Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Taxi ingår
 • Reseguide inkluderat

Lugna dagar på Polens riviera

 • Cityresor
 • Polen
från 2.579 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Historia, romantik och avkoppling väntar på dig: Upplev både Gdansk och Sopot och njut av bastubad, daglig frukost & välkomstdrink.

På andra sidan Östersjön väntar Gdansk och Sopot med endast 1 mil emellan sig! I Gdansk bor du mitt i den historiska stadskärnan och i Sopot har du den romantiska piren - gör dig redo för en härlig vistelse på polska rivieran!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Skavsta, Landvetter, Växsjö, Kastrup eller Sturup till Gdansk
 • Privat transfer t/r mellan flygplats och hotell
 • 2 eller 3 nätter på Q Hotel Grand Cru i Gdansk
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Sopot i Sopot
 • Frukost
 • Fri tillgång till hotellets bastu och fitnessrum på Hotel Sopot
 • Välkomstdrink på Q Hotel Grand Cru Gdańsk
Resplan

Dag 1 & 2: Gdansk

Gdansk är en pittoresk pärla som lever upp till sitt rykte som Polens främsta turiststad! Torget Długi Targ lockar med utmärkta restauranger och livliga uteserveringar. Stadens historiska centrum består av idylliska hansahus och välutsmyckade renässansfasader. Det majestätiska Rådhuset från 13... Läs mer

Q Hotel Grand Cru Gdańsk

Dag 3 & 4: Sopot

Sopot, som ligger 12 km från Gdansk, är en av de trevligaste städerna i hela Polen! Här har du hela den breda vita sandstranden för dina fötter, och längs med strandpromenaden hittar du massor av barer, restauranger och kaféer. Maten är fantastisk med mycket fisk på menyn, och priserna är låga... Läs mer

Hotel Sopot ****

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer mellan Gdansk och Sopot (med taxi tar resan ca 20 minuter och kostar ca 120 kr. Med tåg tar resan ca 30 minuter och kostar ca 50 kr per person)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: Bor gratis
Barn 6-12 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats
Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Plats

Hotellet ligger i Gdansk gamla stad och har gångavstånd till den vackra Motlawa-floden. Från flygplatsen till hotellet är det ca 17 km (ca 30 minuter).

Hotellet ligger precis bredvid Sopot central dit du kan ta tåget från Gdansk.

Hotellet ligger 200 meter från stranden och 1,2 km från Sopot centrum.

Hotellet är beläget mitt i klassiska "Old Town". Tågstationen ligger ungefär 1,5 km från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter