• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Magisk rundresa i Förenade Arabemiraten

 • Rundresa
 • 7 eller 8 nätter
 • Förenade Arabemiraten
från 8.359 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Rundresa i Förenade Arabemiraten med utflykt & övernattning i öknen! inkl. 5-stjärniga hotell samt frukost, 1x middag, all transfer & flyg.

Lyxig, mystisk och exotisk är bara några av de ord som beskriver den Förenade Arabemiraten - på denna resa kommer du uppleva magiska äventyr och exotisk kultur. Här möts du av både forntiden och framtiden på en och samma resa. Från oändlig shopping och glittrande skyskrapor i skinande Dubai och den imponerande metropolen i Abu Dhabi, blandar fantastisk arkitektur med azurblått hav till en stjärnklar himmel och östliga mysterium i öknen. Ta fram äventyraren i dig och åk på din livs resa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Köpenhamn till Dubai (antal nätter i kalendern beror på varierande flygtider, de totala antal nätter för rundresan förblir 7)
 • Shuttletransfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • Shuttletransfer mellan Emiraterna
 • 2 nätter på Corniche Hotel i Abu Dhabi *****
 • 2 nätter på Media Rotana i Dubai *****
 • 1 natt i öknen (inkl. frukost och middag)
 • 2 nätter på The Cove Rotana i Ras Al Khamiah *****
 • Frukost på alla hotell
Tillval
 • Stadstur i Abu Dhabi
 • Burj Khalifa (enbart biljetter)
 • Stadstur i Dubai
Resplan

Dag 1 & 2: Den äventyrliga resan börjar i Abu Dhabi

När du kommer till Dubais flygplats kommer du mötas upp av din chaufför som kommer att köra dig till Abu Dhabi. Avståndet från Dubai till Abu Dhabi är 1,3 mil och du har mycket att upptäcka på vägen, du kommer att fascineras av den östra arkitekturen och landskapet, där alla städer har sin ege... Läs mer

The Corniche Hotel - Khalifa Bin Zayed The First Street - Abu Dhabi - United Arab Emirates

Dag 3 & 4: Äventyrsresan fortsätter till Dubai

På morgonkvisten under dag 3 fortsätter resan till Dubai. Dubai är en av världens främsta metropoler och bjuder på en moderniserad och innovativ stadsplanering. Här hittar du bland annat världens högsta byggnad, Burj Khalifa, världens största naturliga blomsterträdgård, Miracle Garden, världen... Läs mer

Hotel Media Rotana Dubai - Dubai - United Arab Emirates

Dag 5: Den magiska öknen

Efter frukost på dag 5 väntas en oerhört spännande upplevelse i öknen! Du kommer att hämtas upp på hotellet vid ca 12.30 och därifrån går jeepresan djupt in i den mystiska öknen. Du kan se fram emot att upptäcka det sagolika landskapet och de fantastiska sanddynerna - i en mycket speciell milj... Läs mer

Dag 6 & 7: Strandparadiset i Ras Al-Khaimah

De sista dagarna av resan spenderar du i Ras Al-Khaimah, som ligger cirka 1 mil från Dubai. Ras Al-Khaimar ligger i den nordligaste Arabemiraten och i den lyxiga, men även avslappnade badorten med samma namn kommer du säkerligen trivas. Här kan du kombinera simturer i havet med avkoppling på d... Läs mer

The Cove Rotana Resort - Al Dhait South - Ras Al-Khaimah - United Arab Emirates
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år och 1 spädbarn upp till 5 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

4.724 kr - 10.610 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inget visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Abu-Dhabi/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader räknat från den dagen du flyger hem igen. Provisoriska pass accepteras inte i Dubai

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Förenade Arabemiraten behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter