Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Roadtrip till Sardiniens skatter

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Italien
från 6.549 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Följ med på upptäcksfärd till Sardinien och utforska den italienska ön i 7 nätter. Bo på 3 olika hotell, med daglig frukost och hyrbil.

Har du aldrig varit i Sardinien? Då är det dags att ändra på det! Den italienska ön i Medelhavet är slående vacker, med sina autentiska byar, natursköna landskap och pittoreska vikar där du kan spendera dina dagar vid det azurblå havet. På din rundresa kommer du besöka Orosei-viken i öst, Castelsardo och Parco Nazionale dell'Asinara i norr och avsluta i huvudstaden Cagliari. Sardinien har så mycket att erbjuda som du inte får missa!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Göteborg, Köpenhamn till Olbia
 • 3 nätter på Hotel Brancamaria (eller liknande) första och sista natten i Golf van Orosei
 • 2 nätter på Hotel Ariadimari (eller liknande) i Sardegna
 • 2 nätter på Villa Santadi (eller liknande) i Cagliari
 • Frukost
 • Välkomstdrink
 • Wi-Fi
 • Parkeringplats
 • Hyrbil
Tidlösa Sardinien

Sardinien må se liten ut på kartan men är en riktig skattkista när det kommer till natur och sevärdheter. Ön fängslar vilken besökare som helst med sina orörda naturparker, bländande stränder, turkost hav, romerska ruiner och fantastiska kök. Man behöver inte åka långt för att hitta drömlika kustlandskap och kritvita stränder som tagna ur en målning - Sardiniens över 2000 km långa kust sviker aldrig!

Resplan

Dag 1 & 2: Orosei-viken

Välkommen till Sardinien, en av de största öarna i Medelhavet. När du hämtar hyrbilen kör du längs östkusten till Orosei-viken. Viken är en del av Gennargentu nationalpark, en naturpark där dolda vikar, havsgrottor och vandringsleder genom bergen alternerar. Vad sägs om en lång promenad eller ... Läs mer

Hotel Brancamaria eller liknande

Dag 3 & 4: Castelsardo

På den tredje dagen styr du bilen mot norra delen av ön, en tur på ca 160 km. Du bor nära Castelsardo, en historisk stad som har ett idylliskt läge på en kulle. Från det höga slottet Castello dei Doria har du en vacker utsikt över kusten och staden. Promenera genom de sluttande gatorna, ta en ... Läs mer

Hotel Ariadimari eller liknande

Dag 5 & 6: Söder till huvudstaden Cagliari

På dag 5 kör du hela vägen till södra delen av ön, en tur på ca 245 km. Trots det långa avståndet, finns det lyckligtvis ett magisk landskap med vacker natur att beundra utmed vägen. Väl i Cagliari checkar du in på hotellet och har sedan tid att utforska den genuina staden! På dag 6 rekommende... Läs mer

Villa Santadi eller liknande

Dag 7: Tillbaka till Orosei

Efter en vecka med natursköna landskap, autentiska byar och vackra stränder, är det dags att återvända till Orosei-bukten. Unna dig en sista italiensk måltid innan du flyger hem till Sverige igen på dag 8. På återseende Sardinien!

Läs mer
Hotel Brancamaria eller liknande

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Nissan Micra, VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Incheckning

Från kl. 16:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Wifi

Gratis på alla hotell

Parkering

Gratis på hotell med mån av tillgänglighet

Boenden

Hotell som nämns i resplanen är exempel på var du kommer att bo. Vid ändring av hotell kommer du att spendera din tid på hotell med likvärdig standard, nära de nämnda platserna i resplanen. Efter bokningen får du en översikt över de hotell som är reserverade för dig.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter