• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Sydamerikanskt äventyr i Peru & Bolivia

 • Rundresa
 • 18 eller 20 nätter
 • Bolivia, Peru
från 28.089 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Drömresa till Peru och Bolivia! Välj 17 eller 19 nätters rundresa med frukost och spännande utflykter till bl.a. saltöknens Uyuni & Machu Picchu.

Förbered dig för spektakulära upplevelser i Bolivia och Peru! Vandra under UNESCO-arkitekturen i huvudstäderna Lima och La Paz. Beundra de mystiska ruinerna av Machu Picchu, res tillbaka i tiden på den magiska Isla del Sol i Titicacasjön och upplev den magiska solnedgången över saltvattnet i saltöknens Uyuni. Du kommer att uppleva de vackraste av platser under denna rundresa med din lokala guide som visar vägen. Avslöja Incas hemligheter, upptäck majestätisk idyll och den unika kulturen. Vänta inte med att boka, detta är ett äventyr du aldrig kommer att glömma!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Lima (1 eller 2 nätter på flyget beroende på flygtid och flygbolag)
 • 3 nätter i Lima i Peru (de 2 första nätterna och den sista natten) på Carmel Hotel Lima (eller liknande)
 • 4 nätter i Cusco i Peru på Casa Andina San Blas (eller liknande)
 • 1 natt i Puno i Peru på Casa Andina Tikarani (eller liknande)
 • 1 natt på Isla del Sol i Bolivia på Puma Punku Lodge (eller liknande)
 • 1 natt i La Paz i Bolivia på La Posada de la Abuela (eller liknande)
 • 1 natt på en bekväm buss från La Paz till Uyuni i Bolivia
 • 1 natt i Uyuni i Bolivia på Tambo Aymara (eller liknande)
 • 1 natt i Potosi i Bolivia på Hotel Cima Argentum (eller liknande)
 • 2 nätter i Sucre i Bolivia på Casa Verde (eller liknande)
 • 2 nätter i Santa Cruz de la Sierra i Bolivia på Hotel Las Palmas (eller liknande)
 • Daglig frukost
 • All transfer
 • Besök till Machu Picchu med ljudguide (på dag 5)
 • Inträdesbiljett till Machu Picchu
 • Utflykt till Isla del Sol med guide (dag 8 och 9)
 • Besök till saltsjöarna i Uyuni (dag 11) och silvergruvor i Potosi (dag 13 eller 15 - beroende på körlängd)
 • Vid val av 19 nätters rundresa: Besök Uyunis saltsjöar (dag 11, 12 och 13) med boende på enkla vandrarhem, transfer, engelsktalande guide och frukost. Du fortsätter då till Potosi på dag 14.
 • Inrikes flyg t/r Lima till Cusco
 • Inrikes flyg t/r Sucre till Santa Cruz
 • Inrikes flyg t/r Santa Cruz till Lima
Tillval
 • Rundtur i Lima med Pisco Sour-provsmakning
 • Rundtur i San Blas och San Pedros marknaden i Cusco
 • Peruansk matlagingskurs
 • Den heliga dalen i Royal Class och lunch i Tunupa
 • Upptäck La Paz med linbana & provsmakning av lokala delikatesser
 • Stadsvandring i Sucre
Peru och Bolivia

På västra kusten av Sydamerika ligger ett land välsignat med en lång kust längs Stilla havet och med de majestätiska Anderna i öst. I Peru, hittar du spektakulär mångfald från magiska kuststäder, inlandsbyar och bergslandskap. Längre öster ligger Bolivia mellan Andernas ödemark och Amazonerna. Båda länderna delar skönheten i Titicacasjön med öar där fridfullheten breder ut sig. På denna resa kommer du att uppleva några av höjdpunkterna i landet som Machu Picchu, Titicaca Lake, Uyuni-öknen och mycket mer. På denna resa kan du välja mellan en 17 eller 19-nätters rundresa, som förutom den resplan som beskrivs nedan, låter dig upptäcka Uyuni-öknen med sin spektakulära saltvatten på en fantastisk 2-dagars resa. Läs mer om denna resa i beskrivningen "19-nätters-rundresa" under resplanen. Rutten nedan är beskriven som om du bokat en 17-nätters resa.

 1. Dag 1 & 2: Lima

  Din resa börjar när du ankommer till Lima som är Perus huvudstad och den tredje största staden i Amerika. Här väntar din chaufför på flygplatsen för att sedan köra dig till det första hotellet. Efter din långa flygresa passar det bra att njuta av fridfullheten och vila dig i form, för nästa dag börjar ditt sydamerikanska äventyr!

  Under dag 2 är du fri att utforska Lima på egen hand, men du kan också gå med på en guidad rundtur i Lima med Pisco Sour-provsmakning. Om du väljer att utforska Lima på egen hand väntas en dag fylld med många intryck. Lima ligger 1550 meter över havet, på klippor som stiger från havet i det livliga området Miraflores. Spanjorerna grundade staden år 1535 och fram till 1940 var Lima en semesterort för rika peruanska familjer. Låt dig fascineras av den arkitektoniska mångfalden medan du promenerar bland färgglada koloniala byggnader, förcolumbianska tempel och moderna skyskrapor.

  Valfri utflykt: Om du väljer att gå med på stadsvandringen i Lima med Pisco-provsmaking kommer du att hämtas upp på hotellet vid 9:00 av en lokal guide som först tar dig till den lokala marknaden för köp av frukt och grönsaker. Sedan fortsätter turen till stadens centrum där du lär dig allt om kyrkor, officiella byggnader och privata villor, som är typiska för huvudstaden. Beundra bl.a. Santo Domingos kyrka och kloster, San Pedro-kyrkan och Casa Osambela, innan du avslutar utflykten med National Pisco Sour på Bar Cardano. Efter denna provsmakning kommer du att åka tillbaka till hotellet. Utflykten inkluderar guide och transfer, exkl. ingång till kyrkorna och dricks till guiden.

  Hotel Carmel eller liknande

  • Hotel
  • Miraflores, Peru

  Ditt hotell i Lima ligger i stadsdelen Miraflores, mindre än 200 meter från kollektivtrafiken och Parque Central de Miraflores. Restauranger, barer och kaféer ligger i närheten. Om du vill äta på hotellet serverar Los Arcos Cafe Restaurant snacks och måltider.

  Standardrummen har luftkonditionering, 32-tums platt-TV, WiFi, minibar, värdeskåp (mot avgift) och eget badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

  Läs mer
 2. Dag 3 & 4: Cusco

  På tredje dagen fortsätter resan till den historiska huvudstaden Cusco som ligger i Cordillera de Andes. Du tas till Limas flygplats och flyger till Cusco, där du kommer att bli upphämtad av din chaufför som tar dig till hotellet. Resterande tiden av dagen kan du upptäcka staden på egen hand.

  Cusco är en hektisk huvudstad i kontrast till Lima. Njut av en promenad i de smala, idylliska gatorna med små butiker, stora mysiga torg, parker och vackra utsmyckade kyrkor. Missa inte ett besök på det traditionella chokladmuseet där du kan följa chokladprocessen från bönor till choklad, eller köp med en souvenir på en av marknaderna där de säljer kläder, smycken och mycket annat till ett bra pris.

  På dag 4 kan du antingen fortsätta upptäcka Cusco på egen hand eller gå med på en guidad tur i Sacred Valley, där du kommer att besöka de viktigaste sevärdheterna. Från Cusco åker du med tåg till Machu Picchu på dag 5.

  Tillval: Utflykt till den heliga dalen med lunch i Tanupa på dag 4:
  Om du väljer till utflykten till Tanupa kommer du att att hämtas upp på hotellet vid 07:30-08.00 av din engelsktalande guide för att utforska den heliga dalen. Det första stoppet är vid Qoroa eller Awanacancha för att beundra den fantastiska utsikten över dalen innan resan fortsätter till Pisac. Marknaden i denna bergsby är känd för sina ullkläder. Efter marknaden besöker du den arkeologiska platsen Pisac, Tanqanamarcas grav och ruinerna i Quantusraqay. I byn Serve väntar ett fantastiskt landskap med gröna omgivningar och bergen som omger denna pittoreska stad. På vägen tillbaka till Cusco, väntas ett stopp i staden Chinchero, som en gång var en viktig bläckstad, och idag finns ett antal koloniala hus med ett stort torg. Utflykten inkluderar engelsktalade guide, transfer och lunchbuffé. Exkl. entréavgift och dricks till guide.

  Casa Andina San Blas eller liknande

  • Hotel
  • Cusco, Peru

  Hotellet har 37 rum och ligger i Cuscos historiska centrum, bara 650 meter från katedralen, kaféer och restauranger. Den berömda Mercado San Blas ligger bara 200 meter bort. Njut av lugn och ro i denna oas i hjärtat av staden.

  Rummen har ugn, skrivbord, garderob, värdeskåp och eget badrum samt sängar.

  Läs mer
 3. Dag 5: En dag på Machu Picchu

  På dag 5 är det dags för en av de utflykter som ingår i rundresan och är utan tvekan en av höjdpunkterna under detta äventyr. Legendariska Machu Picchu är en av världens mest berömda förhistoriska städer, och finns på UNESCOs världsarvslista och kanske även på din egen bucketlist?

  Din chaufför tar dig till Poroy station, ca 10 km från Cusco där du tar tåget till Agua Calientes, staden som är en mittpunkt i Machu Picchu. Efter ca 3 timmar på tåget tar du en buss till den förhistoriska staden och här får du även en engelsk ljudguide som berättar om den mystiska byn. Under 3 timmar får du höra allt om historien bakom de olika byggnaderna och terrasserna. Beundra alpacas som går fritt runt området och klättra upp till toppen av staden genom en krokig väg, för en magisk utsikt över regnskogen och de omgivande bergen. När resan är över åker du tillbaka till Agua Calientes, tar tåget till Poroy och sedan tillbaka till hotellet i Cusco.

 4. Dag 6: Avkoppling i Cuzco eller utforska Den heliga dalen

  På dag 6 kan du koppla av i Cusco och besöka de delar av staden som du inte har hunnit utforska , eller välj till en eller två utflykter mot en extra avgift.

  Tillval: Peruanska matlagningskurs: Efter 6 dagar på din resa har du kunnat smaka på många peruanska delikatesser och den äventyrlige har kanske till och med smakat på marsvin som är landets nationalrätt. Om du vill lära dig mer om att göra peruansk mat, rekommenderar vi dig att boka matlagningskursen. Kursen äger rum vid 16.00 och det börjar med ett besök på San Pedro Market, för att köpa råvaror till matlagningen. Med tips och hemligheter från kocken lär du dig att göra typiska peruanska rätter som du sedan får avnjuta efter tillagningen. Kursen inkluderar kock, ingredienser och middag. Exkl. transfer.

  Valfri utflykt: Den guidade rundturen till San Blas och Cuzcos distriktsmarknad på dag 4 börjar vid. 09:00 eller kl. 14:00 på söndagar. Din guide tar dig till marknaden där du kommer att få uppleva Perus vardagsliv, här kan du hitta typiska produkter från Anderna och Amazonas. Besök sedan Cusco-katedralen, som är inredd med 400 målningar och ett altare som är vackert utsmyckat. Turen slutar i San Blas där du kan uppleva målningar och andra verk av konstnärer och hantverkare. Därefter tas du tillbaka till hotellet. utflykten inkluderar guide och ingång till katedralen och soltemplet. Exklusive: dricks till guiden.

 5. Dag 7: Puno vid Titicaca-sjön

  På dag 7 på vid 8:00-tiden, kommer du att att bli upphämtas av din chaufför som tar dig till stationen i Cusco. Sedan tar denna bekväma bussen dig till Puno, där du bor 1 natt innan du reser vidare till Titicaca-sjön den följande dagen. Bussen tar ca 7 timmar, och vid busstationen kommer du att hämtas och tas till ditt hotell. Slå dig ner vid en mysig restaurang i Puno för att beundra den fantastiska solnedgången!

  Casa Andina Tikarani eller liknande

  • Hotel
  • Puno, Peru

  Detta hotell har 50 rum och ligger i utkanten av det historiska stadskärnan i Puno, nära affärer och restauranger. Ser fram emot ett gemensamt allrum med en idyllisk öppen spis och terrass. Det finns också ett frukostrum.

  Bo i ett rum med TV, skrivbord, värdeskåp (mot avgift), gratis WiFi och eget badrum.

  Läs mer
 6. Dag 8: Isla del Sol Titicaca-sjön

  Den vackra Titicaca-sjön och ön Isla del Sol är ditt första möte med Bolivia! Din chaufför hämtar dig vid 07:00 på ditt hotell i Puno och tar dig till busstationen för att sedan åka vidare med en buss som tar ca 4,5 timmar. På busstationen i Copacabana möter din guide dig på Hotel Estelar del Titicaca, bara 2 kvarter från busstationen (du måste själv ta dig från busstationen till hotellet). Därefter lämnar båten hamnen vid 13:30 för att åka till Isla del Sol. När du kommer till hamnen i Yumani måste du betala en liten inträdesavgift, eftersom detta inte inkluderas i priset.

  Isla del Solas invånare är från Quechua stammen, som lever på djur, jordbruket och turismen. Här får du känslan av att åka tillbaka i tiden, då det inte finns några vägar, bilar eller gatubelysning. Gå runt de förhistoriska vägarna från ruin till ruin medan du njuter av utomjordiska vyer över Titicacasjön. Du tillbringar natten på denna magnifika ö och tar båten tillbaka dagen efter.

  Puma Punku Lodge eller liknande

  • Hotel
  • La Paz, Bolivia

  Söder om Isla del Sol, ligger ditt hotell för natten. Titta på solnedgången från hotellets terrass med utsikt över sjön och de omgivande bergen. Ditt rum är enkelt inrett med sängar och eget badrum.

  Läs mer
 7. Dag 9 & 10: La Paz - huvudstaden i Bolivia

  På dag 9 kommer du tillbaka till Copacabana med båten vid ca 12.00 och du måste ta dig tillbaka till busstationen på egen hand. Därefter hämtas du upp med buss för att åka vidare till Bolivias huvudstad, La Paz. Du ankommer till La Paz vid 13:30 på eftermiddagen, där du kommer att hämtas upp och köras till ditt hotell, som tar ca 3,5 timmar.

  På dag 10 kan du antingen upptäcka staden på egen hand eller välja till en guidad stadstur.

  Tillval:
  Guidad rundtur i La Paz: Din guide kommer hämta dig på hotellet vid 09:00 och ta dig till stadens linbana. Medan linbanan stiger ovanför berget kan du njuta av en magisk utsikt över staden. På toppen promenerar du genom pittoreska gator och färgglada marknader, bekantar dig med den bolivianska kulturen och det dagliga livet i Cholaene. Guiden tar dig till Wizarding Market i La Paz som har olika typer av ritualer från aymaranska kulturen. Utflykten avslutas på huvudtorget där du får smaka Bolivian Empanadas innan du återvänder till hotellet. Utflykten inkluderar guide, biljett för linbana och mat.

  Om du tillbringade en spännande dag i La Paz på egen hand eller med en guide, måste du vara tillbaka på hotellet senast 20:30, då kvällsbussen till Uyuni avgår kl. 21:00 från hotellet.

  La Posada de la Abuela eller liknande

  • Hotel
  • La Paz, Bolivia

  Hotellet ligger bara 260 meter från kollektivtrafiken och 550 meter från La Paz-katedralen, inom räckhåll från museer, restauranger och butiker. Hotellet ligger i en tidigare kolonial villa och har bevarat den historiska charmen i byggnaden. Njut av en terrass med utsikt över staden.

  Rummen är inredda i traditionell stil och har sängar, TV, telefon, gratis Wi-Fi och eget badrum.

  Läs mer
 8. Dag 11: Uyuni-öknen

  Om du har valt en 19-nätters rundresa, börjar ditt ökensäventyr på dag 11 och under dag 12 och 13 kan du då utforska gröna och rosa sjöar, gejsrar och varma källor. (se beskrivning under 19-nätters rundresa under resplanen). Därefter fortsätter du till Potosi på dag 14.

  Om du har valt 17 nätter, anländer du med buss i Uyuni ca. 06:00 på dag 11, där en chaufför kör dig till hotellet. Programmet kommer att fortsätta klockan 08:00 då du kommer uppleva saltsjöarna i Uyuni, världens största saltöken på ca 3600 meters höjd. Under utflykten besöker du Colchani Salt Farm och ser med egna ögon hur saltet extraheras. Du kommer sedan bli serverad lunch på White Beach Hotel innan utflykten fortsätter till den magiska ön Incahuasi, för en magisk solnedgång. På bara ett par minuter skiftar det vita landskapet till rött, orange och gult, en oförglömlig och vacker upplevelse. Exkl. inträde till Uyuni.

  Hôtel Tambo Aymara eller liknande

  • Hotel
  • Uyuni, Bolivia

  Hotellet ligger ca 350 meter från Uyunis busstation och 450 meter från stadens lilla park. Här finns det en terrass och en restaurang som serverar frukostbuffé och WiFi.

  De enkelt utrustade rummen har enkelsängar och eget badrum.

  Läs mer
 9. Dag 12 & 13: Saltgruvorna i Potosi

  Om du har valt 19 nätter, anländer du till Potosi på dag 14.
  För 17 nätter: På dag 12 kommer du att hämtas på hotellet vid 09:30, och tas till Uyuni busstation för att sedan åka vidare till Silver Mining Town i Potosi. Vid 13:30 kommer du att hämtas med buss och köras till ditt hotell i Potosi. Resten av dagen kan du utforska staden i din egen takt. Besök den stora marknaden där du kan uppleva det lokala vardagen.

  På dag 13 är det dags för en ny upplevelse! Du kommer att hämtas upp av din engelsktalande guide på hotellet vid 08:00, som tar dig till en marknad där gruvarbetarna köper sina varor. Som en gåva till gruvarbetare kan du köpa alla sorters kakor som hjälper till mot höjdsjuka, dynamit, cigaretter eller vatten, vilket du kan erbjuda gruvarbetarna när du besöker saltgruvorna. Du kommer att få kläder och en halsduk som du kan hålla för ditt ansikte när du är inne i gruvorna. Några av gruvorna är 450 år gamla, och de flesta männen i staden har arbetat eller arbetar i gruvorna. Du går genom 3 kilometer av tunnlar i över 5 plan.

  När utflykten är slut åker du tillbaka hotellet igen i Potosi igen, därefter blir du upphämta av din chaufför tar dig vidare till den vackra vita staden Succre. Hit anländer du vid ca 16:30, då bussresan tar ca 3,5 timmar. Där möts du upp av din transfer som tar dig till hotellet.

  Observera att utflykten i gruvorna kan vara en stark upplevelse, eftersom du får insikt i gruvarbetarnas hårda arbete. Vi rekommenderar inte denna utflykt för dig med klaustrofobi eller som inte är i normal fysisk form. Turen omfattar klättring i smala hål och upp för smala stigar. Observera också att det kan passera stora vagnar med silver när du går längs skenorna.

  Cima Argentum eller liknande

  • Hotel
  • Potosí, Bolivia

  Hotellet ligger ca 850 meter från Mercado Central och andra sevärdheter som kyrkor och museer i det historiska distriktet. Receptionen är öppen dygnet runt och kan ordna tvättservice.

  Rummen har kabel-TV, minibar, värdeskåp och eget badrum. Wifi är också tillgänglig.

  Läs mer
 10. Dag 14: Sucre

  På dag 14 är du fri att utforska Sucre själv eller följa med på en guidad tur mot en extra avgift. Om du har valt en 19-dagars resa är det på dag 16 dags för din underbara upplevelse i Uyuni-öknen. Sucre är precis den stad du behöver efter ett besök i Potosi. Denna vackra stad, som har en plats på UNESCOs världsarvslista, är ett museum i sig. Alla byggnader är noga målat i vitt och har många mysiga butiker där du kan smaka på autentisk peruansk choklad. Plaza 25 de Mayo är det viktigaste torget med restauranger, där du kan välja bland nationella och internationella rätter. Till exempel, prova en god lunch på Condor Café, ett volontärkafé i Sucre. Njut av solnedgången från stadens högsta punkt där du också hittar La Recoleta klostret.

  Tillval: En privat guidad tur i Sucre på dag 14 eller 16: Din engelsktalande guide hämtar upp dig på hotellet efter frukost och därefter kommer du upptäcka alla historiska sevärdheter i staden, bland annat Plaza 25 de Mayo, Casa de Libertad och textilmuseet. Slutligen besöker du stadens högsta punkt med klostret La Recoleta, där de fransktalande munkarna grundade staden. Turen inkluderar guide och transfer.

  Casa Verde Hotel eller liknande

  • Hotel
  • Sucre, Bolivia

  Hotellet ligger ca 500 meter från Plaza 25 de Mayo, i Sucres historiska centrum. Restauranger, barer och affärer ligger i närheten. La Casa Verde är en gammal, nyrenoverad villa. Här hittar du en lugn och familjevänlig atmosfär. Koppla av på terrassen och laga dina egna måltider i det gemensamma köket om du vill ha en hemlagad måltid.

  Rummen är enkla inredda med sängar, eget badrum med dusch och WiFi.

  Läs mer
 11. Dag 15 & 16: Santa Cruz de la Sierra

  På dag 15 eller (dag 17 för 19-nätters resa), kommer du att skjutsas till Sucres flygplats för att resa till nästa destination, Santa Cruz de la Sierra. Flygningen varar i ca. 40 min. På flygplatsen i Santa Cruz väntar din chaufför som kör dig till hotellet.

  Nästa dag är du fri att utforska staden på egen hand. Detta är ditt sista stopp i Bolivia, så passa på att köpa de sista souvenirerna och smaka på de lokala delikatesserna på restaurangerna för sista gången. Du kan också ta en tur till Parque Lomas de Arena - en oas av lugn och fridfullhet.

  Las Palmas eller liknande

  • Hotel
  • Santa Cruz de la Sierra, Bolivia

  Detta moderna hotell ligger i utkanten av Santa Cruz de la Sierra, ca 2,3 km från stadens katedral. Flera restauranger ligger i närheten, men hotellet har också en restaurang med internationellt kök och en bar där du kan njuta av en drink vid poolen.

  Rummen har sängar, TV, gratis WiFi, luftkonditionering, minibar och eget badrum.

  Läs mer
 12. Dag 17 & 18: Tillbaka till Lima

  På dag 17 kommer du att hämtas och köras till flygplatsen i Sucre innan du återvänder till huvudstaden Lima. En förare tar dig till hotellet i Lima vid ankomst. Njut av den sista natten till fullo, kanske med en Pisco Sour i din hand?

  På dag 18 har resan kommit till ett slut och du skjutsas till flygplatsen i Lima för att flyga tillbaka till Sverige med massvis av minnen från en fantastisk resa!

  Om du har valt 19-nätters resa, åker du tillbaka till Lima på dag 19 och flyger tillbaka till Sverige på dag 20.

  Hotel Carmel eller liknande

  • Hotel
  • Miraflores, Peru

  Ditt hotell i Lima ligger i stadsdelen Miraflores, mindre än 200 meter från kollektivtrafiken och Parque Central de Miraflores. Restauranger, barer och kaféer ligger i närheten. Om du vill äta på hotellet serverar Los Arcos Cafe Restaurant snacks och måltider.

  Standardrummen har luftkonditionering, 32-tums platt-TV, WiFi, minibar, värdeskåp (mot avgift) och eget badrum med dusch eller badkar samt hårtork.

  Läs mer
Rundresa i 19 nätter

Vill du ha mer tid att upptäcka Uyunis saltöken? Boka en 19-nätters rundresa! Istället för att resa direkt till Potosi, tillbringa istället två nätter i Uyunis öknen! Åk runt i en jeep och njut av det fantastiska landskapet. Turen kommer ta många timmar, men det kommer göras flera stopp på vägen och utsikten är obeskrivligt vacker. Observera att boendena i öknen har enkla faciliteter med delade badrum. Allt det spektakulära du får uppleva under resans väg är definitivt värt det! På dag 14 fortsätter du det vanliga programmet och åker till Potosi för att se silvergruvorna.

Här är en översikt över allt som ska upplevas:

 • På dag 11 väntar en jeep på dig vid 10:00 på busstationen. Första stoppet blir en tågkyrkogård med ca 20 övergivna tåg som rostats sönder på grund av den höga salthalten i luften. Därefter besöker du den lilla staden Colchani och åker sedan över saltvatten med massor av små högar av salt - en fantastisk upplevelse! På Hotel de Sal är det dags för lunch innan du åker till Incahuasi Hill. På en timmes promenad kommer du att beundra den fantastiska utsikten över saltvattnet.
 • På dag 12 lämnar du ditt boende vid 08:00. Det första stoppet blir Altiplano de Lipez, vulkanen Olleague, där du kan njuta av panoramautsikt över regionen och Kañapa, Hedionda och Chiar Qota sjöarna. Resan fortsätter till Sioli-öknen där du slutar på två anmärkningsvärda platser: Arbol de Piedra och Laguna Colorada, en saltsjö som skiner med sin rosa färg.
 • På dag 13 lämnar du ditt boende tidigt på morgonen för att få ut det mesta av dagen. Dagens program omfattar gejsrar, varma källor, en sjö med ljusgrönt vatten och panoramautsikt över Likankaur vulkanen. På vägen tillbaka till Uyuni stoppar du vid byarna Villa Mar och Alota.
Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Måltider förutom frukost
 • Dricks till guider
 • Inträde till Uyuni-öknen och Isla de Sol
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer - Dubbelrum 17 nätter
Max 3 personer - Dubbelrum 19 nätter

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

5.020 kr - 6.191 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg). Rabatten kan ändras beroende på avresedatum. Det exakta priset visas i steg 2 under bokningsprocessen.

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Transfer

All transfer ingår. Vår partner kommer hämta upp dig på flygplatsen med en skyld med ditt namn på eller med Travelbirds namn.

Internet

WiFi är gratis i de flesta hotellen men observera att kvaliteten kan vara dålig på vissa platser.

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Peru behöver du vanligtvis inget visum för resor upp till 183 dagar. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Santiago-de-Chile/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter