Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Reseguide inkluderat

Upptäck förtrollande Island med hyrbil

 • Rundresa
 • 4 eller 7 nätter
 • Island
från 7.769 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ditt livs resa bland oemotståndlig natur i 4 eller 7 nätter på 3 eller 5 olika hotell inkl. frukost, hyrbil samt flyg.

I de nordliga vattnen, mellan Europa och det mytiska Grönland, ligger en ö där Moder Natur regerar i all sin härlighet. Här finner du glaciärer, gejsrar, vattenfall och nyckfulla toppar. På Island finns allt och lite till. Njut av en rundresa under 4 eller 7 nätter med hyrbil och upptäck allt från från Golden Circle till Blå Lagunen i egen takt.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Kastrup eller Arlanda till Keflavik
 • Rundresa på 4 eller 7 nätter:
 • 1 natt på Hotel Ork i Hveragerdi (eller liknande)
 • 1 natt på Hotel Dyrholaey nära Vik (eller liknande)
 • 1 natt på Hotel Edda Laugarvatn nära Golden Circle (eller liknande)
 • 1 natt på Hotel City Park i Reykjavik (eller liknande)
 • OBS! Endast för 7 nätter: 2 nätter på Hotel Reykholt Fosshotel nära Borgarfjörður (eller liknande)
 • OBS! Endast för 7 nätter: 1 natt på Hotel Framnes nära Stykkisholmur (eller liknande)
 • Frukost
 • Hyrbil med obegränsade mil
 • GPS-system
 • Upphämtning och avlämning av bil på Keflavik flygplats
 • Service-tillägg på flygplats
 • Användning av surfplatta med den nya Iceland Travel Company-appen
 • Nödlinje öppen 24-timmar
Tillval
 • Blå Lagunen med bad (dag 1 eller 7)
 • Fontana Geothermalbad (dag 3)
 • Glaciärtur (dag 5, från Husafell Hotel eller Klaki Base Camp)
Island - Närmare naturen kan du inte komma

Mäktiga glaciärer, aktiva vulkaner, ändlösa landskap och folksagor om älvor, troll och andar gör Island till ett säreget, spännande land som måste upplevas minst en gång i livet! Med nästan 130 vulkaner, varav cirka 30 aktiva, gigantiska glaciärer - några upp till 900 meter tjocka, och dominansen av eld och vatten bjuder in till en fascinerande resa på denna lilla önation mitt ute i Atlanten.

Resplan

Dag 1: Välkommen till Reykjavik

Du hämtar din hyrbil och låter dig sedan bli hänförd av den Isländska naturer. Helt efter egen smak och i egen takt upptäcker du detta fantastiska land men vi har naturligtvis rekommendationer. Du kommer förmodligen att köra längs sydkusten på Reykjaneshalvön till den charmiga Hveragerði, bygg... Läs mer

Hotel Örk Hotel  eller liknande

Dag 2: Vattenfall, klippor och svarta stränder på sydkusten

På den andra dagen av din resa kommer du få uppleva naturens under och storheten i ett landskap med glaciärer, vattenfall och vulkaner kommer att fascinera dig. Dagens första stopp är vattenfallen Seljalandsfoss och Skogafoss. Vägen fortsätter genom ett fantastiskt landskap till glaciären Eyja... Läs mer

Hotel Dyrholaey  eller liknande

Dag 3: Golden Circle

Det är inte för inte som detta område kallas för "Golden Circle". En skattkista av naturlig skönhet väntar dig här. Här ligger bland annat den magnifika dalen Thjorsardalur med sina björkskogar, sandiga lavajord, floder och vattenfall. Dessutom passerar ni Gullfossens imponerande vat... Läs mer

Hotel Edda ML Laugarvatn  eller liknande

Dag 4: Thingvellir Nationalpark

Den ena höjdpunkten efter den andra. Nästa steg tar dig till Thingvellir Nationalpark som är listat som ett världsarv enligt UNESCO. Ett lavafält flankeras av två höga bergarter som en gång var en plats för möten för lokala ledare, ett slags parlament! Andra halvan av dagen leder förbi den und... Läs mer

Fosshotel Reykholt  eller liknande

Dag 5: Borgarfjordur

Idag åker du till den mest kraftfulla varmvattenkällan i Europa, Deildartunguhver. Dessutom låter du dig också bli överväldigad av ännu fler vattenfall, Hraunfossar och Barnafossar. Du kommer aldrig bli trött på det här landskapet! På dag 5 får du också chansen att göra en unik utflykt. Om du ... Läs mer

Fosshotel Reykholt  eller liknande

Dag 6: Snaefellsnes

Dag 6 är här och nu är det dags att åka mot den pittoreska hamnen i Stykkisholmur. Arnarstapis klippor och Djupalonssandurs steniga strand ligger på vägen dit. Sedan följer några livliga fiskeorter på norra kusten. När du anländer till halvön Snaefellsne förstår du varför detta kallas "Is... Läs mer

Framnes Hotel Grundarfjordur  eller liknande

Dag 7 & 8: Tillbaka till Reykjavik

Du spenderar den sista hela dagen av resan i Reykjavik där du får en sista dos av kultur. Ta en titt på den speciella Hallgrímskirkja. Passa också på att besöka Blå Lagunen om du inte hann med detta under resans första dag!
Dag 8 är det dags att resa tillbaka till flygplatsen för att seda... Läs mer

City Park Hotel Reykjavik  eller liknande
Valfria utflykter:

Beroende på vilken längd på resa du väljer kan du boka 1 eller fler utflykter:

 • Blå lagunen (möjlig på dag 1 eller dag 7): Ca 48 km från Reykjavik ligger de mest kända geotermiska baden på hela Island. Vattnet täcker ett gammalt lavafält och med en temperatur på ca 40ºC kan du slappna av på nolltid. Missa inte detta!
 • Geotermiska badet Fontana Laugarvatn (dag 3, efter kl.16:00): Naturligtvis bubblar det termiska vattnet mitt bland turistrutten Golden Circle. Det geotermiska vattnet har en positiv effekt. Inte bara på din hud utan också för ditt sinne som känns pånyttfödd efter en omgång i det varma vattnet.
 • Glaciärtur (dag 5): Beroende på din valda längd på resa lämnar du Husafell Center (t.o.m. 31 maj) för en resa på ca 4 timmar eller från Klaki Base Camp (1 juni - 30 september) för en rundtur på ca 2,5 timme. Du utforskar glaciären Langjökull, passerar en istunnel och en isgrotta. Glöm inte varma kläder för denna utflykt!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

6.286 kr - 11.002 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Hyrbil

- Föraren måste ha ett kreditkort i eget namn med tillräcklig kredit för en instättning på € 1500.
- Du hämtar hyrbilen (typ Suzuki Swift 4WD (vinter) eller Toyota Auris (sommar) eller liknande) på flygplatsen Keflavik, där du också lämnar tillbaka den.
- Föraren måste kunna presentera ett giltigt körkort som hen har haft i minst ett år.
- Föraren är minst 20 år gammal.
- Bilen hämtas med full tank och måste även returneras med full tank.
- Inklusive: Schadeverzekering (CDW), stöldförsäkring (TP), ansvarsförsäkring, obegränsad körsträcka

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter