Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Italiens riviera - Ligurien

 • Solsemester
 • 3, 5 eller 7 nätter
 • Loano
från 769 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev idylliska Ligurien! Bo på Residence Ai Pozzi Village & Spa med tillgång till wellness och andra roliga aktiviteter samt halvpension som tillval

Bila ner till den Italienska rivieran i sommar och upplev Liguriens tidlösa charm med badplatser som ligger som ett pärlband utmed den vackra kusten. Njut av små badvikar, stora sandstränder med eleganta strandpromenader, rofyllda fiskebyar och sist men inte minst den italienska matkulturen som inte kommer göra dig besviken. Ditt boende ligger i fridfulla Loano som har en privat strand för avkopplande dagar och du har även tillgång till hotellets wellnessområde och andra sportiga aktiviteter under hela din vistelse.

Erbjudandet inkluderar
 • Residence Ai Pozzi Village & Spa: 3, 5 eller 7 nätter
 • Enbart boende (halvpension kan läggas till i bokningsprocessen)
 • Tillgång till wellnessområde
 • Tillgång till gym, tennisbana, strand-vollyboll
 • Cykelhyrning
 • Lekplats
 • Wi-Fi
 • Parkering
Där Alperna möter Medelhavet...

Ligurien är en av Italiens dolda pärlor, men sevärdheter råder det ingen nöd på! Färggranna pittoreska kustbyar, tilltalande sandstränder, vandringsleder i naturen, medeltida staden Genoa med en varmt välkomnande atmosfär... Ligurien uppfyller resenärens förväntningar med sin äkthet, kultur, vackra landskap och Medelhavsdelikatesser!

Residence Ai Pozzi Village & Spa

 • Hotel
 • Loano, Italien
Residence Ai Pozzi Village & Spa pool

Ditt hotell ligger i det lugna området Loano, som är den mest populära byn i Riviera di Ponente och ligger ca 1,5 kilometer från den privata stranden Bagni Serena. Ai Pozzi Village har en stor pool med solterrass som du kan koppla av vid och en internationell restaurang som serverar olika typer av mat. Hotellet har också ett gym och ett wellnessområde som du har fri tillgång till under din vistelse. Om du tröttnar på lata dagar vid poolen finns det även tennisbanor, vollyboll och fotbollsplan, för alla barn finns det även en lekplats. Det är gratis parkering i mån av tillgänglighet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +7
Läs mer

3-bäddslägenhet A3-7T2_K17

4 vuxna per lägenhet

Denna 7-bäddslägenhet är 55-60 m² stor och har ett rum med 1 dubbelsäng, ett rum med 3 enkelsängar samt ett vardagsrum med 1 bäddsoffa. Rummen har luftkonditionering, tv och värdeskåp samt ett privat badrum med dusch och hårtork. Det finns även balkong.

Residence Ai Pozzi Village & Spa Family room

5-bäddslägenhet A2-5T3_K17

3 vuxna per lägenhet

5-bäddslägenheten är 38-42 m² stor och har ett rum med 1 dubbelsäng och 1 extra säng samt ett vardagsrum med 1 bäddsoffa. Rummen har luftkonditionering, tv och värdeskåp samt privat badrum med dusch och hårtork. Det finns även balkong.

Residence Ai Pozzi Village & Spa double room

4-bäddslägenhet A2-4T_K17

2 vuxna per lägenhet

4-bäddslägenheten är 38-42 m² stor med ett rum med 1 dubbelsäng och ett vardagsrum med 1 bäddsoffa. Rummen har luftkonditionering, tv och värdeskåp samt ett privat badrum med dusch och hårtork. Det finns även balkong.

Residence Ai Pozzi Village & Spa double room 2

Enrumslägenhet A1_2T2

2 vuxna per lägenhet

Enrumslägenheten är 20-25 m² stor med ett vardagsrum med 1 dubbelsäng. Rummen har luftkonditionering, tv och värdeskåp samt ett privat badrum med dusch och hårtork. Det finns även balkong.

TravelBird tipsar!
 • Väck dykarhjärtat

  Denna stenstrand kommer att förtrolla varje dykare, för här finns det bästa dykområdet i Italien. Under åren har en vacker undervattensvärld utvecklats vid klipporna och inbjuder dig till långa och oförglömliga dyk!

  Strand Ventimiglia Strand
 • Paradis för familjer

  Denna strand är särskilt populär bland familjer med barn på grund av hur grund den är. Barnen kan bygga sandslott och rastlösa semesterfirare kan aktivera sig med olika vattensporter. Vare sig du vill surfa eller spela beachvolleyboll finns det något för alla.

  Strand Diana Strand Strand
 • Du behöver inte bestämma dig...

  ...för i San Lorenzo al Mare kan du koppla av både på sand- och stenstränder. Stränderna Nostromu/Prima Punta och Baia delle Vele är också markerade med Blå Flagg.

  Strand San Lorenzo al Mare Strand
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 16:00 - 21:00

Utcheckning

Fram till kl. 09:30

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 4 vuxna och 3 barn upp till 17 år och 1 spädbarn upp till 1 år - 3-bäddslägenhet A3-7T2_K17
Min 2 personer och max 3 vuxna och 2 barn upp till 17 år och 1 spädbarn upp till 1 år - 5-bäddslägenhet A2-5T3_K17
Min 2 personer och max 2 vuxna och 2 barn upp till 17 år och 1 spädbarn upp till 1 år - 4-bäddslägenhet A2-4T_K17
Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Enrumslägenhet A1_2T2

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-17 år: får 100% rabatt per natt

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Incheckning

Observera att vid incheckning efter 21.00 måste hotellet bli informerad. Vänligen kontakta hotellet.

Wi-Fi

Wi-fi är gratis på hela hotellet

Parkering

Gratis parkering i mån av tillgänglighet

Husdjur

Hundar är tillåtna, max 15 kg, 10 EUR per dag. Det senaste vaccinationsbeviset måste levereras vid ankomst till receptionen.

Wellness

Tillgång till hotellets gym och wellnessavedlning

Hiss

Ja, förutom första våningen.

Barnsäng

Barnsäng gratis vid förfrågan

Plats

Hotellet ligger i det lilla samhället Loano i Riviera di Ponete. När du når Via Aurelia och svänger du höger i riktning mot Loano. Vid tredje rondellen tar du höger till Loano i Boissano-riktningen. Cirka 900 meter efter detta du hittar Ai Pozzi Village, på vänster sida av vägen.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter