Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Soliga dagar på paradisön Kreta

 • Solsemester
 • Daratsos
från 5.099 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Tillbringa 7 eller 14 soliga dagar på Hotel Elotia inkl. frukost (kan uppgraderas till halvpension) flyg & transfer.

Kreta är verkligen en plats som erbjuder ett smörgåsbord av upplevelser. Här finns ett brett utbud av kultur, historia och kulinariska specialiteter. Denna grekiska ö är en skattkista av historiska reliker, fina stränder och vackra landskap. Här har du lyxen att kunna välja mellan 4 olika stränder som alla ligger inom gångavstånd från ditt hotell eller bara koppla av vid hotellets pool - bättre kan det knappats bli!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup, Arlanda eller Landvetter till Chania
 • Shuttletransfer t/r mellan flygplatsen och hotellet
 • 7 eller 14 nätter på Hotel Elotia
 • Frukost (kan uppgraderas till halvpension)
Välkommen till Kreta!

Denna semesterpärla kommer inte att göra dig besviken om du önskar soliga dagar och spännande utflykter. Här väntar 300 soldagar per år, magisk natur, fantastiska stränder och historiska sevärdheter. Kreta har ett rikt kulturarv med välbevarade historiska monument. Här kan du få det bästa av två världar - sol och bad på det otaligt många vackra stränderna på Kreta och kulturupplevelser som tar dig på en resa in i det förflutna.

Elotia Hotel

 • Hotell
 • Daratsos, Grekland
pool

Elotia Hotel är ett familjärt hotell beläget ca 4 km från Chania. På hotellet kan du koppla av vid poolen med en cocktail för att sedan njuta av en trevlig måltid i restaurangen på kvällen. Dessutom kan du inom gångavstånd ta dig till fyra närliggande stränder du kan välja och vraka mellan.

 • +-4
Läs mer
room

Dubbelrum

Du kommer att bo i ett luftkonditionerat dubbelrum med plattskärms-tv, telefon och värdeskåp (mot avgift). Rummet har även ett privat badrum och balkong.

TravelBird tipsar!

 • Förutom de vackra stränderna erbjuder Kreta en rad fantastiska kulturella platser. Inte långt från hotellet hittar du den vackra havsgrottan kallad "Nerospilia". Här kan du fördjupa dig i en värld fylld av stalaktiter och stalagmiter och lära dig allt om den minoiska civilisationens heliga grottor.
 • Ta dig även till Samaria ravinen, som sägs vara den längsta ravinen i Europa. Området har en fantastisk natur fylld av uråldriga cypresser du kan beskåda under din vandring genom ravinen.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt: ca 15 kr per person per natt (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Ej tillgängligt

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Transfer

Transfern kommer vänta på flygplatsen med en TravelBird-skylt, en skylt med ditt namn eller vid en bestämd mötesplats. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

Plats

Elotia Hotel är beläget ca 22.4 km från Chanias flygplats.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter