Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Kärlekens Italien: Venedig till Bologna

 • Cityresor
 • Italien
från 7.459 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev två italienska stadspärlor i Venedig & Bologna med en trevlig tågresa mellan städerna, frukost & mer!

Venedigs karaktäristiska masker, kanaler och broar smälter samman med kärlekstornet och mycket annat i Bologna i detta mångsidiga stadsäventyr. Förtrollas av två städer, en trevlig tågresa och mängder intryck under resan till Italien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Arlanda, Landvetter eller Kastrup till Venedig (hemresa från Bologna)
 • 2 eller 3 nätter på Smart Hotel Holiday Venice
 • 2 eller 3 nätter på Mercure Bologna Centro
 • Frukost
 • Tågbiljetter mellan Venedig - Bologna
 • Stadskarta över Venedig
 • Vinflaska på rummet i Venedig
Venedig till Bologna

Vem har inte drömt om italienska skönheter som Venedig och Bologna. Venedig är sedan gammalt känt för sina oändliga kanaler, romantiska små broar och charmiga husfasader som träder ur det historiska vattnet. Italien har många ess i rockärmen vilket är fantastiskt, samtidigt som det får kulturskatter som Bologna att hamna utanför det stora rampljuset. Den lilla staden har ett av världens äldsta universitet, häftigaste bibliotek och en färgstark blandning av nymodern optimism och tidlöst lärande. Dessa städer nämns ofta bland Italiens mest intressanta städer - nu är det din tur att uppleva det på plats!

Resplan

Dag 1 & 2: Venedigs Mestre

Välkommen till Italien och Venedigs gamla stadskvarter på fastlandet - Mestre. Ungefär 10 kilometer från hotellet väntar Venedigs romantiska stadskärna med platser som Piazza San Marco, berömda Rialto Bridge och många fler. Promenera längs Mestres smala gator, förundras av gamla kocktorn och t... Läs mer

Smart Hotel Holiday Venice

Dag 3 - 5: Mot Bologna med tåg

Välkommen till Bologna, staden som rymmer mängder kärlekshistorier men ofta hamnar i skymundan av giganter som Rom och Verona. Efter en trevlig tågresa från Venedig anländer du till ditt hotell som är beläget nästintill centralstationen i Bologna. Vidare väntar exempelvis förtjusande Piazza Ma... Läs mer

Hotel Mercure Bologna Centro
TravelBird tipsar!
 • Stadens historiska torg

  Kanaler i all ära men många menar att stadens pulserande hjärta är just Piazza San Marco, torget som fortfarande stoltserar som en av stadens stora höjdpunkter. Hit kommer lokalinvånarna för en fika eller en avkopplande stund på historisk mark.

  Sevärdhet Piazza San Marco Sevärdhet
 • En minnesvärd bro

  Ta en titt på en av stadens mest omtalade broar som sträcker sig över 'Grand Canal' och samtidigt rymmer restauranger och mysiga butiker.

  Bro Rialto Bridge Bro
 • Smarrig gelato

  Testa smarrig gelatoglass på Sorbetteria Castiglione som startades redan 1994. Den lokala favoriten är hasselnöt & kakaosmör, vilket är en upplevelse i sig - mums!

  Glass The Sorbetteria Castiglione Glass
 • Universitet med anor

  Västvärldens äldsta universitetsbyggnad, Archiginnasio. De mörka träväggarna i salarna berättar historien om uppemot tusen år av lärande. Det är möjligt att besöka universitetet som fortfarande används vilket verkligen rekommenderas!

  Bibliotek Archiginnasio of Bologna Bibliotek
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer från flygplatsen
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer - Dubbelrum (resa i 6 nätter)
Min 2 personer och max 2 personer - Dubbelrum (resa i 4 nätter)

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Tågbiljetter

Du erhåller tågbiljetterna ett par dagar före avfärd

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter