• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Fascinerande rundresa i Jordanien

 • Rundresa
 • 7 eller 8 nätter
 • Jordanien
från 10.309 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 7 gånger

Rundresa i Jordan med 7 nätter inkl. frukost, engelsktalande chaufför, privat transfer & flyg.

Upptäck Jordaniens orörda, historiska & naturliga skönhet med en sju nätters rundresa. Du guidas genom spännande städer, kontrastrika landskap, romerska byggnader och mycket mer. Läs vidare för mer inspiration!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Amman, Jordanien
 • Frukost varje morgon
 • 7 nätters rundresa på 4 olika boenden:
 • 3 nätter på Amman International (eller liknande) i Amman
 • 1 natt på Ramada Resort (eller liknande) nära Döda havet
 • 1 natt på Amra Palace (eller liknande) i Petra
 • 2 nätter på My Hotel (eller liknande) i Aqaba
 • Privat transfer under resan
 • Engelsktalande chaufför
Tillval
 • Jerash & Ajloun
 • Wadi Rum
 • Ökenslott
Ta del av magnifika Jordan!

Välkommen till en magnifik chans att uppleva några av världens mest fascinerande underverk. Under sju nätters rundresa får du uppleva Jordaniens mästerverk som den historiska staden Petra, mytiska Amman, Aqaba, vackra Döda havet och mycket mer. Utflykter med guide, transfer, frukost är redan ordnat!

Resplan

Dag 1 & 2: Huvudstaden Amman

Idag börjar äventyret som tar dig på en vacker resa tillbaka i tiden. Efter landning i Amman välkomnas du av din chaufför som tar dig hela vägen till hotellet som är ditt första hem under resan. Resten av dagen kan du spendera precis som du vill, kanske genom att vila på hotellrummet efter den... Läs mer

Amman International Hotel  eller liknande

Dag 3: Amman - Mt. Nebo - Madaba - Döda havet

Dag tre är här och bjuder på en spännande tur till mytomspunna Döda havet. En engelsktalande chaufför plockar upp dig och kör dig från Amman till Döda havet, med flera bensträckare på intressanta platser. På vägen dit ser du konstnärliga Madaba, Saint Johns Church och vidare till Jordan Valley... Läs mer

Ramada Resort Dead Sea  eller liknande

Dag 4: Döda havet - Kungliga vägen - Slott - Petra

Dag fyra är här och bjuder på en spännande utflykt, längs beryktade 'King Road'. Vägen som snirklar sig längs kurvor, ner i dalar och upp i bergen är historisk och brukade sammankoppla Afrika med Mesopotamien. Denna kungliga väg låter dig betrakta det allra bästa av Jordaniens landskap... Läs mer

Amra Palace Hotel Petra  eller liknande

Dag 5: Underverket Petra & vidare till Aqaba

Välkommen till Jordaniens historiska stad Petra, som är beläget mellan Röda & Döda havet. Petra har varit bebott sedan förhistoriska tider och visar upp intressanta stenmonument som visar hur människorna tänkte och resonerade på den tiden, då allt tog fart. Här var även kryddor enormt stor... Läs mer

My Hotel  eller liknande

Dag 6: Hamnstaden Aqaba

I vanlig ordning tar transfern dig säkert och smidigt till nästa destination. Denna gång anländer ni i staden Aqaba, hamnstaden belägen Röda havet och passande nog Aqababukten. Den historiska staden har varit bebodd sedan 4000 f.Kr, vilket reflekteras i flertalet viktiga monument och byggnader... Läs mer

My Hotel  eller liknande

Dag 7 & 8: Sista anhalt - Amman

Idag tar du dig tillbaka till huvudstaden Amman, där hela resan tog fart. Spendera den sista dagen i den färgstarka huvudstaden bland gammalt och nytt, besök platser du tyckte om igen eller utforska något du inte hann med under första besöket. Shoppa finurliga souvenirer som få grannar har i v... Läs mer

Amman International Hotel  eller liknande
Lägg till en spännande utflykt!

 • Jerash & Ajloun (dag 2): Besök den historiska staden med spår från grekerna och romarna. Staden sägs vara en av världens bäst bevarade romerska provinser. Jerash väntar med tempel, stora teatrar, mäktiga gamla handelstorg och givetvis klassiska stadsmurar. Glöm heller inte slottet i Ajloun, en riktig höjdpunkt!
 • Wadi Rum (dag 6): Under denna utflykt får du uppleva öknen Wadi Rum, en plats du når via en hisnande färd över pastellfärgade sanddynor i den oändliga öknen. En jeep tar dig på detta otroliga äventyr som varar i ungefär två timmar.
 • Mer ökenäventyr (dag 7): Ännu ett äventyr ut i öknen, denna gång i Jordaniens östra del. Här får du besöka Qasr Amra, Qasr Al Azraq och Qasr Al Harraneh.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Liknande erbjudanden
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 5 år per rum

Ensamresande

5.633 kr - 6.667 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Visumkrav

Som svensk medborgare kommer din visum att ordnas av vår partner,och är gratis. Vid ankomst till flygplatsen väntar vår partner på dig med en skylt med ditt namn på det, innan tull. Vår partner följer sedan med dig till disken, där du får en stämpel i ditt pass.

Om du är en icke-europeisk medborgare, rekommenderar vi alltid att du kontaktar Jordaniens ambassad i ditt land för personlig rådgivning.

Passregler

Som svensk medborgare behöver du ett giltigt pass för att komma in i Jordanien. Ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader när du kommer in i Jordanien. För den mest aktuella informationen rekommenderar vi att du besöker webbplatsen för Sveriges utrikesdepartementet http://www.regeringen.se/sveriges-regering/utrikesdepartementet/ Alternativt kan du kontakta Jordaniens ambassad i ditt land.

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter