Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Historiska Krakow & Auschwitz Memorial

 • Cityresor
 • Kraków
från 1.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

2, 3, 4 eller 5 nätter i Krakow med frukost, utflykt till Auschwitz & Birkenau, flyg samt taxi enkelväg från flygplatsen.

En unik stad som Krakow har både ljusa och mörka sidor, under vistelsen får du ta del av historia från båda. Boende på designhotell i centrala Krakow kombineras med en betydelsefull utflykt till Auschwitz & Birkenau som ackompanjeras av en engelsktalande guide!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Skavsta, Landvetter, Sturup eller Kastrup till Krakow
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter på INX Design Hotel
 • Frukost varje morgon
 • Taxi enkelväg från flygplatsen till hotellet
 • Utflykt till Auschwitz & Birkenau (dag 2)
Historiska Krakow

Upplev historiens vingslag i Krakow! Staden har under århundraden haft en spännande historia fylld av kungar och speciellt stora krig. Trots att staden var i centrum under andra världskrigets är de allra flesta av stadens byggnader och monument bevarade. Idag är den historiska stadskärnan klassad som ett världsarv enligt UNESCO och att promenera runt här är som att slungas tillbaka i tiden.

Samtidigt som staden andas historia väntar en lärorik och viktig utflykt till det gamla koncentrationslägret Auschwitz & Birkenau, där du får sällskap av en engelsktalande guide. Hör allt om de fasansfulla händelserna under andra världskriget, se platsen med egna ögon och ta del av historien som har påverkat hela Europa. Mer om utflykten längre ner i erbjudandet!

INX Design Hotel

 • Hotell
 • Kraków, Polen
INX Design Hotel - Entrance

Välkommen till centrala Krakow, mitt i Kazimierzdistriktet som karaktäriseras av klassiskt Art Deco-stil. Hotellet är stilrent och utrustat med restaurang, bar och andra trevliga allmänna utrymmen. Designen är inspirerad från konstnären Zofia Stryjenska, vilket sätter en lokal prägel på boendet.

 • +9
Läs mer
INX Design Hotel - CLassic

Enkelrum

Enkelrummen karaktäriseras av ljusa inredningsdetaljer, bra material i allt från tyger till möbler. Rummet är även utrustat med säng, luftkonditionering, minibar, TV samt givetvis ett privat badrum med dusch och toalett.

INX Design Hotel - Classic

Dubbelrum

Samtliga rum är utrustade med luftkonditionering, TV med mängder kanaler, en minibar, snygga interiörer, bekväma sängar för en god nattsömn och givetvis ett privat badrum med dusch, toalett samt toalettartiklar. Vidare är rummen Art Deco-inspirerade vilket sätter lite extra flärd på din vistelse.

Mer i Krakow

 • Utforska Krakows majestätiska kyrkor, kullerstensgatorna i gamla stan, de gamla judiska kvarteren och intressanta muséer eller koppla av i stadens gröna parker. För att inte tala om den stora och populära kafékulturen i staden som förtjänar att utforskas väl på plats.
 • Känner du att benen blir trötta av all sightseeing kan du ta en tur runt stan i en elbil med audio-guide. Dessa elbilar hittas lätt i de centrala delarna av staden.
 • Prova på det polska köket! En klassiker är pierogi, baltiska pastaknyten med olika fyllningar, som serveras i många restauranger runt i stan. På 70-talet i Polen skapades rätten zapiekanka som var tänkt att efterlikna pizza. Den bästa varianten av zapiekanka hittar du i området Kazimierz på torget Plac Nowy
 • Polsk vodka får du inte missa! Dra till baren Propaganda för ett urval av de bästa sorterna.
Utflykt till Auschwitz & Birkenau

Du kommer plockas upp med buss på hotellet. Hela utflykten varar cirka 7-8 timmar. Mat & dryck ingår ej.

Utflykten inkluderar

- Alla biljetter & inträden till museet
- Skippa de långa köerna
- Engelsktalande guide
- Headset för att höra guiden
- Dokumentärfilm på plats
- Transfer t/r mellan hotellet och Auschwitz

Viktigt information att ta hänsyn till

Vänligen beakta att maxdimensioner för medhavd väska in till museet är 30 x 20 x 10 cm (ryggsäck/handväska)
Större väskor måste lämnas i bussen
Klädkod: Shorts och/eller bara axlar är ej tillåtet
Medhavd lunch rekommenderas
Pauser under turen kommer inte överskrida 10 min
Det är förbjudet att äta, dricka, ta foton innanför byggnaderna
Noll tolerans mot olämpligt beteende

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer från hotellet till flygplatsen vid hemresa (enkelresa från flygplatsen inkluderat)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer - Enkelrum
Max 2 personer - Dubbelrum

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Transfer (enkelväg)

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter