Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Skopje & naturlig skönhet i Ohrid

 • Rundresa
 • 4 nätter
 • Makedonien (FYROM)
från 2.489 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Skopje & naturdrömmen Ohrid i hjärtat av Makedonien med halvpension, hyrbil & mycket mer.

Låt oss presentera Makedonien − landet med ett otroligt brett register. Resan tar fart i huvudstaden Skopje, där hyrbil och hotell och sedermera väntar natursköna Ohrid. Vägen dit är fylld av magnifika vyer genom rutan och väl framme i Ohrid väntar Unescolistade Ohridsjön och mängder av intressanta platser. Välj Makedonien och förtjusas av landets naturliga skönhet!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta, Växjö till Skopje
 • 2 nätter på Hotel Leonardo Skopje (första & sista natten)
 • 2, 3 eller 4 nätter på Hotel Nova Riviera i Ohrid
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Gratis parkering på båda hotellen
Huvudstaden Skopje och Ohrid, staden vid vattnet

Huvudstaden Skopje har flera tusen års historia och kallades under romartiden Scupi. Ett bevis på stadens historiska arv är fortet Kale som lyses upp under kvällen och ger staden särprägel. Staden har flera fängslande museum som har mycket att berätta om romare, byzantiner, turkar och gamla Öst. Dagens Skopje lämpar sig för promenad och smakprovning bland vinbarer och bistros och stadens moderna museum huserar Picasso och Legér bland annat.

Vackra Ohrid är en av Makedoniens skatter och en populär semesterdestination men föga känt i Sverige. Staden är full av mysiga kvarter med pittoresk arkitektur och fina kyrkor. Stadens största skönhet är utan tvekan själva Ohridsjön som kombinerat med kringliggande gröna kullar ger en speciell atmosfär. Staden är en av de äldsta bosättningarna i Europa och sjön, som är 300 meter djup och tre miljoner år gammal är en av Europas både djupaste och äldsta.

Resplan

Dag 1: Resan börjar i Skopje

När du landat med flyget är det dags att hämta upp hyrbilen och styra mot resans första hotell, i Makedoniens huvudstad Skopje. Här spenderar ni den första natten. Staden har flera tusen års historia och kallades under romartiden Scupi. Ett bevis på stadens historiska arv är fortet Kale som ly... Läs mer

Hotel Leonardo

Dag 2 - 5: Urläckra Ohrid

Efter en spektakulär resa från huvudstaden Skopje med djupa dalar, vattendrag och grönskande omgivning anländer du till resans nästa hotell i Ohrid.

Ohrid är för många européer en populär semesterplats samtidigt som den ofta hamnar i skymundan hemma i Sverige. Staden är full av mysiga ... Läs mer

Macedonia (FYROM)

Dag 6: Runda av i Skopje

Under tillbakaresan till Skopje kommer du säkerligen påminnas av Makedoniens makalösa natur mellan Ohrid och huvudstaden. Väl framme i Skopje ligger staden framför dina fötter – testa välsmakande Burek, bekanta dig i landets vinkultur eller fördjupa dina historiska kunskaper genom att besöka e... Läs mer

Hotel Leonardo

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 12:00

Utcheckning

Fram till kl. 14:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
tredje resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Hotellet är beläget ungefär 100 meter från Lake Ohrid och stranden, samt cirka 200 kilometer från flygplatsen i Skopje.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter