• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat
 • Hyrbil inkluderad

Äventyr på Malta och Gozo med hyrbil

 • Rundresa
 • 7 eller 10 nätter
 • Malta
från 3.929 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Pittoreska landskap och fantastiskt vatten hittar du på denna ö. Med hyrbil kan du upptäcka allt Malta och Gozo har att erbjuda i egen takt!

Mitt i Medelhavet finns denna glittrande juvel – välkommen till Malta! Ön är full med historia och kultur, branta klippor som vattnet slår mot och fascinerande ruiner som tar dig tillbaka i tiden. Det kristallklara havet bjuder in för snorkling eller dykning och den yacht-fyllda hamnen gör dig frestad till en båtutflykt. Under denna minnesvärda resan upptäcker du både Malta och Gozo med friheten med en hyrbil. Susa fram genom landet och gör bensträckare längs med havet och njut av utsikten och allt Malta har att erbjuda!

Erbjudandet inkluderar
 • 2 eller 3 nätter på Malta
 • 3 eller 4 nätter på Gozo
 • 2 eller 3 nätter i slutet av resan på Malta
 • Frukost
 • Hyrbil
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg, Stockholm Skavsta till Malta
Tillval
 • Elcykel på Gozo
Medelhavetspärla - Malta

Malta bjuder i vanlig ordning på soliga dagar, azurblått hav, magiska solnedgångar och karaktäristiska hamnar. Denna medelhavspärla har även en rik historia som är daterad ända tillbaka från antikens tid. Mytomspunna ruiner kombineras med undangömda badplatser och ett myllrande stadsliv. Här hittar du också underbar mat, härlig kultur och en magisk atmosfär. Välkommen till din nästa semester!

Resplan

Dag 1 & 2: Magiska Malta

Efter ditt flyg har landat på Malta International Airport hämtar du ut din hyrbil för resan! Du åker nu mot ditt hotell på ön där du checkar in och ger dig sen ut på stan. Ön välkomnar dig med en mängd frestelser. Havets kristallklara färg bjuder in till ett dopp, de historiska byggnaderna beh... Läs mer

Cerviola Hotel

Dag 3 - 5: Gozo

Under dag 3 är det dags att köra mot den fantastiska ön Gozo! Tanka bilen och susa till färjan i Cirkewwa där du fortsätter din resa (kostnaden för färjan ingår ej) mot Gozo. Resan med färja tar dig ca 20 minuter vilket också innebär att du har lite tid att njuta av den Blå Lagunen och ön Comi... Läs mer

Downtown Hotel

Dag 6 & 7: Tillbaka till Malta

Efter dina underbara dagar på Gozo rör du dig tillbaka till Malta. Nu har du tid att checka av resten av sevärdheterna på din lista. Åk till en av de många stränderna på ön, njut av medelhavsköket, strosa omkring i den vackra naturen eller kör din hyrbil mot en fiskeby. Gå in i grottorna kalla... Läs mer

Cerviola Hotel

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Valfri utflykt på Gozo

Är du intresserad av en helt ny upplevelse i Gozos vackra miljö? Du kan lägga till en utflykt med elcyklar där du får se och upptäcka Gozos kultur och historia samt de dramatiska utsikterna över ön. Denna rutt går bort från turistattraktionerna och för dig till utsikter du inte trodde var möjliga. Utflykten tar ca 3-4 timmar och inkluderar flera stopp på vägen där du kan beundra havet, klipporna och ta bilder för att visa dina nära och kära vad du sett under din semester. Vi rekommenderar dig att ta med en liten ryggsäck med badkläder och handduk om du blir sugen på att ta dig ett dopp i havet!

Hyrbil inkluderat

Njut av friheten att köra runt själv med hyrbil. Vi väljer rätt storlek på bilen och ser till att upphämtningen ansluter sig smidigt till ditt flyg.

 • Självriskförsäkring
 • Fria mil
Läs mer

Viktig information

 • Du har en Toyota Aygo eller liknande beroende på storleken på ditt resesällskap.
 • Huvudföraren måste inneha ett kreditkort utfärdat i dennes namn med tillräcklig kredit för att reservera depositionen på max 25000 SEK. Beloppet kan variera och beror på typ av bil. Se till att ditt kort har präglade siffror, dvs upphöjda siffror, då kort utan detta inte accepteras av den lokala uthyraren.
 • Huvudföraren måste ha ett giltigt körkort med minst 2 års körerfarenhet.
Se alla villkor
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuella turistskatter
 • Kostnad för färja mellan Malta och Gozo
 • Bensinkostnader
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 3 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

1.441 kr rabatt på hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Rabatten beror på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Extra nätter

Vänligen observera att nätter utöver de som är nämnda sker på flyget

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter