Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Naturskön rundresa i norra Argentina

 • Rundresa
 • 17 eller 22 nätter
 • Argentina
från 27.589 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck Argentina under 15 eller 20 nätter på olika hotell inkl. frukost, stadstur, transfer, inrikesflyg, flyg & hyrbil.

Denna tur tar med dig på en magisk resa till Argentina! Imponerande bergssluttningar, djupa raviner, tunnlar och slingrande bergsvägar väntar dig under denna rundresa. Du beundrar inte bara den spektakulära naturen i landet utan smakar också på lokal kultur och traditioner. Börja öva på din spanska redan nu! Detta är ett äventyr du sent kommer att glömma!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Buenos Aires
 • All transfer på plats
 • 15 eller 20 nätters rundresa (välj i kalendern, 20 nätter kan endast väljas mellanoktober-april p.g.a. väder):
 • 4 nätter på Two Hotel Buenos Aires (eller liknande) i Buenos Aires
 • 3 nätter på Hotel Posada del Marques (eller liknande) i Salta
 • 1 natt på El Cortijo Hotel Boutique (eller liknande) i Cachi
 • 2 nätter i Vieja Posada (eller liknande) i Cafayate
 • 3 nätter på Hostal Antigua Tilcara (eller liknande) i Tilcara
 • 2 nätter på Hotel Selva Montana (eller liknande) i Salta
 • 4 nätter i Picos del Sur (eller liknande i El Calafate (OBS: Endast för 20 nätter)
 • 1 natt i Two Hotel Buenos Aires (eller liknande) i Buenos Aires (OBS: Endast för 20 nätter)
 • Frukost
 • Hyrbil i 10 dagar
 • Inrikesflyg t/r mellan Buenos Aires och Salta
 • Inrikesflyg t/r mellan Buenos Aires och Calafate (endast för 20 nätter)
 • Halvdagstur Buenos Aires (dag 2)
 • Dagstur Perito Moreno (endast vid 20 nätter, dag 17)
 • Heldagstur Torres del Paine inkl. lunch (endast för 20 nätter, dag 18)
Tillval
 • Kvällstur i Salta (dag 5)
 • Hästridning med grillunch (dag 14)
 • Vattensafari (endast vid 20 nätter, dag 17, läggs på Perioto Moreno-turen)
Rundresa Argentina

OBS: Nedan beskrivs rundresan på 20 nätter. Under denna resa bor du 4 nätter i Patagonien, 3 nätter i Buenos Aires, 2 nätter i Salta, 1 natt i Cachi, 2 nätter i Cafayate, 1 natt i Salta, 3 nätter i Tilcara, 2 nätter i San Lorenzo, 1 natt i Buenos Aires, 4 nätter i El Calafate och 1 natt i Buenos Aires.

Du åker inte till Patagonia för rundresan på 15 nätter. Du kommer att bo 3 nätter i Buenos Aires, 2 nätter i Salta, 1 natt i Cachi, 2 nätter i Cafayate, 1 natt i Salta, 3 nätter i Tilcara, 2 nätter i San Lorenzo, 1 natt i Buenos Aires.

Resplan

Dag 1 - 3: Välkommen till tangostaden Buenos Aires

Välkommen till Argentina! När du landar på Buenos Aires flygplats väntar din chaufför redan på dig och du körs till hotellet. Du kommer att spendera de kommande tre dagarna i den argentinska huvudstaden. Förbered dig på god mat, läckra viner och tango! Den första kvällen kan du utforska omgivn... Läs mer

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  eller liknande

Dag 4 & 5: Salta

På dag 4 tar din förare dig till flygplatsen. Oroa dig inte, du ska inte hem än. Idag flyger du till Salta. Argentinarna kallar också denna stad "La Linda" (Magnificent). Denna stad ligger vid foten av Anderna och är ett populärt resmål bland invånarna i Argentina. Den gamla kolonial... Läs mer

Hotel Posada del Márques - Córdoba  eller liknande

Dag 6: Calchaquí-dalen

Förbered dig på två dagar fulla av dramatiska landskap för under de kommande dagarna kommer du att göra en resa genom Calchaquí-dalen. På dag 6 reser du från Salta till Cachi. Här hämtar du även ut din hyrbil under morgonen och fortsätter resan till Cachi. Nu väntar dig en ca 160 km lång resa ... Läs mer

El Cortijo  eller liknande

Dag 7 & 8: Cafayate

På dag 7 reser du från Cachi till Cafayate. Denna stad ligger i vinregionen i Calchaquí-dalen. Längs vägen kan du beundra Calchaquí-floden, Quebrada de las Flechas (en dal full av ojämna bergstrukturer) och pittoreska bergsbyar. Vid slutet av dagen anländer du till Cafayate.

Dag 8 pass... Läs mer

Vieja Posada  eller liknande

Dag 9: Tillbaka till Salta

På dag 9 återvänder du till Salta. Välj själv när du önskar åka tillbaka. Du reser genom Lermadalen, fylld med historiska städer och passerar även Quebrada de las Conchas, där vatten och vind har skurit ut stenarna i imponerande former.

Läs mer
Hotel Posada del Márques - Córdoba  eller liknande

Dag 10 - 12: Humahuaca Valley & Tilcara

På dag 10 är det dags att återigen sätta dig i hyrbilen för idag leder äventyret till Tilcara. Den här pittoreska staden är den perfekta basen för att besöka Humahuaca Valley. Den här dalen finns med på Unescos världsarvslista och du kommer snabbt att upptäcka varför. De färgstarka kullarna va... Läs mer

Hotel Antigua - Sorpresa  eller liknande

Dag 13 & 14: San Lorenzo

På dag 13 reser du till San Lorenzo, en stad i utkanten av Salta. Miljön på denna plats är helt motsatt av landskapet du har sett de senaste dagarna. Här hittar du inte öken och karga klippformationer utan istället grönska och växtlighet så långt ögat kan nå! När du anlänt till San Lorenzo kan... Läs mer

Hotel Selva Montana  eller liknande

Dag 15: Adios Argentina (OBS! Endast för rundresan på 15 nätter)

Inget varar för evigt och inte heller ditt äventyr. Idag reser du med din hyrbil till Salta där du sedan tar planet tillbaka till Buenos Aires. Du spenderar sedan den sista natten i den argentinska huvudstaden.

På dag 16 tar en transfer dig till flygplatsen där du sedan går ombord på p... Läs mer

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  eller liknande

Dag 16 - 19: Argentinska Patagonien (OBS! Endast för rundresan på 20 nätter)

Har du bokat rundresan på 20 nätter? Då väntar ytterligare äventyr på dig! Du kommer att hämtas på hotellet och tas till flygplatsen. Härifrån tar du ett inrikesflyg till Calafate och sedan med transfer från flygplatsen till hotellet.

Förbered dig på några dagar full av imponerande na... Läs mer

Hotel Picos del Sur  eller liknande

Dag 20 & 21: Tillbaka till Buenos Aires

Låt oss hoppas att du inte är trött på den argentinska huvudstaden riktigt än! Efter tre dagar byter du den underbara naturen för den livliga storstaden. Lyckligtvis är du på välbekant mark i Buenos Aires. På dag 21 återvänder du sedan hem till Sverige efter en resa full av stunder du kommer a... Läs mer

Two Hotel Buenos Aires - Moreno  eller liknande
Valbara utflykter

 • Kvällstur i Salta: Utforska staden med en lokal guide. På grund av sin unika koloniala arkitektur är Salta en intressant plats att utforska. Under turen går du längs centrala torget, katedralen och upp för San Bernando-kullen. På toppen av denna kulle blir du belönad med en vacker panoramautsikt. Turen slutar på en central marknad. Turen äger rum på dag 5 och tar cirka 3 timmar. Guide och transfer ingår.
 • Ridning i Chicoana med grilllunch: Under denna aktivitet får du ett bättre intryck av det lokala livet i regionen. Först kommer du att åka till en ranch i staden Chicoana där du först kan njuta av en frukost. Du sätter dig sedan på din häst och beger dig ut. Du utforskar byn, rider genom tobaksplantagen och beundrar landsbygden. Vid lunchtid återvänder du till ranchen där du kan njuta av en grillunch. Turen äger rum på dag 14 och varar i ca 7,5 timmar. Transfer ingår.
 • Vattensafari: Observera att denna aktivitet endast kan bokas när du valt en rundresa på 20 nätter. Ta en oförglömlig båttur längs glaciären Perito Moreno. Efter båtturen tar du en promenad genom naturen kring glaciären. Utflykten äger rum på dag 17 och tar ca 1 timme. Transfer ingår.
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • Bensin för hyrbilen
 • Deposition för hyrbil 30.000 ARS (ca 14000 SEK) som ska betalas med kreditkort
 • För en 20-dagars rundtur: Inträdesavgift till Perito Moreno-glaciären och Torres del Paine National Park
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum hyrbil 15 nätter
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum hyrbil 20 nätter

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: får 85% rabatt per vistelse
Barn 2-11 år: får 33% rabatt per vistelse
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Single person surcharge

Beroende av period

Villkor hyrbil

- Du hyr en Fiat Palio med 5 dörrar eller liknande från biluthyrningsföretaget ONE Car
- Föraren måste vara minst 21 år och ha ett internationellt körkort och ett kreditkort (Visa, Mastercard eller American Express)
- Max. 3 förare utan extra kostnad
- Egen risk vid skada eller inbrott på 10 000 ARS (ca 4500 SEK)
- Överflöd vid olycka orsakad av (en av) föraren (ar) 30 000 ARS (ca 14000 SEK)
- Egen risk vid förlust eller stöld 60 000 ARS (ca 2898 €)
- För 100 ARS per dag (ca 5 €) kan du minska självrisken med 50%
- Bilen sätts till hotellet i Salta.
- Du tar själv bilen till Salta flygplats
- Öppettider för biluthyrningsföretaget ONE Bil: från 08:00 till 22:00
- Du har en marginal på 3 timmar för att ta bilen tillbaka eller hämta den. Du får betala extra kostnader utanför den marginalen.

Transfer

Vid den inkluderade transfers kommer föraren att vänta på dig på flygplatsen eller på busstationen med ett skylt med ditt namn Under överföringar mellan hotellen och busstationen väntar föraren i lobbyn.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter inresa och du måste även kunna visa upp en giltig biljett för din utresa

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Argentina, behöver du vanligtvis inte ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Buenos-Aires/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Argentina kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern och Hepatit A. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Valuta

I Argentina betalar man med Argentiska Peso (ARS)

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter