• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Sardiniens höjdpunkter med hyrbil

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Italien
från 7.489 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Utforska denna autentiska italienska medelhavspärla under en rundresa inkl. frukost & hyrbil.

Vita klippor som stupar ner i det turkosa havet, söta byar omgivna av gröna olivlundar, smala tallar som visar vägen till orörda stränder och en mycket varm och vänlig lokalbefolkning inbjuder dig till en oförglömlig resa runt Medelhavsområdet pärla, Sardinien. Vi har arrangerat hyrbil, hotell och flyg i förväg så det enda du behöver tänka på är att ta med körkort, sommarkläder och en kamera!

Erbjudandet inkluderar
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Olbia
 • 2 nätter på nordöstra Sardinien: i provinsen runt Olbia
 • 2 nätter på västra Sardinien: charmen i Provinsen Oristano
 • 2 nätter på södra Sardinine: mot huvudstaden Cagliari
 • 1 natt på norra eller östra Sardinien: paradisstränder och Oroseiviken
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Hotellinformationen är synlig under bokningsprocessen
Utforska vägarna på Sardinien

Sardinien är autentiskt och orört. Ön erbjuder en perfekt kombination av italiensk kultur och Medelhavsatmosfär. Invånarna är stolta över sin ö, och med all rätt! Men Sardinien erbjuder inte bara en fin kultur och ett vackert sätt att leva på, du hittar här också paradisstränder, orörda vikar, stora skogar, berg och majestätiska dalar. Under denna rundresa kommer du att åka längs på vägarna på Medelhavets största ö och upptäcka dess höjdpunkter.

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om de hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

Resplan

Dag 1 & 2: Ankomst till den nordöstra delen av Sardinien

Du hämtar ut hyrbilen när du anländer till flygplatsen på Sardinien och det första stoppet på resan är sedan den nordöstra delen av ön. På denna sida av Sardinien finns oändliga skyddade områden och orörda stränder. Många beskriver den nordöstra delen av Sardinien som himlens hörn. Oavsett vil... Läs mer

Dag 3 & 4: Charmen i provinsen Oristano

Idag anländer du till den bildsköna och charmiga provinsen Oristano. Älskar du att surfa borde du åka till Torre Dei Corsari som är ett fascinerande ökenområde som är placerat vid den "gröna kusten", även kallad "smaragdsjön". Torre dei Corsari är en av de vackraste pärlorn... Läs mer

Dag 5 & 6: Genom södra Sardinien

Idag kör du söderut mot Cagliari, Sardiniens huvudstad. I Cagliari borde du besöka den otroliga kullen Castello, ett medeltida väggkvarter som ligger högt över resten av staden. Andra arkitektoniska höjdpunkter inkluderar katedralen i Cagliari från 1200-talet. Museo Archeologico Nazionale di C... Läs mer

Dag 7 & 8: Tillbaka till den nordöstra delen!

Idag kör du tillbaka till där din resa startade. Här blir du påmind om de vackra stränderna, de steniga vikarna och den vilda, blommande naturen. På dag 8 kommer du sedan att återvända till flygplatsen, lämna hyrbilen på flygplatsen och sedan gå på flyget tillbaka till Sverige.

Läs mer

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en VW Polo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuella parkeringskostnader
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Ensamresande

1.749 kr - 2.842 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

VIKTIG INFORMATION FÖR AGHINAS HOTEL

På ankomstdagen till Bosa måste ringa +39 3314265352 och informera om beräknad ankomsttid (Incheckning är från 14:00 till 20:00)
När du anländer till Bosa, skriv in Piazza Gioberti på din GPS, härifrån ta Via del Ginnasio till Piazza del Carmine och hamnar framför Carmine’s church. Aghinas hotel ligger till höger.

FÖLJ INTE VÄGBESKRIVNING FRÅN GOOGLE MAPS DÅ DU KOMMER ATT GÅ VILSE BLAND BOSAS GATOR.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter