• Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Strålande jul på nöjespark i Köpenhamn

 • Bilsemester
 • 1, 2 eller 3 nätter
 • Köpenhamn
från 609 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Kring juletider lyser vackra Köpenhamn upp och det kända Tivoli blir som ur en saga. Fira in julen här inklusive 2 entrébiljetter till nöjesparken

Den danska huvudstaden har mycket att erbjuda: färggranna hus i Nyhavn, god mat och underbara Tivoli. Den kända nöjesparken är ett måste under en vistelse i Köpenhamn – speciellt under julen! Här tänds det mer än en halv miljon ljus med tomtar och julgranar runt varje hörn. Julmarknaden här har över 50 olika bås där det säljs julklappar, dekorationer, god mat och dryck som håller dig varm under kalla juldagar. Du kan också ta en sväng förbi Tomten och hans renar. Fira in julen med en mysig semester och få den ultimata julstämningen!

Erbjudandet inkluderar
 • Generator Hostel: 1, 2 eller 3 nätter
 • Frukost
 • Inträde till Tivoli Köpenhamn
Köpenhamn

Vårt kära grannland har mycket att erbjuda! Här kan du njuta av ett glas Tuborg i Nyhavn, ta en shoppingtur på Strøget eller en mysig promenad i fristaden Christiania. Besök Nationalmuseum, konstmuseet Louisiana eller djurparken Zoologiske havet, och passa på att uppleva staden som köpenhamnarna själva gör - på cykel! Blir du trött kan du återhämta krafterna på något av caféerna vid Halmtorvet för att sedan besöka intilliggande Kødbyen, Köpenhamns svar på Meatpacking district i New York.

Generator Hostel

 • Hotel
 • Köpenhamn, Danmark
Generator Hostel

Välkommen till Generator Hostel i Köpenhamn som är beläget centralt i staden med många närliggande restauranger, shoppinggator och kaféer. Hotellet erbjuder en bar och en lounge med tv och biljardbord. Här arrangeras också olika evenemang. Receptionen är öppen 24-timmar om dygnet och 1 km bort ligger det populära hamnområdet Nyhavn. Om du är intresserad på att upptäcka Köpenhamn med cykel kan du prata med hotellpersonalen!

 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • facility icon
 • +5
Läs mer
Bedroom

Dubbelrum

2 vuxna per rum

Dubbelrummet är ca 13m² stort och är utrustat med en dubbelsäng eller två enkelsängar. Rummet har också ett skrivbord, garderob samt ett privat badrum med dusch eller badkar.

Julmarknader i Köpenhamn
 • Julmarknad i Christiania: Fristaden Christiania är en speciell plats i Köpenhamn. Detta område grundades på 1970 och deklarerades som självständigt ett år senare. Julmarknaden här skiljer sig från de mer traditionella julmarknaderna. Njut av den livliga atmosfären på Gray Hall i Christiania.
 • Julmarknaden i Nyhavn: Under julen förvandlas den pittoreska hamnen till en av stadens finaste julmarknader. Här finner du traditionella danska julklappar och delikatesser. Värm dig med en kopp rykande het glögg och æbleskiver!
 • Hans Christian Andersen julmarknaden: Mer danskt än detta kan det inte bli! Alla bås på denna marknaden är uppkallade efter sagor av den danska författaren. Här kan du också träffa jultomten om du har tur! Denna marknad är öppen från 16 november - 21 december 2018
 • Vill du besöka fler julmarknader? Från och med den 16 november till och med den 22 december finns det en julmarknad i parken Kongens Nytorv och på Højbro Plads. De första två helgerna i december kan du besöka julmarknaden i Carlsbergs bryggeri.

Reseguide inkluderat

Reseguiden innehåller roliga tips på sevärdheter, restauranger, museer och mer! Efter bokning har du tillgång till reseguiden via din TravelBird-app.

Inträde till Tivoli

Välkommen till Tivoli som i år fyller hela 175 år. Parken grundades år 1843 och erbjuder idag spektakulär exotisk arkitektur blandad med utsökta trädgårdar och landskap.

Vid julen lyser nöjesparken upp i fler än 500 000 ljus med Tomten och hans renar på besök, en mysig julmarknad och såklart åkattraktioner.

På Tivoli finns något för alla: vackra trädgårdar för naturälskare, exotisk arkitektur för globetrotters och naturligtvis åkturer för adrenalinsökande. Särskilt den sistnämnda gruppen kan se framemot häftiga berg-och-dalbanor och spännande attraktioner. Om du vill ta det lite lugnare kan du njuta av en underbar utsikt från pariserhjulet.

Vägbeskrivning: Tivoli ligger ca 1,8 km från ditt hotell vilket tar ca 25 minuter att gå. Du kan också gå till Nørreport St. och ta S-train Line C och gå av vid centralstationen. Tivoli ligger precis framför.

OBS! Biljetterna via erbjudandet gäller för år 8-99 - endast entrébiljetter.
Du kommer att få ditt värdebevis från oss med en streckkod som måste tas med utskriven till entrén på Tivoli.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Attraktioner
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Partnerns villkor

TravelBird fungerar som en resebyrå för GENERATOR HOSTEL COPENHAGEN A/S. Du ingår i ett avtal med GENERATOR HOSTEL COPENHAGEN A/S. TravelBirds bokningsvillkor (B) och vår partners villkor gäller för detta erbjudande. Den fullständiga resesumman (exklusive bokningsavgift) återbetalas om beställningen annulleras upp till 2 före avresa. Beloppet återbetalas inte om avbokning sker efter denna dag.

Incheckning

Från kl. 14:00

Utcheckning

Fram till kl. 10:00

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 spädbarn upp till 2 år per rum

Ensamresande

Betalar för hela hotellpaketet (betalar endast för en flygbiljett vid inkluderat flyg)

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 2 fullt betalande personer:
Barn 0-2 år: Bor gratis

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt på hotellet. Vänligen kontakta kundtjänst för mer information.

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet på denna resa

Inträde till Tivoli

Biljetterna via erbjudandet gäller för personer mellan åldrarna 8-99 - endast entrébiljetter. Du kommer att få ditt värdebevis från oss med en streckkod som måste tas med utskriven till entrén på Tivoli. Om du reser med någon under 8 års ålder kan du köpa den entrébiljetten på Tivoli

Plats

Ditt hotell ligger ca 1 kilometer från färgglada Nyhavn och ca 1,8 kilometer från Tivoli.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter