Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Susa fram i Venedig, Ljubljana & Pula

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Slovenien, Italien, Kroatien
från 7.969 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Bila längs den vackra Adriatiska kusten: Venedig, Ljubljana & Pula inkl. 7 hotellnätter med hyrbil och frukost.

Italien, Slovenien, Kroatien - vilken drömkombination! Alla tre av dessa länder bjuder på unik kultur, vackra landskap och fascinerande städer. Smutta på en cappuccino på Piazza San Marco i Venedig, beundra utsikten från Ljubljanas medeltida slott för att sedan njuta av den milda doften av pinjeträd på rivieran i Pula. Är du redo för en roadtrip längs Adriatiska havet?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Skavsta till Treviso och från Treviso till Stockholm Skavsta
 • 3 nätter på Best Western Park Hotel (de 2 första nätterna och den sista natten) i San Doná di Piave, nära Venedig
 • 2 nätter på Slovenian House Vida i Ljubljana
 • 2 nätter på Adrion Aparthotel i Pula
 • Frukost
 • Hyrbil under hela vistelsen
Venedig, Ljubljana & Pula

Är du redo för en oförglömlig roadtrip längs den vackra Adriatiska kusten? Besök regionens mest fascinerande städer: kanalernas Venedig, grönskande Ljubljana och strandparadiset Pula! Beundra historiska stadskärnor, kör genom fantastiska landskap, smaka på italienska, slovenska och kroatiska specialiteter så mycket du bara orkar och avsluta resan genom att koppla av med sol och bad på den kroatiska rivieran i Pula!

Resplan

Dag 1 & 2: Skönhet på vatten: Venedig

Du hämtar upp din hyrbil på flygplatsen och åker sedan vidare till San Noná di Piave som tar ca 40 minuter. Den italienska kommunen har ett mycket charmigt historiskt centrum och har också några fina museer, men i första hand är det en bra bas för att utforska Venedig och öarna i den venetians... Läs mer

Best Western Park Hotel Continental  eller liknande

Dag 3 & 4: Ljubljana: Europas miljöhuvudstad 2016

På dag 3 är det dags att säga hejdå till San Donà di Piave och korsa Sloveniens gräns, som tar ca 2 timmar och 15 minuter. Sloveniens huvudstad Ljubljana — unikt, pittoreskt och grönt — anses vara en av Europas dolda skatter och jämförs ofta med Prag tack vare sina vackra byggnader i barocksti... Läs mer

Slovenian House  eller liknande

Dag 5 & 6: Pula

Dags att fortsätta mot nästa stopp på resan: Pula! En tur på ca 200 kilometer tar dig längs magisk panorama i Slovenien och Kroatien. Vårt tips: Stanna också vid de vackra kuststäderna Porec och Rovinj, två höjdpunkter i Kroatien.

Vid den kroatiska rivieran ligger den populära soldesti... Läs mer

Adrion Aparthotel****  eller liknande

Dag 7 & 8: Tillbaka till Venedig

Tre länder senare är det dags att åka tillbaka mot Veneto-regionen där du övernattar på Hotel Locanda Al Piave igen. Njut av resans sista natt genom att blicka tillbaka på en händelserik semester med många nya upplevelser medan du smuttar på en glas härligt italiensk vin. Efter en god natts sö... Läs mer

Best Western Park Hotel Continental  eller liknande
Viktig information
 • Observera att det behövs en vinjett (klistermärke) för att köra i Slovenien, detta är exkluderat och behövs införskaffas innan gränsen till Slovenien. Du kan beställa dessa online eller köpa dem vid gränsen, bensinstationer och informationsplaster. Priset ligger runt 15 €.
Hyrbilsvillkor

Huvudbokaren av resan är bilens huvudförare och personen måste ha ett kreditkort i eget namn med en tillräcklig kredit för en deposition på 900 €.

Huvudföraren måste vara mellan 19-74 år gammal och ha ett giltigt körkort i minst ett år.

Förare mellan 19-24 år måste betala ett tillägg vid ankomst. Förare mellan 19-21 år måste betala en tilläggsavgift på 22 € per dag och förare mellan 22 -24 år måste betala en tilläggsavgift på 11 € per dag. Om man vill lägga till en extra förare måste en tilläggsavgift på 5 € per dag betalas.

Hyrbilen har full tank vid ankomst och måste också returneras med en full tank.

Ingår: Skadeförsäkring (all risk), ansvarsförsäkring, stöldförsäkring, obegränsad körsträcka, skydd för glas, däck, golv och tak.

Barnstol kan bokas på plats för 45 € och en GPS för 7 € per dag.

Om du korsar gränsen med din hyrbil måste du betala en avgift på 60 € på plats (för hela perioden).

Du kommer att få ett värdebevis från oss senast tio dagar före avresa för att hämta hyrbilen. Skriv ut värdebeviset och ta med den till hyrbilsfirman.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • 900 € deposition för hyrbilen som betalas tillbaka om bilen lämnas tillbaka oskadd.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Parkering

Allmän parkering i närheten av hotellet i Ljubljana samt gratis på de andra hotellen

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter