Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Shuttle ingår

Strandnära lägenhet på Gran Canaria

 • Solsemester
 • 5, 7, 8, 10 eller 11 nätter
 • Puerto Rico
från 4.769 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Varma dagar i poolen & på stranden! Gran Canarias Puerto Rico står till ditt förfogande med boende på Apartahotel Maracaibo inkl. transfer.

På Gran Canaria är solen aldrig långt borta. Välkommen till Puerto Rico, en lugn semesterort med en härlig strand, restauranger, butiker och mer. Bo i lägenhet på det strandnära Apartahotel Maracaibo som bland annat erbjuder en uppvärmd pool, perfekt under vintertid, samt en tropisk trädgård och en trevlig restaurang.

Erbjudandet inkluderar
 • Apartahotel Maracaibo: 5, 7 eller 10 nätter
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotellet
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Stockholm Skavsta till Las Palmas
Gran Canaria

Upptäck en hel kontinent på endast en liten ö! Gran Canarias mäktiga landskap omfattar höga bergstoppar, tropiska skogar, böljande ökenlandskap och kilometerlånga sandstränder. I den lugna semesterorten Puerto Rico står den rymliga stranden i centrum och det finns även en yachthamn samt flera restauranger, barer och butiker. Det solsäkra klimatet har gjort detta till en mycket populär destination för soltörstande skandinaver - så väl vinter som sommartid!

Apartahotel Maracaibo

 • Hotel
 • Puerto Rico, Spanien
Maracaibo- Gran Canaria pool

Apartahotel Maracaibo är beläget endast 400 meter från stranden i Puerto Rico och den vackra marinan. Lägenhetshotellet erbjuder en utomhuspool och barnpool (uppvärmda under vintern), en poolbar, en restaurang samt en reception som är öppen 24-timmar om dygnet.

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +2
Läs mer
Maracaibo- Gran Canaria studio st

Studio standard

2 vuxna per studio

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och sovrum i ett, avdelat av en liten bar. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp och terass eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria superior

Studio superior

2 vuxna per studio

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och sovrum i ett, avdelat av en liten bar. Rummen är dekorerade med marmor, mosaik och trägolv. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp, gratis Wi-Fi, air-condition och terass eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria pool deluxe

Studio deluxe

2 vuxna per studio

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och sovrum i ett, avdelat av en liten bar. Rummen är dekorerade med marmor, mosaik, lädermöbler och trägolv. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp, gratis Wi-Fi, air-condition och terass eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria studio st

Standardlägenhet med 1 sovrum

3 vuxna per lägenhet

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och ett separat sovrum. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp och terass eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria superior

Superiorlägenhet med 1 sovrum

3 vuxna per lägenhet

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och ett separat sovrum. Rummen är dekorerade med marmor, mosaik och trägolv. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp, gratis Wi-Fi, air-condition och terass eller balkong.

Maracaibo- Gran Canaria-Apt deluxe

Deluxelägenhet med 1 sovrum

3 vuxna per lägenhet

Lägenheterna erbjuder ett vardagsrum och ett separat sovrum. Rummen är dekorerade med marmor, mosaik, lädermöbler och trägolv. Alla rum har ett badrum inrett i brasiliansk granit med dusch, toalett och hårtork. I rummen finns även platt-tv, ett litet kök, brödrost, värdeskåp, gratis Wi-Fi, air-condition och terass eller balkong.

TravelBird tipsar!
 • Lata dagar

  Den här populära sandstranden är belägen mellan två marinor. Det som är slående är den enorma mängd färgglada parasoll som ger platsen en mysig atmosfär. Här kan du verkligen uppleva timmar med strandkul!

  Strand Stranden i Puerto Rico Strand
 • Playa de Amadores

  Playa de Amadores är verkligen en plats att bli kär i. Den gyllene sanden och det lugna vattnet ger den perfekta känslan för en lugn dag på stranden, en trevlig promenad eller en romantisk solnedgång.

  Strand Playa de Amadores Strand
 • För de små

  I Puerto Rico finns en Angry Birds-park med massa kul för alla åldrar. Lek på den stora gungan, i bollhavet eller klättra. Här finns massa kul att roa sig med i timmar.

  Aktivitet Angry Birds Activity Park Gran Canaria Aktivitet
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 00:01

Utcheckning

Fram till kl. 00:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer - Studio standard
Max 2 personer - Studio superior
Max 2 personer - Studio deluxe
Max 3 personer - Standardlägenhet med 1 sovrum
Max 3 personer - Superiorlägenhet med 1 sovrum
Max 3 personer - Deluxelägenhet med 1 sovrum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Apartahotel Maracaibo är beläget ca 49 km från flygplatsen i Las Palmas

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter