• Boende inkluderat

Skidparadiset Fieberbrunn i Österrike

 • Vintersport
 • 3, 4 eller 7 nätter
 • Fieberbrunn
från 2.409 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Vinterns skidäventyr väntar! Du bor på ett 4* hotell med en 800 m² stor spaavdelningen och njuter av halvpension efter en aktiv dag i backen.

Spänn på skidorna och gör dig redo för sammetslen pudersnö nära Fieberbrunn i de österrikiska bergen, Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang. Här kan du se fram emot 270 km pister, 70 liftar, 60 skidstugor och varierade backar. När benen värker efter en dag i backen kommer du kunna koppla av på ditt 4-stjärniga hotell i Fieberbrunn och få upp värmen i bastun. Efter ytterligare fartfyllda dagar i snön kan du ladda upp batterierna i den enorma wellnessavdelningen på hotellet. Sugen på afterski? Området har flera barer att välja mellan! Sugen på mer aktivitet? Ge dig ut igen och utforska Alperna!

Erbjudandet inkluderar
 • Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn: 3, 4, 7 eller 10 nätter
 • Halvpension
 • Wellness: inomhuspool, ångbad och bastu
Skicircus Saalbach Hinterglemm Leogang

Det största skidområdet i Österrike är särskilt underbart när solen tittar över snöiga backar och allt glittrar. Dessutom har du här 270 km med sammanhängande backar för alla nivåer och smaker. Som nybörjare eller med barn hittar du snabbt din väg till de enklaste backarna, våghalsiga kan våga sig på outforskade marker. Skidområdet är inte bara gigantiskt i storlek, det finns även mycket annat som lockar. Ta dig tid att utforska områdets magnifika landskap och gör dig redo för en aktiv semester!

Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn

 • Hotell
 • Fieberbrunn, Österrike
outside

Detta 4-stjärniga hotell erbjuder modern design, bekvämligheter av hög klass och en spektakulär utsikt över landskapet runt omkring. Denna exklusiva resort har en egen restaurang och bar som serverar lokala delikatesser och rätter lagade på färska råvaror. Med den 800 m² stora spaavdelningen har du även möjlighet att koppla av till fullo efter en aktiv dag bland berg och djupa dalar. Här finns det en inomhuspool, ångbastu, finsk bastu, solarium (avgifter tillkommer) och ett relaxrum. En perfekt plats för äventyr och välbehövlig avkoppling!

 • +4
Läs mer

Familjerum

De 28 m² stora familjerummet rymmer två vuxna och två barn. Rummen är utrustade med en plattskärms-tv, minibar och en dubbelsäng. Det finns också ett privat badrum och en balkong.

Enkelrum

De 28 m² stora enkelrummet är utrustat med en plattskärms-tv, minibar, privat badrum samt en balkong.

3-bäddsrum

De 28 m² stora rummet är utrustat med en dubbelsäng med möjlighet för en tredje person att sova i rummet. Rummet är även utrustat med en plattskärms-tv, minibar, balkong samt ett privat badrum.

Dubbelrum

De 28 m² stora dubbelrummet har en dubbelsäng, plattskärms-tv, minibar, balkong samt ett privat badrum.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Turistskatt 2,50 € per person och natt (betalas på plats)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 15:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 vuxna och 2 barn upp till 14 år - Familjerum
Max 1 person - Enkelrum
Min 2 personer och max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till -1 år - 3-bäddsrum
Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till -1 år - Dubbelrum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-5 år: får 100% rabatt per natt
Barn 6-14 år: får 50% rabatt per natt

Barnsäng

En barnsäng kan läggas till kostnadsfritt. Du kan också ta med din egna barnsäng. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information innan du bokar

Husdjur

Husdjur är tillåtet. Vid förfrågan innan vistelsen kostar det 25 € per natt, och vid förfrågan på plats kostar det 35 € per natt. Vänligen kontakta vår kundtjänst för mer information

Wellness

Spa:et är öppet dagligen från kl. 07.30 till 21.00. Åldersgräns från 12 år. Barn upp till 11 år måste ha en medföljande vuxen

OBS!

Detta erbjudande inkluderar inte ett liftkort

Plats

Austria Trend Alpine Resort Fieberbrunn ligger bara 3 km från centrum av Fieberbrunn.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter