Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Naturrika landsbygden på Mallorca

 • Solsemester
 • 5, 7 eller 10 nätter
 • Sant Llorenç des Cardassar
från 4.789 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev Mallorcas natur på den pittoreska bondgården Agroturismo Ses Cases Noves och njut av en avkopplande atmosfär, inkl. frukost & hyrbil.

Hundratals mil från vardagens stress kan du njuta av Mallorcas sol och grönskande natur på detta autentiskt lantställe. Här kan du ladda batterierna vid gårdens pool och samtidigt lära dig om Mallorcas traditionella livsstil. Frossa i saftiga frukter och nyplockade grönsaker från landställets egna trädgård. Med din hyrbil tar du dig till de vita sandstränderna och natursköna nationalparker som: Parc Natural de s'Albufera, Parc Natural de la Península de Llevant och Mondragó Natural Park. Kombinera natur och tradition på Mallorca i sommar!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Palma de Mallorca
 • Agroturismo Ses Cases Noves: 5, 7 eller 10 nätter
 • Frukost
 • Gratis frukter från trädgården
 • Hyrbil
Mallorca

Mallorca är ett populärt resmål hos oss Svenskar och vi förstår varför! Med vackra vita sandstränder och en avslappnade atmosfär kan man inte annat än att förälska sig i denna ö. Passa på att utforska öns spektakulära landskap, vita sandstränder och natursköna parker. Njut av den fridfulla atmosfären, långt bort från alla turistfällor.

Agroturismo Ses Cases Noves

 • Hotel
 • Sant Llorenç des Cardassar, Spanien
Pool

De som vill uppleva det genuina Mallorca har kommit rätt! På östra sidan av Mallorca ligger staden Sant Llorenç des Cardassar, ett historiskt område som är omgivet av vacker natur med böljande kullar. I en charmig och historisk bondgård kan du njuta av långa frukostar på terrassen och koppla av vid poolen med en bra bok. Ca 80% av de produkter som används på gården kommer från de byar som ligger i området. Det odlas även grönsaker och frukter på gården. Vår favorit är den hemlagade sylten, som produceras från trädens frukter i trädgården.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +3
Läs mer
Es Pis

Lägenhet Es Pis

2 vuxna per stuga

Denna dubbelrumslägenhet ligger på första våningen och har en terrass (med stolar och bord) där du kan koppla av i den spanska solen. Lägenheten har ett vardagsrum med pentry. Dessutom har du en tv och badrum med toalett, dusch och handdukar.

Es Sestador 4 pax

Lägenhet Es Sestador

2 vuxna per stuga

Denna 4-bäddslägenhet ligger på första våningen och är utrustad med ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar.

Es Sostre Family

Lägenhet Es Sostre

2 vuxna per stuga

Denna familjelägenhet ligger på första våningen av gården och kan nås via en privat trappa. Terrassen är utrustad med stolar, ett bord och ett parasoll. Lägenheten har utsikt över poolen. Du har ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar.

Se Graner

Lägenhet Es Graner

2 vuxna per stuga

Lägenheten är 50 m² stor, med ett sovrum, badrum och rum för 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år. Inredningen liknar de andra lägenheterna.

Sa Boal

Lägenhet Es Boal

2 vuxna per stuga

Denna familjelägenhet har ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar. Lägenheten är cirka 53 m².

sa vaquera outside

Lägenhet Es Vaquera

2 vuxna per stuga

Denna familjelägenhet ligger på första våningen av gården och kan nås via en privat trappa. Terrassen är utrustad med stolar, ett bord och parasoll - du har utsikt över poolen. Du har ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar.

Es Colomer

Lägenhet Es Colomer

2 vuxna per stuga

Denna 4-bäddslägenhet ligger på första våningen i huset. Lägenheten har ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar.

Sa Formatgera

Lägenhet Es Formatgera

2 vuxna per stuga

Denna dubblrumslägenhet har ett vardagsrum med pentry. Dessutom finns det en tv och ett badrum med toalett, dusch och handdukar. Lägenheten är cirka 45 m².

es forn

Lägenhet Es Forn

4 vuxna per stuga

Denna 4-bäddslägenhet ligger på bottenvåningen och är utrustad med ett vardagsrum, pentry och badrum med toalett, dusch och handdukar.

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Vacker natur

  Mondragón Natural Park erbjuder en bra miljö för vandring, men också för korta och enkla promenader. Ta med dig badkläder, då du även kan simma i parken.

  Park Mondragó Natural Park Park
 • Fågelskådning

  S'Albufera, det största våtmarksområdet i Balearerna. Här kan du beskåda massvis av olika vackra fåglar och promenera runt i naturen.

  Park Parc Natural de s'Albufera de Mallorca Park
 • Park med vackra vyer

  Detta natursköna reservat erbjuder flera trevliga promenadstigar. Du kan välja att promenera eller åka uppför en höjd och därefter kan du njuta en häpnadsväckande utsikt över Alcudiabukten.

  Park Parc Natural de la Península de Llevant Park

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Opel Corsa, Toyota Aygo, VW Golf, Fiat Punto, Seat Leon eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt 2.20 € per person, per natt (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 16:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Forn
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Sestador
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Formatgera
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Pis
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Colomer
Max 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Sostre
Max 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Boal
Max 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Graner
Max 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 4 år - Lägenhet Es Vaquera

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-4 år: får 100% rabatt per natt
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter