Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Relax & middag på Hovs Hallar

 • Bilsemester
 • Skåne län
6 omdömen
från 949 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta en avstickare från vardagen och njut av fridfullheten på Hotell Hovs Hallar i Båstad med tillgång till relaxavdelning, 2-rättersmiddag och frukost.

Behöver du också koppla av i ett par dagar och komma bort från vardagsstressen? Bjärehalvön erbjuder perfekta vandringsleder i en naturskön miljö och höga klippor med spektakulära vyer. Du kommer att spendera din tid på Hotell Hovs Hallar där du kan koppla av i en av badtunnorna med utsikt över havet och njuta av en 2-rättersmiddag och frukostbuffé. Vad mer kan man önska sig?

Erbjudandet inkluderar
 • Hotell & Restaurang Hovs Hallar: 1, 2 eller 3 nätter
 • Halvpension
 • Tillgång till hotellets bubbelpooler och bastu
Bjärehalvön

Om du söker en oas, långt ifrån vardag och stress, men ändå på nära håll, då är Skånes natursköna västkust och Bjärehalvön en perfekt destination. Här möts Hallandsåsen och havet på ett mycket dramatiskt sätt med höga uppspruckna klippbranter, raukar, klapperstensfält och grottliknande formationer. Njut av fridfulla promenader på någon av halvöns alla vandringsleder som erbjuder magiska vyer och insup havsbrisen som får dig glömma alla måsten för en stund.

Hotell & Restaurang Hovs Hallar

 • Hotell
 • Skåne län, Sverige
Property

Hotell Hovs Hallar är ett naturreservat på norra spetsen av Bjärehalvön, i Skåne. Här kan du njuta av trevliga vandringsområden med fantastiska vyer. Hotellet har en restaurang som bjuder på 2-rättersmiddag och frukostbuffé varje morgon. Det finns 3 uppvärmda badtunnor och en bastu som du kan njuta av under din vistelse. Hotellet ligger enbart 12,5 kilometer från Båstad och ca 9 kilometer från Torekov.

 • +1
Läs mer

Dubbelrum

Dubbelrummen är 19 m2 stora och är anpassade för 2 vuxna. Rummet är utrustat med 2 enkelsängar, tv, värdeskåp, minikyl och te-faciliteter. Det finns även ett privat badrum med dusch, toalett och hårtork samt en balkong eller terass med utsikt över trädgården eller havet. Det finns möjlighet till att ha en extra säng (i mån av tillgänglighet) vilket betalas på plats på hotellet.

TravelBird tipsar!
 • Idylliska vandringsleder

  Bjärehalvön är en halvö som ligger i nordvästra Skåne och erbjuder flera vandringsleder i en vacker natur med höga klippor och vackra vyer.

  Stad Bjarehalvon Stad
 • En äkta sommarstad

  Båstad är en typisk sommarstad med flera mysiga restauranger och den populära Köpmansgatan i centrum är fylld med affärer för den som vill ägna sig åt shopping.

  Stad Båstad Stad
 • Gemytligt fiskesamhälle

  Även Torekov är en trevlig sommarort som bjuder på flera olika aktiviteter, som exempelvis sälsafari, fågelexkursion eller en vandring i Vitsippsskogen. Samhället är även fylld med intressant historia från 1800-talet.

  Stad Torekov Stad
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Hotell & Restaurang Hovs Hallar. Du ingår i ett avtal med Hotell & Restaurang Hovs Hallar. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Plats

Du hittar Hotell Hovs Hallar utmed kusten mellan Båstad och Torekov. Ca 12,5 kilometer från Båstad och ca 9 kilometer från Torekov.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter