Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Tåg ingår

Kombinera favoriterna Prag & Budapest

 • Cityresor
 • 4 eller 6 nätter
 • Ungern, Tjeckien
från 4.559 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Besök både Prag och Budapest under samma resa i 4 eller 6 nätter och bo på två centrala hotell, inkl tågbiljett mellan städerna.

Upplev två av Centraleuropas mest överraskande städer: Prag & Budapest! Flanera i de gyllene spirornas stad, njut av Prag och hoppa sedan på tåget mot Donaus drottning för att koppla i Europas spastad. Du kommer att bo på två centrala hotell i båda städerna med närhet till sevärdheter och mysiga restauranger.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Prag och från Budapest till Stockholm Arlanda, Köpenhamn
 • 2-3 nätter på Elizabeth Suites i Prag
 • 2-3 nätter på The Three Corners Hotel Bristol i Budapest
 • Tågbiljett från Prag till Budapest med platsreservation (restid: ca 6,5 timmar)
 • Frukostbuffé på The Three Corners Hotel Bristol i Budapest
 • En flaska vin vid ankomst på Elizabeth Suites
 • Uppgradering till Junior deluxe svit på Elizabeth Suites
 • Tillgång till bastu och gym på The Three Corners Hotel Bristol
Prag och Budapest

Är du ute efter en prisvärd resa som har lite av allt? Åk iväg på ett vackert äventyr till Prag och Budapest och njut av fantastisk arkitektur, världsarv, panoramautsikter och härliga utekvällar med god mat. Du reser från Prag till Budapest med tåg och får njuta av frodiga landskap och underbara vyer på vägen. Prag och Budapest utstrålar en helt unik charm vilket gör att besökare fängslas av deras skönhet gång efter gång. Denna resa passar perfekt för den som vill njuta av livets goda!

Resplan

Dag 1 - 3: Färggranna hus i Prag

Välkommen till Prag - Tjeckiens gyllene huvudstad där kulturen flödar och enastående monument runt varje gathörn charmar vilken besökare som helst! Prag är känt som "de hundra spirornas stad" och är hem för otaliga vackra kyrkor i gotisk och barockstil. Gå vidare på en långpromenad g... Läs mer

Elizabeth Suites

Dag 4 - 6: Termalbad & historisk elegans i Budapest

När du väl anländer till Budapest-Keleti-tågstationen efter en scenisk resa genom Böhmens skogar och den ungerska landsbygden (ca 6,5 timmars resa), kan du checka in på ditt centrala hotell, The Three Corners Hotel Bristol. Sedan är det dags att utforska Budapest, en stad med historiska sevärd... Läs mer

The Three Corners Hotel Bristol
Tåg från Prag till Budapest

I erbjudandet ingår 1 tågbiljett per person. Tåget går från Prags tågstation till Budapest under förmiddagen på dag 2 eller 3 beroende på val av 4 eller 6 nätters resa. Mer information om tågresan skickas ut med dina resedokument innan avresa.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt (vanligen mellan ca 10-20 kr per person och natt i Prag & Budapest, som betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Elizabeth Suites ligger ca 200 meter från den närmaste tunnelbanestationen Namesti Miru. Hotellet ligger ca 600 meter från Prags nationalmuseum och ca 1,7 kilometer till den gamla stadsdelen. Centralstationen är belägen ca 1,2 kilometer från hotellet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter