Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Naturundret Plitvice & ståtliga Zagreb

 • Solsemester
 • Zagreb
från 3.319 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev naturundret i Plitvice följt av glada dagar på Livris Hotel med frukost & flyg.

Ta del av Kroatiens exotiska naturunder Plitvice! Hela sexton sjöar möter varandra och bildar otaliga vattenfall som påminner om forna äventyrsfilmer man sett som liten. Resan bjuder även på boende i huvudstaden Zagreb -- ett smultronställe redo att utforskas!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda eller Kastrup till Zagreb
 • 3 eller 4 nätter på Livris Hotel
 • Frukost
 • Utflykt till Plitvice Lakes National Park
Zagreb & exotiska Plitvice

Välkommen till Kroatiens pulserande hjärta, Zagreb! Huvudstaden ligger i absoluta framkant vad det gäller gastronomi samtidigt som staden kryllar av färgstarka konstgallerier, museum och givetvis historiska platser som format landet till det Kroatien vi ser idag. Utanför stadsmurarna väntar däremot ytterligare äventyr - ungefär två timmar transferfärd utanför Zagreb vilar mytomspunna Plitvice. Plitvice Lakes National Park är numera ett nästintill heligt naturreservat som lockar besökare från hela världen. Ett gäng sjöar möter varandra mitt i den exotiska skogen och bildar helt makalösa vattenfall - i mängder! En transfer tar dig hela vägen dit där du möts av inbjudande vandringsleder och naturvyer du garanterat inte hittar på hemmaplan i kalla Sverige.

Livris Hotel

 • Hotel
 • Zagreb, Kroatien
Property

Livris Hotel är beläget i Zagrebs affärsdistrikt med närhet till flera av stadens sevärdheter, restauranger och barer. Här finns även en trevlig bar, restaurang med barnmenyer, hiss, shuttleservice och givetvis gratis Wi-Fi.

 • +4
Läs mer

Dubbelrum Standard

2 vuxna per rum

Alla rum är stilrent inredda med bland annat trägolv och utrustade med sängar, TV, minibar och ett privat badrum med dusch och toalett.

Zagreb & vidare till Plitvice

Resan har sitt hem i Zagreb samtidigt som en spännande utflykt väntar till det makalösa naturundret Plitvice. Detta väntar under din resa till Kroatien:

 • Magiska Plitvice! Nationalparken består av hela sexton sjöar på olika landnivåer, som flyter tillsammans i mängder av små vattenfall, med det högsta på hela 78 meters höjd. Den exotiska skogen bara susar av alla små och stora vattenfall och genom vandringsleden som är fyllt av broar och utsiktsplatser ser du nya naturunder runt varje hörn. Hela parken är listad som ett världsarv av UNESCO och är i mångt och mycket ett måste under en resa till Kroatien. Nedan följer lite mer praktisk information kring utflykten.
 • Zagreb - Det bästa sättet att få en överblick över staden är att ta linbanan upp till Upper Town. Där kan du besöka flera museer och caféer och njuta av den vackra stadsutsikten.
 • Zagreb - St Marks kyrka. Denna vackra kyrka påminner lite om ett pepparkakshus och har ett färgglatt tak med både stadens och landets officiella emblem i mosaik.
 • Zagreb - Gå längs den livliga gatan Tkalčićeva Street, helst efter mörkret, när lamporna från affärer och restauranger skapar ett romantiskt ljus.
Praktiskt information om utflykten

Starttid: en transfer hämtar dig i centrala Zagreb mellan 8:00-9:00 på morgonen
Startplats: centrala Zagreb (exakt plats får du veta när du anländer till hotellet i Zagreb)
Ankomst till nationalparken: cirka 11:30
Hemresa: 16:00

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer från flygplatsen till hotellet
 • Entrébiljett till Plitvice
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer - Dubbelrum Standard
Max 1 person - Enkelrum

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

OBS!

Vänligen observera att erbjudandet ej inkluderar entrébiljett till nationalparken

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är beläget i Zagrebs affärsområde, 16 km från flygplatsen i Zagreb.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter