Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Stavanger med fjordtur till Preikestolen

 • Cityresor
från 4.599 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck vårt natursköna grannland Norge och bo 3 nätter på Clarion Hotel med frukost, fjordkryssning till Preikestolen och transfer.

Stavanger har allt man kan tänka sig i en stad! Museer, restauranger och ett gammalt centrum med idylliska gator som pryds av vita trähus och ett hav med vackra blommor och växter. Fjordar, berg och stränder omger denna trevliga stad, som är alla fotografers dröm! I erbjudanden inkluderas också en fjordkryssning till fjällplatån Preikestolen, som bjuder på storslagna vyer och fantastiska landskap! Så packa dina väskor och upptäck Stavanger!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Stavanger
 • Frukost
Stavanger

Stavanger hamnar ofta i skymundan av huvudstaden Oslo och andra norska charmtroll som staden Bergen och de faktiska bergen i norr. Vi är glada att presentera gemytliga Stavanger som väntar med smala karaktäristiska gator, magiska fjordar och höga utsiktspunkter. Hamnen är utmärkt för solnedgångar och trevliga restaurangbesök samtidigt som staden är fullproppat av intressanta museum, vikingaspår och givetvis den omringande naturen.

Clarion Hotel Stavanger

 • Hotell
 • Stavanger, Norge
Clarion Hotel Stavanger - Exterior

Clarion Hotel Stavanger ligger i centrum av staden. Från hotellets 14: e våning har du panoramautsikt över Stavanger och här hittar du också ett relaxrum. Hotellet har tillgivits många certifikat för sina miljövänliga insatser och inredningen pryds av verk från den lokala konstnären Kjell Pahr Iversen. Här kan du njuta av internationella rätter, drycker och lätta måltider på restaurangen Kitchen & Table. Du har också tillgång till jacuzzi och bastu.

 • +5
Läs mer
Clarion Hotel Stavanger - Standard room

Dubbelrum

Dubbelrummen är möblerade med skandinaviska designmöbler och en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummen är cirka 20 m² stora och har en plattskärms-tv, minibar, luftkonditionering, garderob och en vattenkokare. Badrummet har badkar eller dusch, toalett och hårtork.

Inkluderad utflykt

Fjordkryssning: På dag 2 planeras fjordkryssningen till Lysefjorden och den berömda Preikestolen. Denna kryssning tar 3 timmar och seglar dig längs klippformationer, vattenfall och idylliska öar. Ombord på båten finns en solterrass och kiosk där du kan köpa mat och dryck. Måltider och drycker ingår ej.

Du får all information om utflykten med de övriga resedokumenten efter bokningen.

Tillval

Kryssning till Preikestolen med promenad på berget: Under denna utflykt kommer du inte bara att passera Preikestolen, du kommer även få besöka den! Utflykten börjar med en båttur genom Lysefjorden och du passerar bland annat Vagabonds grotta. Du hoppar sedan i land i byn Tau och du tar en buss till Preikestolen, därifrån promenerar du mot berget. Vandringen är utan guide och tar ca 2 timmar en väg. Efter promenaden åker du tillbaka till Tau med buss och därifrån åker du tillbaka till Stavanger med färja. Utflykten tar ca 8 timmar. Biljetten till färjan ingår inte i priset och måste betalas på plats, lika så mat och dryck.

Eftersom den här utflykten inkluderar en promenad på ca 4 timmar med stora höjdskillnader är det enbart lämpligt boka detta om du är i bra fysisk form.

Du får all information om utflykten med de övriga resedokumenten efter bokningen.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Måltider och drycker under utflykterna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

1.240 kr rabatt på hotellpaketet per vistelse (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter