Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Skärgårdsvistelse på Kastellet i Vaxholm

 • Bilsemester
 • 1, 2 eller 3 nätter
 • Vaxholm
9 omdömen
från 499 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Stockholms sagolika skärgård i sommar! Bo 1, 2 eller 3 nätter på det unika Kastellet i Vaxholm inkl. frukost och båttransfer!

Njut av sommaren i Stockholms vackra skärgård! På Kastellet i Vaxholm bor du bekvämt i en anrik miljö vid havet med en härlig frukostbuffé varje morgon.

Erbjudandet inkluderar
 • 1, 2 eller 3 nätter på Kastellet
 • Frukost
 • Färja mellan Vaxholm och Kastellet
Vaxholm

Vaxholm, porten till Roslagen och huvudstad i Stockholms skärgård, bjuder in med charmiga butiker, soliga badstränder, restauranger och caféer samt en härlig sommaratmosfär. Ta en uppfriskande simtur, vila på en varm klippa eller paddla kajak från ö till ö och njut av den stilla naturen. Väl här, i en värld av tusentals små öar, är det svårt att tänka sig att pulserande Stockholm ligger bara 20 minuter bort. Andas in den friska skärgårdsluften och njut fullt ut av den svenska sommaren!

Kastellet

 • Hotel
 • Vaxholm, Sverige
kastellet

Kastellet är beläget strax utanför Vaxholms centrum, på en egen liten ö, och har anor från tidigt 1500-tal. Fortet byggdes ursprungligen som en del av det svenska försvaret och med sin strategiska placering har det sedan dess hållit tillbaka två anfall mot Stockholm, men bjuder numera in till ett vackert och unikt boende utöver det vanliga. Du serveras frukost i hotellets matsal och för den som har lite extra energi är det möjligt att klättra upp i hotellets torn för en fantastisk utsikt över skärgården.

 • facility icon
 • facility icon
 • +-2
Läs mer
dubbelrum

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Hotellets 27 vackra rum är inredda i skärgårdsstil och utrustade med fina mjuka sängar. Somliga rum har utsikt över havet - du har möjlighet att välja mellan fyra rumstyper: dubbelrum, dubbelrum med havsutsikt, trippelrum eller familjerum. Dusch och toalett hittar du i korridoren i närheten av rummet.

TravelBird tipsar!
 • Bistro Kastellet

  Bistro Kastellet har en varierad meny för en att avnjuta en god lunch eller ett glas valfri dryck i den ljumma sommarvärmen.

  Restaurang Kastellet Bed & Breakfast Restaurang
 • Glass på hörnet

  Ta en tur till Vaxholms underbara "Glass på hörnet" och njut av en svalkande glass i solen - mums! Ryktet säger att självaste Zlatan gillar att ta en sväng förbi glassbaren när han är på besök i skärgården.

  Kaffebar Glass på hörnet i Vaxholm AB Kaffebar
 • Eriksö badplats

  Besök några av Vaxholms härliga badplatser. Den mest populära badstranden heter Eriksö som har ett perfekt söderläge med aktiviter och kiosk på området.

  Strand Eriksö badplats Strand
Information om Kastellet och båten

I erbjudandet ingår båttransfer mellan Kastellet och Vaxholm t/r per natt.

För att ta sig in på Kastellet B&B krävs en kod, 1122. Om ni har en sen ankomst eller om receptionen är obemannad så kommer vi att göra i ordning ett kuvert med ert namn med nyckel i.

Incheckning från 14:00, Utcheckning fram till 11:00

BÅTAR TILL KASTELLET

Linfärja

Från 5 maj till 30 september 2018 går linfärja mellan Kastellet och Vaxholm från 10:00 till 21:45, biljett löses i automat intill färjan, boende hos oss väljer “avtalskund” och fungerar som giltig biljett i kombination med denna bekräftelse. Normal taxa är 40kr/person.

Waxholmsbåt

Ordinare Waxholmsbåtar trafikerar från morgon till kväll, för reseplanerare, priser ch tidtabell se, www.waxholmsbolaget.se eller www.kastelletvaxholm.se

Taxibåt

Ring Kronuddens taxi, 08-541 305 35

07:00-22:00 200kr, om ni är fler än 5 personer, 40kr/person

22:00-24:00 300kr, om ni är fler än 5 personer, 60kr/person (bokas före 22:00)

24:00-07:00 400kr, om ni är fler än 5 personer, 80kr/person (bokas före 22:00)

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Båt eller annan transport till Vaxholm
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Kastellet Bed & Breakfast. Du ingår i ett avtal med Kastellet Bed & Breakfast. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Dubbelrum
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Dubbelrum med havsutsikt
Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Trippelrum
Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Familjerum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Plats

Kastellet ligger på en liten ö utanför Vaxholm, ett stenkast från dess centrum, i Stockholms skärgård. Du kan ta dig till Vaxholm med båt, bil eller buss och vidare båttransfer mellan Vaxholm och Kastellet ingår i erbjudandet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter