Erbjudandet har tyvärr gått ut

  • Aktivitet inkluderad

Entrébiljett till BonBon-Land

  • Nöjespark
  • Holmegårds kommun
279 kr -36%
nu 179 kr
  • nu
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Köp en entrébiljett till nöjesparken BonBon-Land i Holmegaard i vårt kära grannland Danmark och fyll din dag med skratt och lek!

BonBon-Land bjuder på massvis av roligheter för hela familjen och vännerna. Här finns det flera attraktioner att prova på! Ta en tur i den nervkittlande berg-och dalbanan vildsvinet, gräv guld i cowboystaden, testa på bergsklättring i Klaptorsken eller snurra runt i Crazy Turtle. Samtidigt finns det gott om möjligheter att ta en paus och njuta parkens grönområden och flera matställen och glasskiosker. Missa inte denna superbiljett!

Erbjudandet inkluderar
  • 1 Entrébiljett till BonBon-land
BonBon-Land

I BonBon-Land finns underhållning för både barn och vuxna. Den minsta kan skratta sig glad i i Sprinkle eller Worm-attraktionerna med mamma eller pappa, medan de lite större barnen tar körkort i Leof-arten. De modigaste kan få en gunga i Svend Swing Arm eller ta en blixtsnabbtur i Wildfire och Hankatten. Kom också ihåg att gräva för guld i Cowboy City, besök Henry Hundeprut och ta en vild båttur i Beaver Creek. En av nyheterna för 2018 är The Secret World, för vuxna och barn över 120 cm, en underbar resa till en virtuell verklighet full av överraskningar. I BonBon-Land hittar du också många gröna områden där du kan njuta av vädret och din mat.

Öppetider:

Parken är öppen varje dag från 10:00 - 17:00-20:00 (beroende på dag)
För mer information om nöjesparkens öppetider:
https://www.bonbonland.dk/aabningstider

Biljettinformation:

OBS! Det är viktigt att du antingen skriver ut värdebeviset eller bär det elektroniskt på din mobiltelefon, eftersom streckkoden på värdebeviset måste skannas vid ankomsten till BonBon-Land. Om du inte tar med säkerhetscertifikatet med streckkoden (i papper eller elektronisk form) är det inte möjligt besöka BonBon-Land.

Kan bara användas som entrébiljett ENDAST under perioden 27/4 2018 - 8/7-2018

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
  • Bokningskostnad 10 kr
  • Boende
  • Transport
  • Parkering
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för D BonBon-Land. Du ingår i ett avtal med D BonBon-Land. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Det här erbjudandet kan inte återbetalas.

Pris

Priset är per värdebevis. Värdebeviset gäller för 1 person (0-99 år)

Antal värebevis

Det är möjligt att köpa upp till 10 värdebevis per bokning

Giltighet

Säkerhetsintyget kan användas på ett datum du väljer mellan 27 april 2018 - 8 juli 2018

Barnrabatt

Barn under 90 cm har fri tillgång till BonBon-Land

Parkering

Parkering koster 50,50 SEK per bil, som betalas på plats

Plats

BonBon-Land ligger i Holme Olstrup, i Danmark. Holme Ostrups station är belägen ca 15 minuters promenad från nöjesparkens ingång. Kör du bil hit tar resan ca 1 timme och 20 minuter från Malmö, 4 timmar från Göteborg och 7 timmar från Stockholm.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter