Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Vandra i Idre & bo på Pernilla Wiberg Hotel

 • Bilsemester
 • Älvdalen
från 609 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev den svenska naturen och idylliska Idre i sommar. Bo på Idre fjäll i lägenhet, stuga eller i dubbelrum på Pernilla Wiberg Hotell.

Sommarresan går till Dalarnas stolthet – Idre Fjäll! Fyll lungorna med frisk fjälluft och blicka ut över de natursköna landskapen. Porlande fjällbäckar, storslagna dalar och hisnande vildmarksäventyr – det här är sommarfjällen när den är som bäst. På Pernilla Wiberg Hotel kan ni se fram emot ett skönt boende och härliga fjällaktiviteter. Låt sommaräventyret börja!

Erbjudandet inkluderar
 • Idre Fjäll: 2, 3, 4, 5 eller 7 nätter
 • Frukost (ingår endast vid boende i dubbelrum)
 • Boendeband som ger dig tillgång till en rad olika aktiviteter
Somrigt Idre

Idres fjällvärld är lika fantastisk året runt och under sommaren är det särskilt tacksamt att vandra omkring längs bergen och andas in den friska och klara fjälluften. Här kan ni njuta av tystnaden och stillheten i fjällvärldens vackra omgivningar, såsom Trollvägen eller Njupeskär - Sveriges högsta vattenfall. Sommartid kan Idre fjäll bjuda på många härliga naturupplevelser och en rad spännande sevärdheter. Bland porlande bäckar väntar härliga vandringsleder, redo att upptäckas på ett bekvämt och lättillgängligt sätt till fots, från hästryggen eller med ett fiskespö i handen för att utforska ett av Sveriges bästa fiskevatten. Låt dig hänföras av de imponerande vyerna som sträcker sig långt bortom den norska gränsen.

Idre Fjäll

 • Holidaypark
 • Älvdalen, Sverige
Idrefjäll area overview

Idre Fjäll är perfekt för dig som vill komma närmare naturen. Här finns flera olika boendealternativ. Antingen kan du bo på hotellet, i en stuga eller i en lägenhet. Pernilla Wiberg Hotel är ett hotell designat av idrottaren med samma namn. Hotellet är inrett i nordisk stil med varma och mjuka färger. Förutom hotellrummen kan man välja att bo i mysiga stugor eller lägenheter, med eget kök / vardagsrum. Boendet är särskilt utformat för att njuta av friluftslivet och är en perfekt utgångspunkt för alla fjällaktiviteter som finns i området.

 • +5
Läs mer
Idrefjäll - Cabin type 1 - Exterior

Stuga 1-2

Stugorna har ett sovrum med två enkelsängar och två hopfällbara sängar samt ett sovrum med en våningssäng. Stugan har även en soffa, ugn, tv, matplats och spis, mikrovågsugn och kyl/frys. Badrummet är utrustat med dusch och toalett.

Idrefjäll - Apartment Type 9c - Exterior

Lägenhet i centrumbyn

Lägenheterna är utrustade med ett sovrum med en dubbelsäng samt två sovrum med en våningssäng i varje. Vardagsrummet är möblerat med en bäddsoffa med plats för två personer, tv, matplats och braskamin. Köket har en spis, diskmaskin, mikrovågsugn och kyl/frys. Badrummet har dusch och bastu. Rymmer upp till sex nätter.

Pernilla Wiberg Hotel Ext

Dubbelrum

Dubbelrummen på Pernille Wiberg Hotel är 25 m2 stora och har en dubbelsäng och en extrasäng (bäddsoffa). Rummet har utsikt antingen mot väst eller mot öst. Du har också tillgång till hälsovårdsområdet med bastu, ångbad och kall pool.

TravelBird tipsar!
 • Idre sameby

  Idre sameby är Sveriges sydligaste renskötselområde. Lär dig mer om renskötares vardag och få en inblick i de samiska köket och den samiska kulturen.

  Stad Idre Nya Sameby Stad
 • Sommarvandring

  Upplev Dalarnas vackra natur och vandra i Städjan-Nipfjällets naturreservat.

  Park Städjan-Nipfjällets naturreservat Park
 • Kom ännu närmre naturen

  På med flytvästen och bege er ut på Burusjön. Utefter sjön finns det flera sandstränder och grillplatser – perfekt ställe att ta en fikapaus.

  Aktivitet Burusjön Aktivitet
Boendeband

Med boendebandet kan du delta helt kostnadsfritt i bland annat dessa aktiviteter:

Grillkväll med musikquiz
Familjehiking på Nipfjället
Vandring till Molnet
Vattenaerobics i utomhuspoolen
Fotoorientering
Frisbeegolf
Vattenrutschbana, simbassänger

Det finns även mycket andra aktiviteter att ta del av mot en avgift. Få mer information på plats.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Måltider (gäller vid boende i lägenhet eller stuga)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Stiftelsen Idre Fjäll. Du ingår i ett avtal med Stiftelsen Idre Fjäll. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 7 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Rumskapacitet

Max 6 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Stuga 1-2
Max 6 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Lägenhet i centrumbyn
Max 2 vuxna och 1 barn upp till 15 år och 1 spädbarn upp till 2 år - Dubbelrum

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Slutstädning

Du kan antingen förbeställa slutstädning eller köpa till det under din vistelse. Beställningen behöver mottagas senast kl. 11:00, 3 dagar före avresa. Vänligen ta ut soporna och diska innan städarna kommer.

Om du väljer att själv göra slutstädningen, är det viktigt att det görs
enligt städanvisningarna som du hittar i ditt ankomstkuvert. Diskmedel och rengöringsmedel ingår. Vid utebliven städning tillkommer en avgift på 3000 kr.

Sängkläder

Sängkläder finns att hyra. Örngott, lakan, påslakan, en stor handduk och en liten
handduk ingår i varje set, pris 195 kr / set. I stugan / lägenheten finns det ett örngott och en kudde till vardera säng. Sängkläder ingår (i priset) på Pernilla Wiberg Hotel.

Plats

Du tar dig till hotellet med bil genom att ta väg 70 från Mora mot Idre och Röros. I Idre by svänger du höger upp mot Idre Fjäll och efter ca 7 km svänger du höger mot Idre Fjäll och följer skyltningen mot Pernilla Wiberg Hotell. Från Stockholm är det ca 46 mil, från Göteborg 58 mil och från Kalmar 76 mil. Om du vill flyga så går det att göra det till Mora flygplats, varifrån det är ca 15 mil till hotellet. Det är även smidigt att ta sig till Idre med buss eller tåg.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter