Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Pris per familjelägenhet i Danmark

 • Bilsemester
 • 2, 3, 4 eller 7 nätter
 • Ribe
från 1.949 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta med familjen på en minisemester & bo i den gamla vikingastaden på Ribe Byferie Resort med rabatter på Legoland m.m. Pris per lägenhet.

Vad sägs om några dagars kvalitetstid med familjen? I staden Ribe i Danmark kan du vandra på de små gatorna mellan de färgglada husen och koppla av på en av de mysiga kaféerna runt om i staden. Du kommer att bo i en trevlig semesterpark i utkanten av Ribe med massvis av underhållning för barnen. Erbjudandet inkluderar ett "Be happy Pass"-kort som ger dig och familjen förmånliga priser på Legoland, Givskud Zoo och många andra aktiviteter i Ribe. Boka ditt nästa familjeäventyr nu!

Erbjudandet inkluderar
 • Ribe Byferie Resort: 2, 3, 4 eller 7 nätter
 • Städning, elektricitet, vatten, värme, miljökostnader
 • Be Happy Pass (fördelaktigt rabattkort på: Legoland & Givskud Zoo, Ribe Vikingacenter, Ribe vikingamuseum, Vaden badcenter, restauranger & affärer i området)
Vikingstaden Ribe

Välkommen till Ribe, den äldsta staden i Danmark! Denna stad grundades år 710, i mitten av vikingatiden! Ta med dig familjen och promenera genom de autentiska gatorna och stanna vid den gamla katedralen. Besök sedan Vikingcenteret, Vikingmuseet eller Ribe Konstmuseum. Få barnen på glatt humör och åk till Legoland eller Givskud Zoo över dagen och använd ditt "Happy-passkort" för förmånliga rabatter.

Ribe Byferie Resort

 • Hotel
 • Ribe, Danmark
Apartments

Denna fina och moderna semesterby ligger i gröna omgivningar, enbart några minuters promenad från Ribes historiska centrum. Semesterbyn har bekvämligheter såsom café, bastu, spa, spelrum, pingisbord och fotbollsspel-bord. Under vistelsen får du dessutom gratis entré till Ribes centrum och den härliga Svømmestadion i Esbjerg med barnbassäng, vattenrutschkana, bubbelbad och bastu.

 • +5
Läs mer
Ribe Byferie

Familjelägenhet

5 vuxna per rum

Lägenheten rymmer 5-7 personer. Faciliteterna inkluderar hall, kök och vardagsrum med en bäddsoffa för två och ett badrum. I ett av sovrummen finns en dubbelsäng och i det andra sovrummet finns det 3 sängplatser. Alla lägenheter har en trevlig innergård eller balkong med trädgårdsmöbler. Köket är utrustat med spis och varmluftsugn, kyl & frys, diskmaskin, kaffebryggare samt vattenkokare.

apartment beds

Lägenhet

2 vuxna per lägenhet

Lägenheten 2 vuxna och 1 barn mellan 0-3 år. Det finns ett sovrum med en dubbelsäng, hall, kök, badrum och ett vardagsrum med en bäddsoffa. Alla lägenheter har en trevlig innergård med trädgårdsmöbler. Köket är utrustat med spis och varmluftsugn, kyl & frys, diskmaskin, kaffebryggare samt vattenkokare.

TravelBird tipsar!
 • vikingamuseet och vikingacentret

  Det faktum att Ribe brukade vara en vikingastad märker du knappast på det pittoreska utseendet i Ribes gamla centrum. Men om du besöker vikingamuseet och vikingacentret kan du och dina barn lära sig allt om de "vilda nordmännen" på ett interaktivt sätt.

  Museum Museet Ribes Vikinger Museum
 • Legoland

  Vad sägs som en rolig, färgstark och inspirerande dag med barnen på Legoland? Detta är en nöjespark som bjuder på interaktiva familjeturer, liveshower, byggnadsverkstäder och fantastiska attraktioner.

  Aktivitet LEGOLAND® Billund Resort Aktivitet
 • Vattenpark

  Besök Wadden Sea Center, som är ett museum dedikerat till danska Vadehavet. Nationalpark Vadehavet är den största, smalaste och blötaste naturparken i Danmark. Parken är inte bara en unik del av Danmark, utan är även känd värden över.

  Park Wadden Sea National Park Park
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Sängkläder och handdukar (finns på plats för ca 130 SEK per person eller ta med dig egna).
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Ribe Byferie. Du ingår i ett avtal med Ribe Byferie. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Rumskapacitet

Max 5 vuxna och 2 barn upp till 13 år per rum

"Be-happy-pass"

"Be Happy Pass" är en kort med förmpånligheter på Legoland, Givskud Zoo och på Ribes Vikingcenter, Ribe Vikingmuseum, Vadehavscentret samt Restauranger och butiker i stan.

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Sängkläder och handdukar

Sängkläder och handdukar tillgängliga för ca 13 SEK 95 p.p. (betalas på plats) eller ta med dig egna.

Plats

Ribe Byferie är en semesterby på västra Jylland, ca 3 timmar med bil från Köpenhamn och 3,5 timmar från Fredrikshamn.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter