• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Buss ingår

UNESCO-städerna Riga och Vilnius

 • Cityresor
 • 4 eller 6 nätter
 • Lettland, Litauen
från 2.139 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 5 gånger

Besök de underbara UNESCO-städerna Riga & Vilnius med denna kombo-stadsresa! Kultur, god mat och shopping i en och samma resa. Kan det bli bättre?

Se två av Europas huvudstäder på en och samma resa! Du börjar i den största staden i Baltikum: Riga. Här hittar du en harmonisk blandning av kultur, historia och modernitet. Sedan sätter du dig på bussen och åker vidare till nästa stopp på resan – Litauens huvudstad Vilnius. Staden är mest känd för den gamla stadsdelen, kyrktorn och den mysiga atmosfären. Promenera genom kullerstensgatorna i dessa gamla städer, ät lokala delikatesser på marknader och njut av en kall öl. Vilnius och Riga är båda perfekta för historikern, matälskaren och för dig som gillar shopping.

Erbjudandet inkluderar
 • 2 eller 3 nätter på Ibis Riga Centre Hotel i Riga
 • 2 eller 3 nätter på Panorama Hotel i Vilnius
 • Frukost
 • Bussresa från Riga till Vilnius
 • Flyg från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Riga och från Vilnius till Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg
Resplan

Dag 1 - 3: Riga

Lettlands huvudstad Riga erbjuder en elegant blandning av historia, arkitektur, kultur och moderna restauranger och mysiga affärer. Gå på en resa tillbaka i tiden och vandra längs Rigas smalaste gata, Rozenalla, smaka på lokala delikatesser och fördjupa dig i den medeltida atmosfären. Beundra ... Läs mer

Ibis Riga Centre Hotel

Dag 4 - 6: Vilnius

I hjärtat av Litauens historiska huvudstad väntar den mytiska gamla stan. Vilnius skiljer sig från andra större städer i Europa då staden är relativt liten vilket skapar en varm, öppen och lantlig atmosfär samtidigt som det känns som en huvudstad. Vilnius har massor med mysiga gator och histor... Läs mer

Panorama Hotel
Bussresan

Resan från Riga till Vilnius sker på dag 3 vid en 4-dagars resa eller på dag 4 vid en 6-dagars resa. Bussen avgår från Rigas busstation (Prāgas iela 1, Riga, LV-1050)- Det är ca 6 kilometer från hotellet till busstationen och du kan ta dig dit antingen genom kollektivtrafik (busslinje 322 eller 22) eller med taxi. Bussen anländer till Vilnius busstation (Sodų g. 22, LT-03211, Vilnius). Stationen i Vilnius ligger ca 5 minuters gångväg från ditt hotell.

Lux Express bussar är utrustade med luftkonditionering, toalett och säkerhetsbälten. Resan tar ca 4 timmar, men varaktigheten kan variera beroende på väder och trafikförhållanden.

Du får din bussbiljett och avgångstid med dina resedokument.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuell turistskatt
 • Transfer till/från flygplatserna och hotellen
 • Transport till och från busstationer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

373 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet

Bussresan

Du får din bussbiljett och avgångstid med dina resedokument

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Plats

Boendet ligger en kort promenad från Operahuset, i hjärtat av Riga. 500 meter från hotellet hittar du Riga Central Market och flygplatsen ligger cirka 9km från hotellet.

Ibis Riga Centre Marijas Iela 5 Riga LV-1050 Lettland

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter