• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Exotisk glamping i norra Tanzania

 • Rundresa
 • 10 eller 11 nätter
 • Tanzania
från 17.969 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Kombinera paradisstränder på Zanzibar och äventyrssafari i Tanzania med 4-stjärniga boenden, helpension och spännande utflykter.

Upptäck det bästa av två världar och kombinera äventyr med avkoppling! Börja din resa i paradiset Zanzibar som bjuder på millånga stränder med kristallklart hav och ett 4-stjärnigt boende med helpension, allt för att du ska kunna njuta av en fridfull semester. Sedan hoppar du på planet till Tanzania och följer med ut på savannen för att upptäck djungelns alla exotiska djur under en guidad jeepsafari. Allt detta och mycket mer i denna magiska rundresa!

Erbjudandet inkluderar
 • Utresa från Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm Arlanda till Zanzibar
 • Returflyg från Tanzania till Köpenhamn, Göteborg eller Stockholm Arlanda
 • 4 nätter på Paradise Beach Resort i Zanzibar (från 1 Oktober bor du istället på Zanzibar Bay Resort)
 • 5 nätter på Africa Safari Glamping i Tanzania
 • Helpension
 • 1 jeepsafari i Lake Manyara National Park
 • 2 utflykter till Masai-byar
 • Inrikes flyg från Zanzibar till Tanzania
 • All transfer
Zanzibar och Tanzania

Gör dig redo för en oförglömlig upplevelse på den paradisön Zanzibar, känd för sina gnistrande vita stränder, kristallklart hav, exotiska kryddplantage och gästvänliga befolkning. Här kommer du kunna njuta av lugnet och bekvämlighet under första delen av din resa. Du kommer även att flyga över till Tanzania för ett spännande safariäventyr i ett av Afrikas största naturreservat där elefanter, lejon, noshörningar och leoparder väntar!

Resplan

Dag 1-4: Paradise Beach Resort 1-4 nättter

Välkommen till ditt livs äventyr och Zanzibar! Du landar på Zanzibars flygplats där din chaufför står och väntar på dig för att sedan köra dig vidare till Paradise Beach Resort (efter 1 Oktober är ditt boende: Zanzibar Bay Resort, med samma standard som Paradise Beach Resort). Turen från flygp... Läs mer

Marumbi  eller liknande

Dag 5-9: Africa Safari Glamping 5-9 nätter

På dag 5 fortsätter ditt äventyr mot Tanzania. Du blir upphämtad vid ditt boende efter frukost och åker sedan vidare till Zanzibars flygplats (ca 40 minuter). Därefter går flyget till Tanzania. När du landat i Tanzania blir du upphämtad av din förare och åker sedan vidare till ditt hotell: Afr... Läs mer

Africa Safari Glamping  eller liknande
Tillval av utflykter

Jeepkvälls-safari i Janwani:
Följ med på ett kvällssafari och se savannen i ett annat ljus, då stjärnorna lyser upp vägen. Bundra djuren under kvällsskymningen. Safarituren tar ca 2-3 timmar och är möjlig att delta i under dag 5-9. Kan läggas till i bokningsprocessen eller på plats.

Jeepsafari i Janwani under dagtid:
Lägg till en jeepsafari i Janwani under dagtid och upplev det Afrikas djurliv. Safarituren tar ca 3-4 timmar och är möjlig att lägga till mellan dag 5-9 i bokningsprocessen eller på plats.

Jeepsafari i Ngorongoro:
Ngorongoro Conservation Area (NCA) är ett skyddat naturområde och finns med på Unescos världsarvslista. Här bor det ca 2500 djur och du kommer b.la. kunna få se noshörningar, bufflar och flodhästar. m.m. Safarituren tar ca 6-8 timmar och är möjlig att lägga till mellan dag 5-9 i bokningsprocessen eller på plats.

Utflykt till Tarangire:
Tarangire National Park är den sjätte största nationalparken i Tanzania och ligger i Manyara området. Här kan du se bl.a. zebror, giraffer, leoparder, lejon och elefanter. m.m. Safarituren tar ca 6-8 timmar och är möjlig att lägga till mellan dag 5-9 i bokningsprocessen eller på plats.

Utflykt till Arusha National Park:
Arusha National Park täcker Mount Meru, en stor vulkan med en höjd på 4566 meter. Parken är liten men med varierad natur och med spektakulära landskap. Safarituren tar ca 6-8 timmar och är möjlig att lägga till mellan dag 5-9 i bokningsprocessen eller på plats.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt på 3$ per person per per natt som betalas på plats
 • Dryck vid måltiderna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Liknande erbjudanden
Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-1 år: Bor gratis
Barn 2-11 år: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Ensamresenärstillägg

12.398 kr på logi

Generell rabatt

Baserat på minst 2 fullt betalande personer:
från tredje till fjärde: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Tanzania behöver du ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Dar-es-Salaam/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Tanzania rekommenderas det att vaccinera dig mot Hepatit A och B samt malaria. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter