• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Drömsafari i Sydafrika

 • Solsemester
 • 10 nätter
 • Sydafrika
från 13.759 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 5 gånger

Upplev Sydafrikas natur på bästa sätt med safariäventyr, spännande utflykter och boende på två olika hotell med helpension.

Drömmer du om en äkta safariupplevelse? Nu har du chansen att uppleva ditt livs äventyr och se "the big five"! Under denna resa kommer du få uppleva detta magiska hem till otaliga djurarter, fascinerande naturfenomen och färgsprakande landskap. Gör dig redo för magiska solnedgångar som går ner över den vackra savannen, se de vilda djuren springa fritt i deras naturliga miljö och koppla av med rofyllda dagar vid poolen och mumsa på sydafrikanska delikatesser. Låt drömsafarin bli sann!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Johannesburg
 • 1 natt på Safari Club Johannesburg
 • 7 nätter på Moholoholo Ya Mati
 • All transfer
 • Helpension
 • 2 x Jeepsafari - halvdag (Dag 3, 7)
 • 1 x Jeepsafari - heldag (Dag 4)
 • Bush Walk - safari till fots (Dag 6)
 • Besök till rehabiliteringscenter för vilda djur (Dag 3)
Rundresa Sydafrika

Det finns någonting alldeles speciellt med Sydafrika, som en exotiskt men ändå inbjudande atmosfär som lägger sig som ett spännande täcke över vilken stad du än besöker. Just Sydafrika är hem för otaliga djurarter, unika naturvyer i form av savann och höga bergstoppar såväl som färgsprakande städer.

Resplan

Dag 1: Välkommen till Sydafrika

Välkommen till Sydafrika och landets största stad – Johannesburg! Efter du har ankommit till flygplatsen hämtas du upp och körs till ditt hotell där du kommer att spendera en natt. Under resten av dagen kan du göra dig hemmastad på hotellet och koppla av inför det äventyr som du har framför di... Läs mer

The Safari Club SA  eller liknande

Dag 2-8: Kruger Nationalpark

Under dag 2 är det dags för dig att resa vidare – efter att du blivit upphämtad på hotellet körs du till ditt andra hotell där du kommer spendera resterande nätter. Låt dig hänföras av de vackra omgivningarna, doppa tårna i hotellets pool och koppla av i solen. Här har du också möjlighet att v... Läs mer

Moholoholo Ya Mati  eller liknande
Välj till fler utflykter

Dag 1 - Utflykt till den sydafrikanska staden Soweto (ca 4 timmar): Denna utflykt tar dig genom Sydafrikas mest kända stadsområde, Soweto som tidigare var centrum för den politiska kampen som hjälpte till att störta apartheidstaten. Utflykten inkluderar ett besök till Hector Pieterson Memorial and Museum.

Dag 5 - Panorama-heldagstur (ca 10 timmar): Mpumalanga erbjuder fantastisk utsikt över Lowveld, och under denna panorama-tur kommer du att få se några av de mest vackra omgivningarna. I turen ingår attraktioner såsom God's window, Bourke's Luck Potholes med sina extraordinära klippformationer och Blue River Canyon. Du kommer också att besöka den historiska ”guldgrävarstaden” Pilgrim's Rest.

Dag 8 - Jeepsafari i Kruger Nationalpark (ca 10 timmar): Om du inte har fått nog av alla fascinerande djur, så har du möjlighet att boka ett extra safariäventyr. Safari-turen inkluderar också en picknick i natursköna omgivningar.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Dryck till måltider
 • Entrékostnader till för tillvalda utflykter kan betalas på plats
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn upp till 12 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Ensamresenärstillägg

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Sydafrika, behöver du vanligtvis inte ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Pretoria/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Dessa regler gäller vid resa till Sydafrika med barn under 17 år:
- Om barnet reser med båda föräldrarna krävs ett födelseintyg på engelska.
- Om barnet reser med en förälder krävs födelseintyget på engelska, tillsammans med den andra förälderns skriftliga samtycke.
- Om barnet reser utan föräldrar krävs födelsebevis på engelska, med båda föräldrarnas skriftliga medgivande.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Sydafrika kan du behöva vaccinera dig mot Gula febern, Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Malariadrabbade

Varning! Små barn uppmanas inte att resa i vissa delar av Sydafrika (Kruger Nationalpark) då det ligger nära malariadrabbade områden. För uppdatering och personlig rådgivning kontakta din läkare eller institutet för tropisk medicin

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter