• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Trendigt hotell vid Times Square

 • Cityresor
 • 4, 5, 6, 7 eller 8 nätter
 • New York
från 6.329 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Upptäck The Big Apple under 4-8 nätter i Midtown Manhattan Hotel MOXY NYC Times Square med rooftop bar.

New York är verkligen en sådan stad som alla borde ha sett, åtminstone en gång. Staden som aldrig sover erbjuder en fantastisk utsikt över hundratals sevärdheter och eleganta, hippa och urbana stadsdelar. Ditt hotell ligger på Manhattan, endast några kvarter från Times Square och precis runt hörnet från den berömda Bryant Park och New York Public Library. På nolltid når du Empire State Building, Central Park och Rockefeller Center. Med tunnelbanan kan du också enkelt besöka Brooklyn och Queens.

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till New York
 • MOXY NYC Times Square: 3, 4, 5, 6 eller 7 nätter
Tillval
 • Williamsburg Bites onsdag
 • Klassisk Manhattantur med helikopter (inte tillgänglig på söndagar)
 • One World Observatory morgon (kl. 9:00-11:45)
 • Williamsburg Bites lördag
 • Williamsburg Bites fredag
New York, New York!

Svindlande skyskrapor, livliga gator och nya upplevelser runt varje hörn - välkommen till New York! Oavsett om det är din första resa eller är bekant med metropolen är ingen resa till världens kanske mest kända stad densamma. Det finns en lång lista på ikoniska sevärdheter som Times Square, Frihetsgudinnan och Chinatown som bör besökas, men stadens är i sitt esse när man strosar runt gatorna och möter människorna. Trendiga restauranger, gigantiska varuhus, historiska byggnader, vackra parker och intressanta museer - New York är en stad man aldrig tröttnar på!

MOXY NYC Times Square

 • Hotell
 • New York, USA
MOXY NYC Times Square - Rooftop bar

Hotellet öppnade i september 2017 och ligger på 7th Avenue, cirka 500 meter från Times Square och 750 meter från Empire State Building. Hotellet är mycket trendigt och har stadens största säsongsbetonade bar belägen på taket, öppen året runt. Dessutom har hotellet en restaurang och flera lounger där du kan koppla av efter en hektisk dag ute på stan i New York!

 • +3
Läs mer
MOXY NYC Times Square + Room

Standardrum

Standardrummen är cirka 12 m² och har en dubbelsäng, badrum med duschkabin, hårtork och toalettartiklar, plattskärms-tv, kassaskåp samt luftkonditionering.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Shoppa i en gammal fabrik

  Chelsea Market ligger i en gammal kexfabrik och här hittar du, förutom rör och gamla tegelväggar, mycket mat!

  Marknad Chelsea Market Marknad
 • Cocktail O'Clock

  I enlighet med sitt namn har baren i East Village en meny full av "kärlek" och "bitterhet". Att vänta på ett bord här kommer du inte att ångra!

  Bar Amor y Amargo Bar
 • Paradis för godisråttor

  Människor som älskar sött kommer att känna sig trygga i detta lilla paradis. Butiken grundades av Ralph Laurens dotter.

  Affär Dylan's Candy Bar Affär

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • ESTA
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Inget enkeltillägg

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka USA, behöver du vanligtvis inte ett visum men ett inresetillstånd (ESTA) krävs. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Washington/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till. Observera att om du reser med ett provisoriskt pass måste du skaffa visum.

Om du har medborgarskap i något av följande länder:
Sudan, Somalia, Iran, Jemen, Syrien eller Libyen. Vänligen notera att du först måste kontrollera hos utrikesdepartementet om du har tillåtelse att resa in i USA.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till USA behöver du vanligtvis inte vaccinera dig. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Från flygplatsen

Flygplatsen John F. Kennedy ligger ungefär 26 km från hotellet. Resan tar cirka 1 timme med kollektivtrafik. Ta AirTrain från JFK till Jamaica Station. Gå sedan på tåget till Babylon - 53 Penn Station och gå av på New York Penn Station. Härifrån kan du nå ditt hotell på ca 6 minuter (500 m).

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter