Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Kuba, från Havanna till Varadero

 • Rundresa
 • 8, 11 eller 15 nätter
 • Kuba
från 12.519 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Två av Karibiens drömpärlor väntar på dig! Från kubanska toner i Havanna till drömlika stränder i Varadero, plus måltider & tur i veteranbil.

Upptäck Karibien när den är kryddad med det allra bästa – Kuba! Tidlös och full av karaktär och kubansk charm, denna resa är ett färgsprakande äventyr du bara inte kan gå miste om. Från den charmiga lunken i Havanna till de tjugo kilometer långa sandstränderna i Varadero, en resa som dessutom är till ett plånboksvänligt pris... Vamos!

Erbjudandet inkluderar
 • 2 nätter på Hotel Inglaterra i Havana
 • 5, 8 eller 12 nätter Starfish Cuatro Palmas i Varadero
 • Extra nätter på planet kan förekomma under flygresan
 • Frukost i Havanna
 • All-inclusive i Varadero
 • All transfer
 • Klassisk biltur i veteranbil
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Havanna
Tillval
 • "Seafari" – katamarantur & snorkling (från Varadero), vuxna och barn från 12 år
 • "Seafari" – katamarantur & snorkling (från Varadero) barn från 7-11 år
Kuba

Landet är fortfarande relativt orört av kommersiell turism och förtrollar sina besökare med en fascinerande historia, paradisiska stränder, livliga städer där musik hörs dygnet runt, utsökta cocktails och en välkomnande befolkning. Kubas oemotståndliga charm och fängslande kultur väntar!

Resplan

Dag 1 - 3: Havanna

Välkommen till ett färgsprakande virrvarv av charmiga gränder, amerikanska femtiotalsbilar och granna färger. Spendera de kommande dagarna med att strosa runt i Havanna, beskåda alla vackra byggnader i kolonialstil, lär dig mer om Kubas välkända rom och besök Plaza de Armas, som är Havannas äl... Läs mer

Hotel Inglaterra

Dag 4 - 8: Varadero

Det har blivit dags för stränder i världsklass – Varadero, även kallad "Playa Azul" är en äkta badort som ligger på halvön Hicacos. Här väntar inte mindre än 20 kilometer finkornig sand på dig, och inte vilka stränder som helst, utan Varaderos stränder sägs vara bland Karibiens vackr... Läs mer

Starfish Cuatro Palmas Varadero
Valbar utflykt

Utflykten läggs till i bokningsprocessen, men kan även bokas på plats.

 • Ta chansen och åk på "seafari" med båttur i katamaran, snorkling och ett avkopplande besök på Cayo Blancos vita sandstrand (dag 10).
 • Varaktighet: 8 timmar
 • Ingår: lunch, drycker, mellanmål, utrustning, transfer
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Kostnader för visum
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Inte tillgänglig

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Husdjur

Ej tillåtet

Parkering

Parkering vid hotellet är inte tillgängligt i Havanna (finns parkeringsplatser vid gatan)
Allmän parkering finns vid hotellet i Varadero

Valuta

På Kuba finns det två valutor, CUC och den kubanska peso. CUC används huvudsakligen av turister och motsvarar 1 dollar. Det finns möjlighet att växla pengar på flygplatsen eller i de flesta städer. Endast Visa eller MasterCard accepteras i automaterna.

Transfer

På flygplatsen anger vem du är vid ankomsthallen. Observera att väntetid kan förekomma samt att körtiden kan variera beroende på körruttens antal stopp. Vänligen se till att fylla i mobiltelefonnummer vid bokning så att chauffören kan komma i kontakt med dig

För övrig transfer, sker upphämtning vid hotellets entre. Vänligen notera att all transfer under resan är delad med andra personer.

Visumkrav

Vänligen observera att för att besöka Kuba, kan du behöva ett visum. För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Havanna/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Passregler

Passet måste vara giltigt minst 6 månader efter hemresedatumet.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Kuba kan du behöva vaccinera dig mot Hepatit A och Tyfoid. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter