Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Rundresa genom mytiska Andalusien

 • Rundresa
 • 7 eller 10 nätter
 • Spanien
från 4.489 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Ta flyget till Spanien och njut av en rundresa genom Andalusiens magiska landsskap under 7 eller 10 nätter med hyrbil & frukost.

Ta tid att utforska det många kallar Spaniens vackraste region – Andalusien. Under resan väntar destinationer som havsnära Cadiz, idyllen Algeciras och ständigt pulserande, historiska Sevilla. Låt hyrbilen göra jobbet och välj Andalusien till din nästa semester!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Málaga
 • 3 eller 4 nätter på Hotel Globales Reina Cristina**** i Algeciras
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Senator Cádiz Spa**** i Cadiz
 • 2 eller 3 nätter på Hotel Pasarela**** i Sevilla
 • Frukost
 • Hyrbil under resan
Kustremsan Costa de la Luz

Långa vackra stränder, ett skimrande hav, mysiga gamla byar med vita husfasader och inte mindre än 3000 soltimmar om året. Costa de la Luz passar optimalt för soliga äventyr med mängder upplevelser under, upptäck fascinerande andalusiska städer och utforska dess färgstarka historier. Vila ögonen på den böljande, typiskt andalusiska naturen med höga kullar med konstnärliga tjurar på toppen, den iögonfallande kustremsan och det ständigt närvarande havet. Det är dags att utforska södra Spanien!

Resplan

Dag 1 - 3: Mångkulturella Algeciras

Välkommen till Spanien och först och främst Malaga, där du hämtar ut din hyrbil som tar dig till resans första destination – i Algeciras.

Algeciras är en stad ca 28 km från Gibraltar, längst ner i södra Spanien. Staden är också känd som "den gröna ön" och du kommer förstå var... Läs mer

Globales Reina Cristina

Dag 4 & 5: Cadiz

Härnäst väntar charmtrollet Cadiz, som är beläget på en liten halvö i Cadizbukten. Det unika läget innebär att staden i stort sett är omringat av vatten vilket skapar en otroligt vacker omgivning. I Cadiz väntar även smala gator som för en tillbaka till det historiska Spanien, speciellt med al... Läs mer

Senator Cádiz Spa Hotel

Dag 6 & 7: Sevilla

Välkommen till Sevilla, Andalusiens huvudstad, som är känd som "den glada staden". Efter den iögonfallande bilresan hit väntar mängder spännande upptåg. Sevilla charmar besökare både med sin livliga anda och imponerande kulturarv. Staden har inget mindre än tre UNESCO-listade världsa... Läs mer

Hotel Pasarela
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn upp till 11 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är beläget i centrala Sevilla, ungefär 120 km från Cadiz.

Hotellet är beläget i Algeciras, ungefär 134 km från flygplatsen i Malaga.

Hotellet är beläget i Cadiz, ungefär 106 km från Algeciras.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter