Erbjudandet har tyvärr gått ut

 • Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Rundresa i Bosnien och Hercegovina

 • Rundresa
 • 7 nätter
 • Bosnien och Hercegovina
från 6.649 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Liknande erbjudanden
Detta var erbjudandet

Upptäck vackra Bosnien och Hercegovina med boende på 3 hotell inkl. daglig frukost samt hyrbil.

Är du redo för en resa genom Bosnien och Hercegovina? Landet med moskéer, kyrkor och synagogor – med en intressant mångfald av kulturarv. Under denna speciella rundtur får du lära dig om landets historia och beundra den vackra naturen. Simma i vattenfall, besöka sagolika byar och smaka på Balkans goda specialiteterna. Sätt dig i hyrbilen och utforska den vackra staden Mostar via trendiga Sarajevo och vidare till Neum vid Adriatiska kusten.

Erbjudandet inkluderar
 • 2 nätter på Aparthotel Amicus (eller liknande) i Mostar
 • 2 nätter på Hotel Hecco (eller liknande) i Sarajevo
 • 3 nätter på Hotel Adria (eller liknande) i Neum
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn till Dubrovnik
Bosnien och Hercegovina

Välkommen till Bosnien och Hercegovina, ett fantastiskt vackert land som tack vare sitt starka historiska inflytande har blivit ett land med ett mångsidigt kulturarv; från vacker musik och god mat till historiska städer. Historien har gett landet en unik känsla. I Sarajevo är du omgiven av moskéer, kyrkor och synagogor och du kan välja mellan traditionella restauranger och trendiga barer. På de olika museerna lär du dig mer om kriget men Bosnien erbjuder också mer än deras turbulenta förflutna. Här kan du njuta av enastående landskap med vattenfall, berg och nationalparker. Välkommen till Balkan!

Resplan

Dag 1 & 2: Mostar

Det historiska Mostar är en stad full av kultur! Det här är ditt första stopp efter att du har tagit dig med hyrbilen från kroatiska Dubrovniks flygplats. Gör dig redo, för det finns många vackra saker att upptäcka i Bosnien-Hercegovina! Under två dagar får du utforska Mostar och dess omgivnin... Läs mer

Amicus Apart Hotel  eller liknande

Dag 3 & 4: Sarajevo

Huvudstaden Sarajevo är nästa destination på resan och är en stad med ett turbulent förflutet och många sevärdheter. Sarajevo har, precis som Mostar, en imponerande stadskärna med gamla byggnader och många turkiska influenser. Promenera genom gamla stan Bašcaršija, förbi torget med samma namn ... Läs mer

Hotel Hecco  eller liknande

Dag 5 - 8: Mot kusten!

Efter alla dessa kulturella höjdpunkter kommer du att få njuta av de sista dagarna med att koppla av vid det Adriatiska havet, i staden Neum. Vägen från Sarjevo är väldigt vacker och går genom bergslandskap med många höjdskillnader och slingrande vägar. Njut av utsikten över bergstopparna och ... Läs mer

Hotel Adria  eller liknande
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Gränsavgift för hyrbil
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Babysäng

Finns på hotell för 5€ per natt. Vänligen kontakta vår kundtjänst via telefon före bokning

Tillgänglighet

Denna resa är inte rullstolsanpassad

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Viktig info om hyrbil

Du flyger till den kroatiska staden Dubrovnik. Om du korsar gränsen från Kroatien till Bosnien-Hercegovina (och vice versa) med hyrbilen, finns det obligatoriska kostnader som du måste betala på plats.
Det är obligatoriskt att ange när du hämtar hyrbilen att du planerar att korsa en gräns

Vägar i Bosnien och Hercegovina

Vägarna är asfalterade, men asfaltens kvalitet är inte alltid bra. Tvåvägs huvudvägar är i allmänhet ok eller av bra kvalitet, men regionala och lokala vägar är ofta inte av god kvalitet. Var uppmärksam på stenar och hål i vägen. Observera också att det kan ta längre tid att köra än vad navigeringen anger.

Bilkörning i Bosnien och Hercegovina

Det finns ett antal regler som är viktiga att komma ihåg när du kör bil i Bosnien och Hercegovina:

- Det är obligatoriskt att alltid ha lysena på, även under dagen
- Högerregeln gäller nödvändigtvis inte här så va noga vid korsningarna. Endast om det finns ett stoppskylt och en kontinuerlig linje måste föraren stanna
- Om det gröna trafikljuset börjar blinka betyder det att den kommer bli orange
- Det finns många poliskontroller längs vägen, så följ hastighetsbegränsningen

Landminor

Landminor och annan orörd ammunition kan fortfarande vara belägna i vissa områden. I stadsområdena är det säkert, men lämna inte den markerade vägen i övergivna områden. Undvik öppna landskap, övergivna byggnader och byar, orörda vägar, skogar och fruktträdgårdar.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter