Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Boende inkluderat

Strand & lägenhet vid polska kusten

 • Wellness
 • 2, 3, 4, 5, 6 eller 7 nätter
 • Świnoujście
från 1.139 kr
 • frånpris per paket
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Den polska pärlan Świnoujście med boende i lägenhet, bara ett stenkast från havet med tillgång till pool och vattenpark. (Pris per lägenhet)

Tänk dig en avkopplande semester långt ifrån all turism och stränder utan trängsel? Świnoujście i Polen har en 5 kilometer lång sandstrand, med en pittoresk strandpromenad som kantas av mysiga caféer och restauranger. Hit åker årligen resenärer för att njuta av den storslagna naturen och fridfullheten. Din lägenhet ligger 200 meter från stranden och under din vistelse har du även tillgång till Radisson Blu Resorts 5-stjärniga wellnessområdet som bara ligger ett stenkast från ditt boende. Kan det bli mycket bättre?

Erbjudandet inkluderar
 • Bo 2, 3, 4 ,5, 6 eller 7 nätter på VacationClub Apartments (ovanstående pris gäller per lägenhet/natt)
 • Tillgång till Radisson Blu Resorts wellnessområde - pool samt lekland (1 timme per dag, efter detta får du 50% rabatt på fullpriset)
 • Städning
Swinoujscie

Swinoujscie är en hamnstad i nordvästra Polen och belägen på öarna Usedom och Wolin. Staden har en fascinerad historia, unikt läge och fantastisk atmosfär. Dessutom erbjuder staden också en mängd intressanta fritids- och avkopplingsmöjligheter. Staden domineras av historiska byggnader, monument och en pittoresk hamn. Den 12 km långa sandstranden är perfekt för långa promenader. Och även stranden anses vara en av de vackraste och renaste stränderna på den polska kusten. Vem kan motstå denna juvel på den polska kusten?

VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort

 • Hotel
 • Świnoujście, Polen
Surroundings

Ditt boende ligger i den polska turistorten Świnoujście, som gränsar till Tyskland. Lägenheterna är omgivna av den natursköna Zdrojowy Park och den pittoreska stadspromenaden ligger bara 200 meter därifrån. Under din vistelse har du tillgång till wellness-faciliteterna på 5-stjärniga Radisson Blu Resort som ligger nära ditt boende. Du har exempelvis tillgång till hotellets pool och en vattenpark. Förutom sol och bad bjuder även Świnoujście på vandring- och cykelmöjligheter.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +6
Läs mer

Deluxelägenhet

4 vuxna per lägenhet

Deluxerummen är 45 m2 stora med separata sovrum, med en stor dubbelsäng samt en bäddsoffa. Det finns även ett vardagsrum med soffa och satellit-tv samt fullt utrustad pentry och ett privat badrum med dusch.

Standardlägenhet

4 vuxna per lägenhet

Standardlägenheterna är 40 m2 stora med ett rum med en dubbelsäng och bäddsoffa, samt en fullt utrustad pentry, satellit-tv och ett privat badrum med dusch.

TravelBird tipsar!
 • Havsmuseum

  Om du är intresserad om havslivet, kommer du glädjas av utställningarna på Museum of Sea Fishery. Här kan du få se albatrossar, hajar och sälar, tillsammans med fiskeutrustning, modellbåtar och bärnsten.

  Museum Museum of Sea Fishery Swinoujscie Museum
 • Gemytligt café i ett kyrktorn

  Cafét ligger på första våningen i ett kyrktorn då resterande av kyrkan förstördes under andra världskriget. Här kan du ta en fika i det mysiga cafét för att sedan klättra upp till toppen av tornet och njuta av en vacker utsikt.

  Restaurang Cafe Wieża Restaurang
 • Liten mumsbit av Polen

  Trots restaurangen ligger i en modern byggnad liknar inredningen en charmig spapaviljong från tidigt 1900-tal. Restaurangen serverar polska delikatesser och på sommaren kan du njuta av restaurangens solig terrass vid floden.

  Restaurang Restaurant "Des Kaisers Pavillon" Restaurang
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Vacation Club 2 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort. Du ingår i ett avtal med Vacation Club 2 Spółka z ograniczoną odpowiedzialnością Sp.k. - VacationClub Apartments Świnoujście Health Resort. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 15:00 - 20:00

Utcheckning

Fram till kl. 08:00 - 11:00

Rumskapacitet

Max 4 personer - Deluxelägenhet
Max 4 personer - Standardlägenhet

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Pris

Obs: Priset ovan gäller per lägenhet/natt INTE per person, på VacationClub Apartments

Wi-fi

Gratis Wi-Fi i samtliga lägenheter

Wellness

Du har gratis tillgång till Radisson Blu Resorts wellnessområde 1 timme per dag, efter detta får du 50% rabatt på fullpriset

Plats

Swinoujscie ligger vid gränsen till Tyskland och färjan från Sverige (både Ystad & Trelleborg) går till Swinoujscie. Området ligger ca bara 2 timmars bilresa från Rostock.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter