• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Curaçao - ett karibiskt paradis

 • Solsemester
 • 8, 11 eller 15 nätter
 • Curaçao
från 12.949 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Boende på resort med swimmingpool, bar, restaurang och mer på Curaçaos väskkust! Njut av turkost karibiskt hav så långt ögat kan nå, ett sant paradis!

Vita sandstränder, turkos vatten och en genomsnittlig temperatur på 28°C - Curacao är ett äkta paradis på jorden. Mer specifikt, i Karibien. Långt bort från vardaglig stress välkomnar denna 4-stjärniga anläggning dig till en av Karibiens vackraste öar. Njut av ett avkopplande liv vid strandkanten och med omedelbar närhet till en av öns vackraste dykplatser. Se rosa flamingos vid Flamingo Lake, tropiska sköldpaddor eller koppla av och känn den varma sanden mellan tårna. Curaçaos livliga huvudstad Willemstad har också mycket att erbjuda.

Erbjudandet inkluderar
 • Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort: 7, 10 eller 14 nätter
 • Eventuella nätter på flyget
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Willemstad
Tillval
 • Hyrbil
Curaçao - en karibisk pärla

I södra delen av Karibien finns den 444 km2 stora och tidigare holländska ön Curaçao. Med över 30 vita sandstränder och det renaste vattnet i området är ön en sann karibisk pärla. Upplev den fantastiska undervattensvärlden runt Curacao, som har varit strängt skyddad i över 20 år på grund av sitt unika undervattensliv. Den världsberömda dykdestinationen har allt från koraller, sjöhästar, barracuda, tropiska fiskar, havssköldpaddor och hajar i sin naturliga livsmiljö. Du kan också åka på skattjakt i ett skeppsbrott. Men även över vattnet finns otaliga saker att se och göra: Sea Aquarium, Queen Emma Pontoon Bridge och Punda. Curaçao har något för alla!

Oasis Coral Estate Beach, Dive & Wellness Resort

 • Hotell
 • Curaçao, Curaçao
Pool

Bort från folkmassorna och med stranden precis utanför dörren - på Curacaos västkust finner du 4-stjärniga Oasis Coral Estate Beach, Dyk & Wellness Resort. Hotellet erbjuder en swimmingpool, spa (mot avgift), bar på taket och en restaurangen. Anläggningen har också en dykskola då området anses vara en av de vackraste dykplatserna på Curacao. Hotellet ligger mitt i naturreservatet Rif St. Marie.

 • +1
Läs mer
Bedroom

Budgetrum

Ekonomirummen ligger antingen på första eller andra våningen. Rummen har balkong eller terrass med delvis havsutsikt. De är ljust inredda med en dubbelsäng, pentry, fåtöljer samt privat badrum.

Bedroom

Deluxerum

Deluxerummen liknar ekonomirummen men är belägna på hotellets framsida nära spa:t, antingen på första eller andra våningen. Balkongen eller terrassen ligger vid havet så du kan njuta av en direkt havsutsikt. Det är inrett ljust med en dubbelsäng, pentry, fåtöljer samt privat badrum.

Balcony

Familjerum

Familjerummen ligger på första våningen och har en vacker terrass där du kan tillbringa dina kvällar. Rummen är belägna vid havet och har en soffa samt dubbelsäng, bäddsoffa, pentry och privat badrum.

TravelBird tipsar!
 • På en resa i paradiset

  Besök Christoffel National Park runt Christoffelberg. Med bra skor och lite uthållighet kan ta dig upp på berget och belönas med en fantastisk utsikt.

  Park Christoffel National Park Park
 • Sola till ljudet av vågorna

  Curacao har några av världens vackraste stränder, och däribland Daaiboo Bay. Njut av den kritvita sanden och det turkosblåa havet.

  Strand Daaiboo Bay Strand
 • Naturens under

  Norra delen av Curacao är ett sant naturligt underverk. Här möter havet kalkstensklippor, höga vågor slår mot underjordiska grottor och grusvägar går längs den öde norra kusten. Skyddade platser för sköldpaddornas bon finns också i olika vikar i parken. Upptäck naturens underverk.

  Park Shete Boka National Park Park
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Hyrbil (kan väljas till i bokningsprocessen)
 • Måltider (frukost kan läggas till i bokningsprocessen)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 11:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer - Budgetrum
Max 2 personer - Deluxerum
Min 2 personer och max 2 vuxna och 2 barn upp till 12 år och 1 spädbarn upp till 1 år - Familjerum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Visumkrav

För aktuell information angående visum - inklusive priser och krav på tidsbegränsningar för dina dokument - råder vi dig att besöka http://www.swedenabroad.com/sv-SE/Ambassader/Haag/Om-oss/Sverige-i-Curacao---sys/. Alternativt kan du kontakta den lokala ambassaden för landet som du planerar att resa till.

Vaccinationskrav

Om du ska resa till Curacao rekommenderas det att vaccinera dig mot Gula febern samt Hepatit A och B. För aktuella hälsoråd, vänligen besök din lokala doktor eller läs mer på http://www.1177.se/Tema/Vaccinationer/Varldsdelar/Nordamerika/Curacao/.

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Passregler

Observera att ditt pass måste vara giltigt i minst 6 månader efter inresa och du måste även kunna visa upp en giltig biljett för din utresa

Resgrupp

Detta är en individuell resa. Beställer du resan som ensamresenär, reser du ensam.

Med förbehåll för ändringar

Vi förbehåller oss rätten att ändra resväg och resans kurs på grund av oförutsedda händelser utanför vår kontroll.

Hyrbilsvillkor

Observera att den som betalar för erbjudandet också betraktas som huvudförare i beställningen. Huvudföraren måste också ha ett kreditkort i dennes namn för en obligatorisk deposition vid ankomst. Vänligen kontakta kundtjänst för att byta huvudförare om någon annan än huvudföraren har beställt erbjudandet.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter