• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Mat- och vinresa i norra Italien

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Italien
5 omdömen
från 5.639 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 13 gånger

Kulinarisk rundresa inkl. 3 hotell, frukost, 3-rättersmiddagar, 2 vinprovningar, vinägerprovning, matprovning hyrbil och flyg.

Fylliga viner, färsk pasta, frasig pizza och nypressad olivolja - det råder ingen tvekan om att Italien har ett av världens bästa kök! På denna rundresa i Emilia Romagna-regionen väntar oförglömliga upplevelser för smaklökar, ögon och själ. Resans sju nätter är uppdelade på tre hotell i olika delar av regionen, och under din vistelse kommer du att få lära dig mer om och smaka på regionens viner, balsamvinäger, ost och charkprodukter samt genuina kokkonst. Susa fram genom landskapet och förvandlas sakta till en äkta italienare - Ciao!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Bologna
 • 2 nätter på Locanda del Lupo (Hotel Villa Ducale vid resa i augusti), inkl. 1x vinprovning i en vinkällare i området, 10% rabatt på Outlet Fidenza Village
 • 2 nätter på Albergo Conte Verde inkl. 1x provning av balsamvinäger i vinägerkällare Medici Ermete di Montecchio Emilia, 1x provning av Lambruscovin på Tenuta La Piccola Montecchio Emilia (eller motsvarande)
 • 3 nätter på Albergo La Spia d'Italia*** inkl. välkomstdrink, 1x gåva på rummet
 • Frukost på samtliga hotell
 • 3-rättersmiddag på samtliga hotell
 • Hyrbil
Resplan

Dag 1 & 2: Soragna

Välkommen till Italien! Din kulinariska turné börjar redan efter att du har hämtat din hyrbil och tagit dig till första destinationen, Soragna. På ditt första hotell, Locanda del Lupo, kommer du att bli bortskämd för en 3-rättersmiddag redan första kvällen, samt få provsmaka det lokala vinet o... Läs mer

Locanda del Lupo

Dag 3 & 4: Montecchio Emilia

Resan tredje dag kör du från Soragna till Montecchio Emilia, som är en pittoresk sträcka på 50 km genom det italienska landskapet. På Albergo Conte Verde kan du njuta av en 3-rättersmiddag i hotellets restaurang, vars mat endast är baserat på säsongens och regionens råvaror. Du kommer också at... Läs mer

Albergo Conte Verde

Dag 5 - 8: Solferino

Rundresan femte dag är det dags att vinka farväl till Emilia Romagna och köra 95 km norr ut till Solferino vid Gardasjön södra kust. På ditt hotell Albergo La Spia d'Italia serveras du en 3-rättersmiddag på kvällen, med utvalda läckerheter från Lombardiens specialiteter. Speciellt för områ... Läs mer

Albergo La Spia d'Italia

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Nissan Micra, VW Polo, Renault Clio eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Parkering

Gratis parkering på samtliga hotell

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Eventuell hotelländring

Vänligen observera att om du reser i augusti bor du istället på Hotel Villa Ducale i Parma. Du bor du med exakt samma hotellpaket som erbjudandet ursprungligen erbjuder

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter