• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Julstämning i Riga med 4* hotell

 • Cityresor
 • 2 eller 4 nätter
 • Lettland
från 1.929 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer
Redan bokad 9 gånger

Känner du doften av glögg och hör du julmusiken i fjärran? Ett varmt välkommen till julen i Lettlands huvudstad Riga. Här är julstämningen på topp!

Att julen är magisk är något många är medvetna om, men det är faktiskt något speciellt med att spendera några dagar utomlands kring juletider. Du strosar på julmarknader i din egen takt och julstressen är som bortblåst när du har en varm kopp glögg i handen och bor på 4-stjärnigt hotell i centrala Riga. Lettland är dessutom ett perfekt resmål för en kortare semester. Här kan du hitta dina julklappar till familj och vänner och är eftersom Riga är känt för att vara prisvärt så du har troligtvis pengar över till att köpa något till dig själv!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 3 eller 4 nätter i Riga
 • Frukost
 • Flyg t/r från Stockholm Arlanda, Köpenhamn, Göteborg till Riga
 • Hotellinformationen är synlig i bokningsprocessen
Magisk jul i Riga

Lettlands huvudstad är ett absolut perfekt resmål för en kortare semester. Staden är inte bara visuellt vacker utan här finns det vacker arkitektur, rik historia och mycket kultur. Riga är även hem för en fascinerande blandning av sovjetisk arkitektur, eleganta jugendbyggnader och traditionella trähus från medeltiden. Låt för all del Rigas historier strömma fram medan du flanerar förbi de pastellfärgade dockhusliknande husen i den UNESCO-listade gamla stan - en av Nordeuropas vackraste! Under julen förvandlas Riga till ett sagoland med julmarknader, julbelysning och julgranar runt varje hörn. Överraskas av underbara Riga!

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om det hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

Läs mer
Fira in julen med julmarknader

Under juletider finns det massor med saker att göra i denna europeiska huvudstad:

 • Besök julmarknaden på Dome Square: Här har du en traditionell julmarknad i den gamla stadsdelen i Riga. En enorm julgran är uppställd, en eldstad och typiska bås där det säljs hemmagjorda vantar, tofflor, godsaker och annat traditionellt. Här finner du också vackra julkulor och dekorationer.
 • Besök julmarknaden på Livu Square: Bara några minuters gång från Dome Square hittar du Livu Square. Detta är en lite mindre julmarknad med en mer modern tappning. Julgranen här är gjord av träplankor!
 • Besök julmarknaden i Esplanade Park: Esplanade Park ligger norr från gamla stan. Här hittar du bås som säljer traditionella julprodukter, ett pariserhjul samt en liten inhägnad med kaniner som du kan ge en julhälsning till.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuella turistskatter
 • Transfer t/r från flygplatsen till hotellet
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 personer per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnsäng

Barnsäng är tyvärr ej tillgängligt

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet på denna resa på grund av flygningen

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter