• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Tåg ingår

Upptäck vackra Prag & Budapest!

 • Cityresor
 • 4, 6 eller 8 nätter
 • Ungern, Tjeckien
från 2.799 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Packa dina resväskor och flyg först till kulturella Prag och ta sen tåget till Ungerns huvudstad Budapest på denna dubbla stadsresa!

Är du sugen på att besöka både Prag och Budapest men har svårt att välja vilken huvudstad du vill besöka först? Denna dubbla stadsresa leder dig först till de historiska byggnaderna i Prag för att sedan fortsätta med tåg till Budapest där du njuter av den vackra utsikten och den trevliga atmosfären. Under dina dagar i Prag kan du strosa omkring i gamla stan, kolla på gatukonsten och beundra utsikten från Petrintornet. I Budapest spenderar du din tid på mysiga kaféer, tar ett dopp i något av termalbaden eller tar en drink uppe i luften på 360 Bar. Fördelen med dubbla stadsresor är att du får se massor på bara några dagar!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 3 eller 4 nätter i Prag
 • 2, 3 eller 4 nätter i Budapest
 • Tågbiljett Prag (Praha Hlavní Nádraží) - Budapest (Budapest-Keleti Pályaudvar)
 • Flyg från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Prag och från Budapest till Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg
 • Hotellinformation får du under bokningsprocessen
 • En flaska vin vid ankomst på hotellet i Prag
Från Prag till Budapest

Är du ute efter en prisvärd resa som kombinerar två olika städer? Åk iväg på ett vackert äventyr till Prag och Budapest och njut av fantastisk arkitektur, världsarv, panoramautsikter och härliga utekvällar med god mat. Du reser från Prag till Budapest med tåg och får njuta av frodiga landskap och underbara vyer på vägen.

Prag och Budapest utstrålar en helt unik charm vilket gör att besökare fängslas av deras skönhet gång efter gång. Denna resa passar perfekt för den som vill njuta av livets goda!

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om de hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

Resplan

Dag 1 & 2: Historiska Prag

Prag är en stad med rik historia, klassisk arkitektur, vackra palats och mysiga torg. Det är också en av städerna som varit på UNESCOs världsarvslista sedan 1992. Den tjeckiska huvudstaden har länge blivit kallat för den gyllene staden. Karlsbron, St. Vitus-katedralen, det kungliga palatset sa... Läs mer

Dag 3 & 4: 1001 nätter i Budapest

Låter inte det antalet nätter som en riktig dröm? Tyvärr är det för bra för att vara sant denna gång... Istället för 1001 nätter spenderar du antingen 2, 3 eller 4 nätter i Ungerns huvudstad. Här har du en perfekt blandning mellan storstad, natur och kultur. Mellan Buda och Pest strömmar flode... Läs mer

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • Transfer mellan flygplats, hotell och tågstationer
 • Frukost i Prag
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt varierar beroende på avresedatum och resans längd, se bokningsprocessens steg 3

Barnsäng

Barnsäng är ej tillgängligt

Rullstolsvänlig

Denna resa är ej rullstolsvänlig

Husdjur

Husdjur är ej tillåtet

Tågresan

Tågresan från Prag (Praha Hlavní Nádraží) till Budapest (Keleti Pályaudvar) tar ca 6,5 timmar. Avgångstiden kommer vara någon gång mellan 9.30-12.00

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter