• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Montenegro: bilresa i naturlig skönhet

 • Rundresa
 • 7 eller 10 nätter
 • Montenegro
från 4.089 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Kombinera natur, historia och kultur under denna fantastiska rundresa med hyrbil. Montenegros natur är fortfarande orörd – se denna oupptäckta pärla!

Montenegro kanske inte är det första du tänker på när du planerar ditt nästa resmål – men det är något vi ska ändra på! Detta lilla land har häpnadsväckande natur som du måste se med egna ögon. Täta skogar, kristallklara sjöar, höga berg och en magnifik kustlinje sammanfattar naturen i Montenegro. Under denna resa kommer du åka genom tre regioner med din hyrbil. Stanna när du känner för det, andas in den rena luften och beundra landskapen. Besök nationalparker, vandra till toppen av bergen och träffa lokalbefolkningen under dina besök i byarna. Under denna rundresa kombinerar du natur med historian i städerna Podgorica och Budva. Avsluta din resa längs med Adriatiska kusten. Montenegro kommer överraska dig, är du redo att ta del av natur och historia?

Erbjudandet inkluderar
 • 2 nätter i Podgorica
 • 2 eller 3 nätter i Kolasin
 • 3 eller 5 nätter i Budva
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Stockholm Skavsta till Podgorica
Natur & historia i Montenegro

Montenegro är en oupptäckt pärla för många. Detta lilla land är unikt på många olika sätt: naturlig skönhet, vackra stränder, kristallklart vatten och magnifika berg. Din resa börjar i Montenegros största stad och huvudstad Podgorica. Här har du moderna byggnader och gröna parker att upptäcka och se. Om du är intresserad av att se den vackraste byggnaden i staden borde du ta dig till Petrovic Palace i stadsdelen Kruševac. Efter du besökt huvudstaden åker du vidare i din hyrbil till Kolasin. I denna stad hittar du magiska landskap och klara vatten. Din resa fortsätter sedan mot Budva vilket är en kuststad där strand, hav och sol väntar på dig.

Resplan

Dag 1 & 2: Upptäck Podgorica

Välkommen till Montenegro! Vid ankomsten till flygplatsen hämtar du din hyrbil och startar ditt äventyr. Ditt första stopp under resan är huvudstaden Podgorica och här introduceras du till historia och kultur. Podgorica är en blandning av gammalt och modernt där det finns många pittoreska park... Läs mer

Hotel Keto  eller liknande

Dag 3 & 4: De vackra nationalparkerna i Kolasin

Är du redo för naturlig skönhet? Efter huvudstaden fortsätter din resa till inlandet mot målet Kolasin. Här ligger nationalparken Biogradska Gora som är ett av de äldsta skyddade naturområdena i världen. Nationalparken är en tät skog med bergsjöar, fascinerande flora och fauna. Missa inte att ... Läs mer

Bianca Resort & Spa  eller liknande

Dag 5 - 8: Gröna Budva

De gröna skogarna och de kristallklara sjöarna är ännu ett bevis på vad moder natur kan göra: kusten i Budva-regionen. Regionen har hela 35 stenstränder där den största staden är Budva. I Budva finns det många spår av grekerna och romerna. Det är väldigt trevligt att bara strosa omkring i den ... Läs mer

M-Club Hotel  eller liknande

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Toyota Yaris, Renault Clio eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatt per natt: €0,50 (barn 2-12 år), €1 (barn 12-17 år), €1,50 (vuxna 18+)
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 12:00

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 personer per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt på hotellet. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Liknande boende

Om de nämnda hotellen inte är tillgängliga kommer du istället att bo på liknande hotell i närheten. Du kommer att få reda på det slutgiltiga boendet när du mottar dina resedokument, senast 5 dagar innan avgång.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter