Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Längs den dalmatiska kusten i Kroatien

 • Rundresa
 • 9 nätter
 • Kroatien
från 11.499 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Flyg till Kroatien och upptäck landets vackra kustlinje från Vodice till ön Hvar och Tucepi. Inkluderar frukost och hyrbil.

Ett fantastiskt äventyr väntar dig längs med Kroatiens kust. Bli bortskämd med vackra utsikter över havet och fin natur. Rundresan börjar i staden Split för att sedan ta dig vidare med hyrbil till historiska Vodice, idylliska Hvar för att tillslut besöka charmiga Tucepi, belägen vid foten av berget Biokovo. Under din resa kan du njuta av god mat, vacker arkitektur och mycket mer. Följ med till Kroatien!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Split, Zadar
 • 3 nätter på Villas Arausana and Antonina eller liknande i Vodice
 • 3 nätter på Senses Resort eller liknande på Hvar
 • 3 nätter på Hotel Tamaris eller liknande i Tucepi
 • Hyrbil
 • Frukost
Den dalmatiska kusten

Välkommen till den dalmatiska kusten. Denna varierande del av Kroatien är känd för sina många ö-pärlor, små historiska städer, kristallklart vatten och vackra stränder. Låt Kroatiens vackra landskap och magnifika gotiska, barocka och renässansarkitektur hänföra dig medan du arbetar på solbränna och provar på lokala delikatesser.

Hitta en avskild strand att utforska, besök de kulturella städerna Split eller Dubrovnik och njut av en spa-behandling i en trevlig miljö. Den dalmatiska kusten är platsen för livsnjutare och bjuder in till en semester du sent kommer att glömma!

Resplan

Dag 1-3: Vodice och Sibenik-området

Välkommen till ett soligt Kroatien! Efter att du landat i Split hämtar du ut din hyrbil på flygplatsen och åker sedan norrut mot historiska Vodice. "Vodice" betyder "vattenkälla" eftersom staden var känd som en distributör av vatten för hela området. På grund av bördigt lan... Läs mer

Villas Arausana & Antonina  eller liknande

Dag 4-6: Idylliska Hvar

Dag 4 går resan vidare söderut via Split (ca 100 km), till ön Hvar. Avvara några timmar i Split och upptäck en stad av kontraster där gammalt och traditionellt möter det moderna. Besök palatset Diocletianus som erbjuder vacker arkitektur, byggd till en romersk kejsare och är med på UNESCOs vär... Läs mer

Senses Resort  eller liknande

Dag 7-9: Tucepi och Makarska-området

Dag 7 reser du vidare till Tucepi, en färje- och körtur på ca 90 km. Den lilla staden ligger på Makarska Rivieran, mest känd för sin 3 km långa strand och den vackra strandpromenaden skuggad av tallar. Tucepi har en charmig småbåtshamn med fiske och turistbåtar om du önskar en båttur med lite ... Läs mer

Hotel Tamaris  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • Bensin och eventuella parkeringskostnader
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Ej tillgängligt

Ensamresenärstillägg

Ej tillämpligt på logi

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter