• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

En unik jul i vackra Budapest

 • Cityresor
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter
 • Ungern
från 979 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 10 gånger

Varför inte avverka årets julklappsshopping utomlands? Budapest är en stad med vacker arkitektur kombinerat med god mat och julig atmosfär

Visste du att Budapest är ett perfekt resmål för att maxa din julstämning? Här hittar du tusentals ljus runt de vackra, historiska byggnaderna, mysiga julmarknader och vacker atmosfär. Om det är kallt under din semester kan du alltid passa på att värma upp dig i någon av de termiska baden, ta en båttur på Donau, åka skridskor på isbanan i en park eller låta lokala delikatesser värma upp dig på en mysig restaurang. På julmarknaderna runt om i staden (från 9 november till 28 december) kan du hitta fina julklappar till dina nära och kära eller bara strosa omkring med en kopp varm choklad i handen. God jul och välkommen till Budapest!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter i Budapest
 • Frukost
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Malmö, Stockholm Skavsta till Budapest
 • Hotellinformationen är synlig under bokningsprocessen
Budapest i skimrande julskrud

Budapest är - om möjligt - ännu vackrare än vanligt under juletid! Stadens ståtliga byggnader, katedraler, stadsparker och fina torg lyses upp på ett magiskt sätt och förgyller staden. Bästa sättet att njuta av Budapests julstämning är att vandra genom staden, mysa på de större och mindre julmarknaderna och värma kropp och själ med rykande gulaschgrytor och goda ungerska viner. Denna underbara julresa avrundas med ett avkopplande besök till termalbadet Széchenyi med rykande utomhuspooler, värmande bastubesök och otaliga mineralrika inomhuspooler. God jul!

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om det hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

Fira in julen i Budapest

Självklart finns det julmarknader i många europeiska städer (i Budapest från 9 november till 28 december), men kombinationen av följande aktiviteter för din resa extra speciell.

 • Vi alla vet att Budapest är känt för sina termiska bad. Visste du att dessa är också öppna under juletider? Så glöm inte att packa ner dina badkläder och gör ett besök till Szechenyi! Utomhus kan det vara lite kyligt, men så fort du sätter fötterna i dessa baden kommer du snabbt glömma av kylan. På grund av temperaturskillnaderna är det ånga ovanför vattnet, vilket tillför till den vackra och gyllene inredningen i badhuset. Det är definitivt en unik upplevelse!
 • Det plana och livliga distriktet Pest och det mer kuperade Buda är åtskilda av floden Donau. Under solnedgången kan du ta en båttur på floden och se distrikten från vattnet med de tusentals lamporna.
 • Har du någonsin åkt skridskor med en magisk utsikt? I Budapest är det möjligt! Nära badhuset Szechenyi hittar du en skridskorink där du kan glida över isen med slottet Vajdahunyad i bakgrunden.
 • Om du letar efter en vacker utkiksplats i staden kan du ta dig till Fiskarbastionen. Se till att vara här när mörkret faller och se alla lampor tändas och lysa upp staden... Magiskt!

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transfer
 • Turistskatt: 4%
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och ett barn (upp till 12 år) per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Barnsäng

Barnsäng är tyvärr ej tillgängligt

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet på denna resa

Vinteraktiviteter

Här är en översikt på alla vinteraktiviteter i Budapest: http://budapestchristmas.com/

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter