• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Fira jul i mysiga Krakow

 • Cityresor
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter
 • Polen
från 869 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 68 gånger

Njut av den ultimata julstämningen i vackra Krakow med hotellboende och daglig frukost

Ibland kan man ha svårt att hitta julkänslan som så många av oss söker efter – trängas och leta efter julklappar till nära och kära och handla mat till julafton kan vara stressigt. Varför inte packa resväskan och spendera några avslappnande dagar i Krakow? Under julmarknaden mellan 30 november och 26 december hittar du tusentals ljus och färggranna julgranar ger dig en julstämningen du letar efter. Promenera genom den livliga julmarknaden med en kopp varm choklad i handen och beundra skönheten i staden. Under juletid är stadens alla världsarv omringade av glada juleljus, kryddiga dofter och glad stämning. God jul och välkommen till Krakow!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 3, 4, eller 5 nätter i Kraków
 • Frukost
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta till Krakow
 • Hotellinformationen kommer att vara synlig under bokningsprocessen
Tillval
 • Transfer t/r mellan flygplats och hotell (max 4 passagerare)
 • Utflykt till saltgruvorna i Wieliczka
Julmys i Kraków

Julen är en favorithögtid hos många: god mat, julklappar, mys med familj & vänner och om man har tur kanske man får lite snö. Julen i Kraków innebär tusentals med ljus, julgranar och julmarknader – denna tid på året är magisk! Kraków är fullt med historiska byggnader - stadens centrum ligger inte på Unescos världsarvslista för ingenting - och på torget Rynek Glówny är en sagolik julmarknad. Promenera längst med kullerstensgatorna till något av de mysiga kaféerna, restaurangerna och butikerna och förtrollas av atmosfären i Kraków!

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om det hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

TravelBird tipsar!
 • Kända märken

  Även i Krakow hittar du en majestätisk shoppinggalleria med alla de mest kända märkena. Fynda på!

  Affär Krakowska Affär
 • En gigantisk marknadsplats

  Med ett område på cirka 40 000 m² är Rynek Główny Europas största medeltida torg! Torget är en populär mötesplats där du hittar vacker arkitektur, historiska byggnader, mysiga caféer och restauranger.

  Park Rynek Główny Park
 • Juleljus i Gamla Stan

  Gamla stan i Krakow dekoreras med sagolika juleljus samtidigt som alla kaféer bjuder in till mysiga stunder omringat av förväntansfulla besökare såväl som lokalinvånare. Ett måste under vistelsen!

  Sevärdhet Kraków Old Town Sevärdhet

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Valfria utflykter

Utflykt till Wieliczka Saltgruva:
Missa inte ett besök till saltstaden. Saltgruvan i Krakow är en underjordslabyrint som stäcker sig över 9 våningar från 64 till 327 meter under jord. 1978 hamnade den också på Unescos världsarvslista. Turen tar plats på resans dag 2. Du blir upphämtad på hotellet och sedan transporterad i en luftkonditionerad minibuss. Turen sker med en professionell guide.
OBS! All information samt tid för upphämtning fås i receptionen på hotellet.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 3 år per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Barnsäng är inte möjligt att lägga till

Husdjur

Det är inte tillåtet att ha med husdjur

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Valuta

Polen använder valutan PLN

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter