Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Rundresa i sagolika Slovenien

 • Rundresa
 • 7 eller 14 nätter
 • Slovenien
från 8.289 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev magiska Slovenien under en rundresa på 7 eller 14 nätter och besök 3 olika städer med boende, frukost och hyrbil.

Föreställ dig en resa genom ett sagolikt land med berg och sjöar, grönskande natur, vackra kustlinjer, pittorska städer och utsökt mat, välkommen till Slovenien! Du kommer kunna utforska denna pärla i din egen takt med din hyrbil. Ta ett dopp i Adriatiska havet i Portoruz och förtrollas av den charmiga huvudstaden Ljubljana. När börjar ditt sagolika äventyr?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Ljubljana
 • 3 eller 5 nätter på Hotel Jelovica i Bled (eller liknande)
 • 3 eller 5 nätter på Hotel Lucija i Portoroz (eller liknande)
 • 1 eller 4 nätter på Central Hotel i Ljubljana (eller liknande)
 • Frukost
 • Hyrbil
Slovenien

Sloveniens grönskande land med sina vackra sjöar, ståtliga berg och charmiga, små städer är enkelt att förälskas i. Du börjar din rundresa vid den natursköna Bled-sjön, för att sedan fortsätta till kuststaden Portoroz där du kan njuta av havsbrisen från Adriatiska havet, du avslutar din resa i Ljubljana, en stad full av drakar, slott och slingrande floder.

Resplan

Dag 1 - 3: Bled, ett idylliskt paradis

Välkommen till Slovenien! Din resa börjar i den nordvästra delen av landet i den pittoreska byn Bled, som enbart ligger 35 kilometers bilresa från flygplatsen. Därför finns det gott om tid att upptäcka platser på vägen! Du åker längs den natursköna floden Sava och genom magnifika naturlandskap... Läs mer

Hotel Jelovica Bled  eller liknande

Dag 4 - 6: Semesterorten Portoroz

Du fortsätter din resa mot Sloveniens kust och längs vägen kommer du att stöta på flera pittoreska nationalparker som definitivt är värda att besöka. Därefter leder vägen dig till Adriatiska havet och kuststaden Portoroz, "rosornas hamn", en mycket populär badort hos både turister oc... Läs mer

Hotel Lucija  eller liknande

Dag 7: Drakstaden Ljubljana

Då är det dags att fortsätta din resa mot huvudstaden Ljubljana, "Dragon City", som är en liten, men mysig stad. Enligt legenden dödade den grekiska prinsen Jason en drake på denna plats, var han därpå grundade staden Ljubljana. Fyra bronsdrakar pryder nu "Dragon Bridge", s... Läs mer

Hôtel Central Ljubljana  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Parkeringskostnader i Ljubljana från 19 euro per dag
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Parkering

Gratis parkering på hotell i Bled och Portoroz
I Ljubljana finns en privat parkeringsplats nära hotellet där du kan parkera för 19 euro per dag

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter