• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Susa fram i Venedig, Ljubljana & Pula

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Slovenien, Italien, Kroatien
från 5.209 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Bila längs den vackra Adriatiska kusten: Venedig, Ljubljana & Pula inkl. 7 hotellnätter med hyrbil och frukost.

Italien, Slovenien, Kroatien - vilken drömkombination! Alla tre av dessa länder bjuder på unik kultur, vackra landskap och fascinerande städer. Smutta på en cappuccino på Piazza San Marco i Venedig, beundra utsikten från Ljubljanas medeltida slott för att sedan njuta av den milda doften av pinjeträd på rivieran i Pula. Är du redo för en roadtrip längs Adriatiska havet?

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg från Stockholm Skavsta till Treviso och från Treviso till Stockholm Skavsta
 • 3 nätter på Locanda Al Piave (de 2 första nätterna och den sista natten) i San Doná di Piave, nära Venedig
 • 2 nätter på Park Hotel i Ljubljana
 • 2 nätter på Adrion Aparthotel i Pula
 • Frukost
 • Hyrbil under hela vistelsen
Venedig, Ljubljana & Pula

Är du redo för en oförglömlig roadtrip längs den vackra Adriatiska kusten? Besök regionens mest fascinerande städer: kanalernas Venedig, grönskande Ljubljana och strandparadiset Pula! Beundra historiska stadskärnor, kör genom fantastiska landskap, smaka på italienska, slovenska och kroatiska specialiteter så mycket du bara orkar och avsluta resan genom att koppla av med sol och bad på den kroatiska rivieran i Pula!

Resplan
 1. Dag 1 & 2: Skönhet på vatten: Venedig

  Du hämtar upp din hyrbil på flygplatsen och åker sedan vidare till San Noná di Piave som tar ca 40 minuter. Den italienska kommunen har ett mycket charmigt historiskt centrum och har också några fina museer, men i första hand är det en bra bas för att utforska Venedig och öarna i den venetians... Läs mer

  Locanda Al Piave eller liknande
 2. Dag 3 & 4: Ljubljana: Europas miljöhuvudstad 2016

  På dag 3 är det dags att säga hejdå till San Donà di Piave och korsa Sloveniens gräns, som tar ca 2 timmar och 15 minuter. Sloveniens huvudstad Ljubljana — unikt, pittoreskt och grönt — anses vara en av Europas dolda skatter och jämförs ofta med Prag tack vare sina vackra byggnader i barocksti... Läs mer

  Hotel Park Ljubljana - Urban & Green eller liknande
 3. Dag 5 & 6: Pula

  Dags att fortsätta mot nästa stopp på resan: Pula! En tur på ca 200 kilometer tar dig längs magisk panorama i Slovenien och Kroatien. Vårt tips: Stanna också vid de vackra kuststäderna Porec och Rovinj, två höjdpunkter i Kroatien.

  Vid den kroatiska rivieran ligger den populära soldesti... Läs mer

  Adrion Apart Hotel  eller liknande
 4. Dag 7 & 8: Tillbaka till Venedig

  Tre länder senare är det dags att åka tillbaka mot Veneto-regionen där du övernattar på Hotel Locanda Al Piave igen. Njut av resans sista natt genom att blicka tillbaka på en händelserik semester med många nya upplevelser medan du smuttar på en glas härligt italiensk vin. Efter en god natts sö... Läs mer

  Adrion Apart Hotel  eller liknande
Viktig information
 • Observera att det behövs en vinjett (klistermärke) för att köra i Slovenien, detta är exkluderat och behövs införskaffas innan gränsen till Slovenien. Du kan beställa dessa online eller köpa dem vid gränsen, bensinstationer och informationsplaster. Priset ligger runt 15 €.
Hyrbilsvillkor

Huvudbokaren av resan är bilens huvudförare och personen måste ha ett kreditkort i eget namn med en tillräcklig kredit för en deposition på 900 €.

Huvudföraren måste vara mellan 19-74 år gammal och ha ett giltigt körkort i minst ett år.

Förare mellan 19-24 år måste betala ett tillägg vid ankomst. Förare mellan 19-21 år måste betala en tilläggsavgift på 22 € per dag och förare mellan 22 -24 år måste betala en tilläggsavgift på 11 € per dag. Om man vill lägga till en extra förare måste en tilläggsavgift på 5 € per dag betalas.

Hyrbilen har full tank vid ankomst och måste också returneras med en full tank.

Ingår: Skadeförsäkring (all risk), ansvarsförsäkring, stöldförsäkring, obegränsad körsträcka, skydd för glas, däck, golv och tak.

Barnstol kan bokas på plats för 45 € och en GPS för 7 € per dag.

Du kommer att få ett värdebevis från oss senast tio dagar före avresa för att hämta hyrbilen. Skriv ut värdebeviset och ta med den till hyrbilsfirman.

Välj ett avresesdatum
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • 900 € deposition för hyrbilen som betalas tillbaka om bilen lämnas tillbaka oskadd.
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Parkering

Allmän parkering i närheten av hotellet i Ljubljana samt gratis på de andra hotellen

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter