost på all hotell samt helpension på båten
 • Båttur genom nationalparken Tanjung (dag 2 och 3)
 • Besök till tempel i Borobudur (dag 4)
 • Stadstur Yogyakarta (dag 5)
 • Tur till östra Bali (dag 10)
 • Tur till Lomboks norra kust (dag 15)
 • Engelsktalande guider
 • Flyg från Jakarta (Java) till Pangkalan Bun (Borneo)
 • Flyg från Pangkalan Bun (Borneo) till Semarang (Java)
 • Flyg från Yogyakarta (Java) till Denpasar (Bali)
 • Båttur från Bali till Lombok
 • Båttur från Lombok till Gili Air
 • Båttur från Gili Air till Bali
 • All transfer (utom transfer till och från hotellet på Gili Air)
Tillval
 • Forsränning
 • Vandring i soluppgång
 • Cykeltur
 • Vandring Rinjani
Indonesiens bästa

Under 22 dagar utforskar du fem av Indonesiens vackraste öar! Kasta dig in i djungeln, beundra orangutangerna och besök fascinerande tempel. Ta en titt på de berömda risfälten, de traditionella balinesiska byarna och vattenpalatsen innan du rullar ut handduken på de härliga stränderna med utsikt över ett kristallklart hav. Borneo, Java, Bali, Lombok och Gili Air väntar på dig. Oavsett öarnas storlek är de alla exotiska i sin karaktär och charm. Du bor på vackra hotell med pool och utflykter samt all transfer är redan arrangerat. Res till Indonesien på en äventyrsresa, upplev spännande kulturer och god mat!

Resplan
 1. Dag 1: Ankomst till Jakarta

  Idag anländer du till Jakarta och blir körd till ditt hotell vid flygplatsen. Här spenderar du en natt innan äventyret börjar. Beroende på när ditt plan landar kan du antingen vila på hotellet eller ge dig ut och utforska atmosfären. Nästa dag flyger du nämligen till spännande Borneo!

  Läs mer

  SwissBel Airport Hotel Jakarta eller liknande

 2. Dag 2 & 3: Orangutanger på Borneo

  Vakna till en magnifik dag - du aka nämligen till frodiga Borneo! Efter frukost kommer du att hämtas på hotellet och sedan köras till flygplatsen. Flygningen till Pangkalan Bun är kort och efter att du landat tar en lokal guide med dig till Tanjung Puting National Park, en vacker och relativt ... Läs mer

 3. Dag 4 & 5: Java

  På dag 4 byter du båten mot flyg. Turen avgår från Pangkalan Bun till Semarang, som ligger i Java, och sedan tas du till destinationen Yogyakarta. Längs vägen stannar ni vid templet Borobudur, det mest berömda templet i hela Indonesien och det största buddhistiska templet i världen. Den stora ... Läs mer

  Hôtel New Saphir Yogyakarta eller liknande

 4. Dag 6 - 9: Till natursköna Bali

  På dag 6 tar du dig till natursköna Bali. Efter frukost körs du till flygplatsen där du flyger till Ubud-regionen på Bali. Här kan du sedan spendera resten av dagen och dag 7. Tillbringa några timmar i solstolarna vid den mysiga hotellpoolen och ladda batterierna.

  På dag 8 kommer du at... Läs mer

  Bakung Ubud Resort & Villa eller liknande

 5. Dag 10 & 11: Stränderna i Candidasa på Bali

  Dag 10 är det dags för nya äventyr. Efter frukost kommer du att hämtas kl. 9:00 för att åka till Candidasas stränder som ligger ca 50 km bort. På resan stannar du till vid fiskebyn Kusamba som kännetecknas av traditionell saltproduktion och de små fiskebåtarna under palmerna på stranden. Saltp... Läs mer

  Rama Shinta eller liknande

 6. Dag 12 - 15: Lombok

  På dag 12 lämnar du Bali, men bara för en kort stund. Med en speedboat-tur tas du till ön Lombok, där du bor i en vik på ostkusten av den orörda ön. Lombok har en förtrollande skönhet och ett utsökt exotiskt kök. Låt solen ge dig den önskade mängden vitamin D när du kopplar av på de vita sands... Läs mer

  Aruna Senggigi Resort eller liknande

 7. Dag 16 & 17: Gili Air

  Dag 16 och 17 på resan spenderas på ön Gili Air där du sannerligen kommer att känna dig hemma i den lugna och lantliga atmosfären. Den lilla ön är ännu skonad från massturismen vilket gör ön till en underbar plats att bo på, speciellt för lokalbefolkningen. Kustvägen runt Gili Air är kort men ... Läs mer

  Hôtel Grand Sunset Gili Air eller liknande

 8. Dag 18 - 22: Tillbaka till Bali

  På dag 18 byts Gili Air ut mot livliga Bali. Du checkar in på den södra kusten i staden Sanur. Ursprungligen var Sanur en fiskeby men har idag blivit ett populärt semestermål. Dock har platsen bevarat sin ursprungliga och autentiska karaktär. Sanur är perfekt för dem som vill njuta av solen, h... Läs mer

  Parigata Resort & Spa**** eller liknande

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 10 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 8-10 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Indonesien behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Jakarta/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Indonesien rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt eventuellt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Valuta och betalning

Valutan är indonesisk rupiah (IDR). Bankomater är lättillgängliga på turistorterna och du kan använda American Express, MasterCard och Visa i bankomaterna. Det är oftast bäst att betala med kontanter på restauranger. Om du hellre växla pengar, ta med kontanter i 100 USD, vilket ger den bästa valutan.

Standard

Vänligen observera att det i Indonesien kan vara en annan standard än i Europa

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt minst 6 månader efter planerad hemresa

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter