• Aktivitet inkluderad

Entrébiljett till BonBon-Land

  • Nöjespark
  • Holmegårds kommun
Ny
279 kr -36%
nu 179 kr
  • nu

Köp en entrébiljett till nöjesparken BonBon-Land i Holmegaard i vårt kära grannland Danmark och fyll din dag med skratt och lek!

BonBon-Land bjuder på massvis av roligheter för hela familjen och vännerna. Här finns det flera attraktioner att prova på! Ta en tur i den nervkittlande berg-och dalbanan vildsvinet, gräv guld i cowboystaden, testa på bergsklättring i Klaptorsken eller snurra runt i Crazy Turtle. Samtidigt finns det gott om möjligheter att ta en paus och njuta parkens grönområden och flera matställen och glasskiosker. Missa inte denna superbiljett!

Erbjudandet inkluderar
  • 1 Entrébiljett till BonBon-land
BonBon-Land

I BonBon-Land finns underhållning för både barn och vuxna. Den minsta kan skratta sig glad i i Sprinkle eller Worm-attraktionerna med mamma eller pappa, medan de lite större barnen tar körkort i Leof-arten. De modigaste kan få en gunga i Svend Swing Arm eller ta en blixtsnabbtur i Wildfire och Hankatten. Kom också ihåg att gräva för guld i Cowboy City, besök Henry Hundeprut och ta en vild båttur i Beaver Creek. En av nyheterna för 2018 är The Secret World, för vuxna och barn över 120 cm, en underbar resa till en virtuell verklighet full av överraskningar. I BonBon-Land hittar du också många gröna områden där du kan njuta av vädret och din mat.

Öppetider:

Parken är öppen varje dag från 10:00 - 17:00-20:00 (beroende på dag)
För mer information om nöjesparkens öppetider:
https://www.bonbonland.dk/aabningstider

Biljettinformation:

OBS! Det är viktigt att du antingen skriver ut värdebeviset eller bär det elektroniskt på din mobiltelefon, eftersom streckkoden på värdebeviset måste skannas vid ankomsten till BonBon-Land. Om du inte tar med säkerhetscertifikatet med streckkoden (i papper eller elektronisk form) är det inte möjligt besöka BonBon-Land.

Kan bara användas som entrébiljett ENDAST under perioden 27/4 2018 - 8/7-2018

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
  • Bokningskostnad 10 kr
  • Boende
  • Transport
  • Parkering
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

TravelBird agerar som ansvarig researrangör. TravelBirds allmänna villkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 för våra avbokningsvillkor.

Pris

Priset är per värdebevis. Värdebeviset gäller för 1 person (0-99 år)

Antal värebevis

Det är möjligt att köpa upp till 10 värdebevis per bokning

Giltighet

Säkerhetsintyget kan användas på ett datum du väljer mellan 27 april 2018 - 8 juli 2018

Barnrabatt

Barn under 90 cm har fri tillgång till BonBon-Land

Parkering

Parkering koster 50,50 SEK per bil, som betalas på plats

Plats

BonBon-Land ligger i Holme Olstrup, i Danmark. Holme Ostrups station är belägen ca 15 minuters promenad från nöjesparkens ingång. Kör du bil hit tar resan ca 1 timme och 20 minuter från Malmö, 4 timmar från Göteborg och 7 timmar från Stockholm.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter