Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Centralt hotell i Budapest

 • Cityresor
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter
 • Budapest
från 899 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upplev den vackra ungerska huvudstaden med boende på ett centralt hotell inkl. daglig frukost.

Vad skulle kunna locka dig med en storstadssemester? Om lysande arkitektur, trendiga barer, eleganta bad och livliga marknader är en del av ditt svar är du på rätt spår. Den majestätiska ungerska huvudstaden har på senaste tiden blivit ett populärt resmål och det är naturligtvis inte utan anledning! Här kan du beskåda vackra ting samtidigt som du upplever en unik atmosfär och njuter av alla specialiteter som ungersk mat har att erbjuda (inklusive gulasch naturligtvis). Strosa längs Donau eller koppla av på något av stadens alla termalbad. Välkommen till Budapest!

Erbjudandet inkluderar
 • Medosz Hotel Budapest: 2, 3, 4 eller 5 nätter
 • Frukost
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta till Budapest
Tillval
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotellet
Budapest

Ungerns huvudstad blomstrar av konst och glödheta termalbad med spännande restauranger och ett pulserande nattliv. Staden, som ofta kallas östra Europas kulturella hjärta, är rik på vacker arkitektur, breda boulevarder och vackra Art Nouveau-byggnader. Sedan demokratin infördes år 1989 har staden genomgått en snabb utveckling och imponerar i dag med både historisk charm och modern kreativitet, vilket har gjort staden till en ypperlig plats att upptäckas till fots!

Medosz Hotel Budapest

 • Hotel
 • Budapest, Ungern
Surroundings

Hotellet är beläget i utkanten av centrala Budapest, på Pest-sidan av Donau. Hotellet är modernt inrett och har en reception där du kan få tips och eventuellt köpa biljetter till sevärdheter och attraktioner. De flesta attraktioner och sevärdheter ligger inom en radius av ca 2 km runt hotellet. Du kan enkelt utforska staden till fots!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Läs mer

Komfortrum

3 vuxna per rum

Komfortrummen är ca 18 m² och har två enkelsängar, ett badrum med dusch, toalettartiklar och en hårtork, en tv, minibar, värdeskåp och luftkonditionering.

Familjerum komfort

4 vuxna per lägenhet

Familjerummen är ca 50 m² och har ett sovrum med en dubbelsäng och ett sovrum med två enkelsängar. Det finns också ett badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar samt ett vardagsrum med stol, tv, värdeskåp och luftkonditionering.

Panoramasvit med terass

2 vuxna per svit

Panoramasviterna med terrass på översta våningen på hotellet är ca 50 m² stora och har en dubbelsäng och en bäddsoffa, ett badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar, en tv, ett minikylskåp, ett värdeskåp, luftkonditionering och en terrass med sittplats (och utsikt över staden).

Dubbelrum med panorama och terass

2 vuxna per rum

Panorama-rummen med terrass är ca 25 m² stora och har en dubbelsäng, ett badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar, en tv, ett minikylskåp, ett värdeskåp, luftkonditionering och en terrass med sittplats (och utsikt över staden).

Dubbelrum superior

2 vuxna per rum

Superiorrummen är ca 20 m² stora och har en dubbelsäng, ett badrum med dusch, hårtork och toalettartiklar, värdeskåp, tv, minikylskåp och luftkonditionering

TravelBird tipsar!
Se karta
 • Smaka på rosor

  Här serveras ljuvligt god glass formad som rosor! Se hur de varsamt formar varje glasskula och upplev flera olika smaker i samma ros.

  Glass Gelarto Rosa Glass
 • Loppishimlen

  Fynda andrahandsskatter på Budapests största loppmarknad - perfekt för souvenirer!

  Marknad Ecseri Piac Marknad
 • Gigantiska, kungliga Sankt Stefansbasilikan

  Sankt Stefansbasilikan är den största kyrkan i staden och är tillägnad Ungerns första kung St. Stephen. Om du tar dig till toppen av kyrkan har du en vacker utsikt över staden. Du kan också ta en guidad tur genom kyrkan (mot avgift).

  Kyrka St Stephens Basilika Kyrka

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer (kan väljas till vid bokning)
 • Turistskatt: 4 % av rumspriset per natt
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Komfortrum
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum superior
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Panoramasvit med terass
Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Dubbelrum med panorama och terass
Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 1 år - Familjerum komfort

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Medosz Hotel Budapest ligger i centrala Budapest ca 1,5 m från Donau. Avståndet från flygplatsen är ca 21,5 km.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter