• Flyg inkluderat
 • Boende inkluderat

Minisemester i färgstarka Neapel

 • Cityresor
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter
 • Italien
Ny
från 1.499 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

God mat, härlig atmosfär och magiskt vackert – det måste ju ändå vara en perfekt beskrivning av detta land. Neapel är definitivt inte ett undantag!

Italien är känt för sitt underbara kök, utsökta viner och sin härliga kultur. Den italienska kuststaden Neapel är en vacker och färgglad pärla med en rik kultur och magiskt fina byggnader som kollar ut över Tyrrenska havet. Som Italiens tredje största stad finns det massvis att upptäcka och se. Först och främst måste du självklart äta en traditionell pizza, göra ett besök på museet Cappella Sansevero och smaka på en gelato medan du njuter av utsikten över staden och havet. Välkommen till en minisemester i vackra Neapel!

Erbjudandet inkluderar
 • 2, 3, 4 eller 5 nätter i Neapel
 • Frukost
 • Flyg t/r från Köpenhamn, Stockholm Skavsta till Neapel
 • Hotellinformationen är synlig i bokningsprocessen
Överraskande Neapel

Neapel är en glödande stad som bjuder på en härlig blandning historia, havsbris, gastronomi och natur med imponerande Vesuvius som fond. Hela den historiska stadskärnan är klassat av UNESCO som världsarv, så promenera längs de slingrande gatorna och imponerande kyrkorna och insup atmosfären.

Staden är givetvis även känt som Italiens mathuvudstad. Ät dig mätt på pizza, pasta och otaliga sötsaker som staden har att erbjuda och skölj allt detta goda med lokalproducerat vin från Campania. Om du känner att du inte har upplevt italiensk mat till fullo så kan detta vara din chans!

Hotell

Vi arbetar med pålitliga partners i regionen för att erbjuda den bästa möjliga vistelsen.

När du planerar din resa, efter att du har valt datum, kommer vi att visa all information om det hotell du kommer att bo på.

Fördelar med alla hotell

Läs mer
TravelBird tipsar!
 • Bästa pizzan i stan

  Om du vill testa en äkta italiensk pizza ska du definitivt ta dig till Gino Sorbillo. Här hittar du traditionella pizzor med färska ingredienser. Förbered dig för en kulinarisk upplevelse!

  Italiensk restaurang Gino Sorbillo Italiensk restaurang
 • Glass i världsklass

  Man kan inte åka till Italien utan att smaka på typisk gelato! På Casa Infante hittar du möjligtvis den bästa glassen du någonsin smakat. Värt ett besök!

  Glass Casa Infante Glass
 • Katakomber i Neapel

  Besök dessa välbevarade katakomber under Neapels livliga mark. Detta måste man se i person!

  Museum Catacombe di San Gennaro Museum
calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Eventuella turistskatter
 • Transfer
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Prisändringar

Vänligen observera att flygen inkluderade i detta erbjudande är föremål för aktuell tillgänglighet och pris, och kan ändras under din bokningsprocess. När så är fallet kommer vi alltid att meddela detta under bokningsprocessen.

Rumskapacitet

Max 2 vuxna och 1 barn per rum

Ensamresande

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnrabatt

Barnrabatt gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset
Spädbarn 0-1 år får rabatt på flygbiljetten men får inte ta upp ett säte eller checka in bagage

Generell rabatt

Baserat på minst 3 fullt betalande personer:
fjärde resenären och uppåt: rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset

Barnsäng

Barnsäng finns tyvärr inte tillgängligt på hotellet

Rullstolsanpassat

Denna resa är tyvärr ej rullstolsanpassad

Husdjur

Husdjur är tyvärr ej tillåtet på denna resa

Flygtider

Observera att flyg kan komma att ändras, bli försenade eller ställas in av flygbolaget och att flygtider är preliminära. Glöm inte att kontrollera aktuella flygtider före avgång på flygbolagets eller flygplatsens hemsida för att hålla dig uppdaterad om viktig information.

Resedokument

Resehandlingar skickas till dig senast 5 dagar före avgång

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter