• Boende inkluderat

Skidsemester i franska Alperna

 • Vintersport
 • 7 nätter
 • Villarodin-Bourget
5.601 kr -31%
från 3.909 kr
 • frånpris per paket

Höga berg, nypistade skidbackar och vinden i håret väntar på dig i franska Alperna! Här bor du i en egen lägenhet eller studio inklusive 2x skidpass

1400 meter över havet ligger skidälskarnas paradis – La Norma. Denna ort har 65 kilometer pister, idylliska alpina skogar och en magisk utsikt över Vanoise nationalpark. Här väntar ett oförglömligt äventyr för såväl nybörjare som skidproffs. Skidorten ligger nära tågstationen och motorvägen. Denna ort är bilfri, med vackra träbyggnader och små butiker med allt du kan tänkas behövas under din semester. La Norma är en utmärkt skidmiljö där du inte behöver trängas. Dessutom kan du spendera en heldag på någon av skidorterna Aussois, Bessans, Bonneval/Arc eller Val Cenis gratis! Med ditt skidpass har du också fri tillgång till skidorten Valfréjus som du når genom gratisbussar mellan orterna. Med La Norma och Valfréjus har du ca 135 kilometer pister att välja och vraka mellan! Ditt boende ligger enbart 400 meter från skidbackarna, så knäpp på pjäxorna och åk ut!

Erbjudandet inkluderar
 • Résidences Sogenor La Norma: 7 nätter
 • Endast boende
 • 2x skidpass (6 dagar, för vuxna)
 • Inkluderar sänglakan
 • Shuttlebuss mellan La Norma & Valfréjus
Tillval
 • Ytterligare skidpass
Savoie

Detta skidområde beskrivs bäst som barnvänligt och tyst. Beläget i det bergiga området Savoie, mellan 1350 och 2750 meters höjd, hittar du ett ganska kompakt skidområde med ca 65 kilometer pister. Detta är ett lugnt område som är perfekt för nybörjare och familjer. De vackraste pisterna är den röda pisten Arlette och den svarta pisten Norma 2. I staden finns det ett köpcentrum, skidskola och en förskola som kan passa dina barn medan du swishar fram i backarna.

Résidences Sogenor La Norma

 • Apartment
 • Villarodin-Bourget, Frankrike
10928903_823695711022327_5105876179006301335_o

Denna mysiga skidort ligger i hjärtat av de franska Alperna i Savoieområdet. Anläggningen ligger på 1350 meters höjd enbart 400 meter från skidbackarna. 400 meter från hotellet finns det affärer och restauranger. När snön ligger tungt på marken kan du knäppa fast pjäxorna och åka direkt från din lägenhet.

Läs mer
La Norma studio 4 personnes

Studio för 4 personer

Denna studio är ca 23m² stor och har en bäddsoffa (2 personer) eller två enkelsängar (1 bäddsoffa och 1 utdragbar säng) och en våningsäng (2 personer). Varje studio har ett pentry och ett privat badrum.

La Norma 2 pièces 4 personnes

Lägenhet för 4 personer

Denna lägenhet är mellan 25-30m² stort och har en bäddsoffa (2 personer) eller två enkelsängar (en bäddsoffa och en utdragbar säng) och ett sovrum med en bäddsoffa (2 personer). Vardagsrummet och köket kan separeras från varandra. Det finns också ett pentry och ett badrum.

La Norma 2 pièces 6 personnes

Lägenhet för 6 personer

Denna lägenhet är ca 35m² stort och har två enkelsängar (1 bäddsoffa, 1 utdragbar säng) eller 1 bäddsoffa (2 personer). Det finns också ett sovrum med en bäddsoffa (2 personer) och en sovalkov med våningssäng (2 personer). Det finns också ett pentry och ett badrum.

Dina skidpass

Detta erbjudande inkluderar skidpass för 2 vuxna under 6 dagar. Skidpassen kan användas i La Norma och Valfréjus från och med den 22 december 2018 till och med den 19 april 2019. Skidpassen ger dig tillgång till shuttlebussarna som går mellan La Norma och Valfréjus och en dag i Aussois, Val Cenis, Bonneval/Arc eller Bessans. Du får dina skidpass i hotellreceptionen

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Turistskatter på ca 1€ per person och natt
 • Transport
 • Skidpass för ytterligare resenärer (2x inkluderade)
 • Skidutrustning
 • Deposition på 300€ per studio/lägenhet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för Résidences Sogenor-La Norma. Du ingår i ett avtal med Résidences Sogenor-La Norma. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 28 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 17:00 - 19:00

Utcheckning

Fram till kl. 08:30 - 10:00

Rumskapacitet

Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Studio för 4 personer
Max 4 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Lägenhet för 4 personer
Max 6 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år - Lägenhet för 6 personer

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt på hotellet, mot en avgift på 15€ per dag. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Wi-fi

Wi-fi kostar från 9€ per dag

Husdjur

Max 1 husdjur per boende är tillåtet mot en avgift på 30€ per vistelse (betalas på plats). Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Plats

La Norma är en mysig skidort i hjärtat av de franska alperna i Savoie. Anläggningen är mindre än 2 timmars bilresa från flygplatserna Lyon, Genève, Chambery, Grenoble och Turin (Italien). Här ifrån tar du dig med tåg eller buss till resorten.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter