• Boende inkluderat
 • Aktivitet inkluderad

Åk skidor i schweiziska Alperna

 • Vintersport
 • 3, 5 eller 7 nätter
 • Klosters-Serneus
från 4.479 kr
 • pris per person från
 • baserat på 2 personer

Snötäckta landskap och riktigt bra skidåkning väntar på dig i schweiziska Alperna. Du har inkluderade liftkort och njuter av halvpension på hotellet

En av de absolut bästa känslorna i världen måste ju vara att klä på sig sin skidutrustning och bege sig ut i snötäckta landskap och swisha ner för backarna! Under denna resa har du inkluderade liftkort till skidområdet Davos-Klosters vilket inkluderar hela 300 kilometer med pistar. Områdena du har tillgång till är Jakobshorn, Parsenn/Gotschna skidort och de två familjevänliga bergen Madrisa och Rinerhorn. Du har också tillgång till Schatzalp/Strela. Den längsta backen är Weissfluhgipel-Küblis på hela 12 kilometer! Ditt hotell är beläget i byn Klosters-Serneus med gratisbuss till backarna precis framför hotellet. Efter en lång dag i backen njuter du av din inkluderade halvpension eller tar ett dopp i hotellets swimmingpool. Fram med täckbyxorna och åk mot Schweiz!

Erbjudandet inkluderar
 • Kurhotel Bad Serneus: 3, 5 eller 7 nätter
 • Halvpension
 • Liftkort för skidorten Davos-Klosters
 • Shuttlebuss mellan hotellet och skidorten
 • Tillgång till wellness
 • Gästkort med rabatter i Davos-Klosters
Schweizisk pärla

Klosters-Serneus är en kommun belägen i regionen Prättigau/Davos och har häpnadsväckande landskap. Under sommaren är det en perfekt destination för vandraren och under vintern blir det snöälskarens dröm! Psst.. det brittiska kungahuset brukar ha sina vintersemestrar här – så om du har tur kanske du kan swisha förbi Prins Harry och Meghan Markle i pisterna! I byn finns det flertalet restauranger och några butiker där du kanske kan hitta en souvenir och minnas din semester för evigt. Om du älskar natur har du definitivt hittat till rätt destination!

Kurhotel Bad Serneus

 • Hotell
 • Klosters-Serneus, Schweiz
Kurhotel Bad Serneus + Entrance

Välkommen till Hotel Bad Serneus! Omgivet av skog och ängar, med utsikt över bergen och bara några minuter från skid- och vandringsområdet Klosters Madrisa, väntar en oförglömlig oas av lugn. Inte bara på grund av platsen, men också på grund av den stora wellnessavdelningen på 110 m². Här finns tre olika bastur, ett spa, uppvärmda solstolar, en sensorisk dusch och massage. Hotellet erbjuder också ett gym, bordtennis och biljard. Restaurangen serverar europeiska och traditionella schweiziska rätter. På vintern kan du njuta av en ostfondue eller raclette i den mysiga källaren.

 • +6
Läs mer
Doppelzimmer Standard

Dubbelrum standard

Standard dubbelrummet är ca 20m² stort och är utrustat med två enkelsängar samt ett privat badrum med dusch.

Dubbelrum superior (max 3 personer)

Superior dubbelrummet är ca 20-23m² stort och är utrustat med två eller tre enkelsängar samt ett privat badrum med dusch och hårtork. Rummet har också en tv, värdeskåp och minibar (mot avgift).

Dubbelrum superior (max 4 personer)

Superior dubbelrummet är ca 24m² stort och är utrustat med 2- 4 enkelsängar samt ett privat badrum med dusch och hårtork. Rummet har också en tv, värdeskåp och minibar (mot avgift).

Enkelrum

Enkelrummet är ca 20m² stort och är utrustat med 1-2 enkelsängar samt ett privat badrum med dusch. Minst 1 vuxen och 1 barn för detta rum.

Dina liftkort

Detta erbjudande inkluderar liftkort med tillgång till skidområdena i Davos-Klosters, vilket är Jakobshorn, Parsenn/Gotschna och de två familjevänliga bergen Madrisa och Rinerhorn. Du har också tillgång till Schatzalp/Strela. Om din vistelse är 3 nätter har du liftkort under 2 dagar, vid 5 nätter har du liftkort under 4 dagar och om du stannar 7 nätter har du liftkort under 6 dagar. Med ditt liftkort har du tillgång till ca 300 kilometer med pister – oändligt med möjligheter och backar för alla! Utanför hotellet går det bussar till skidorterna. Du får dina liftkort genom att lämna in dem vid någon av Davos-Klosters Bergbahn.

calendar illustration
Se priser och tillgänglighet för detta erbjudande
Exklusive
 • Rese- och/eller avbeställningsförsäkring
 • Bokningskostnad 99 kr
 • Transport
 • Eventuell turistskatt
 • Skidutrustning
 • Dryck till måltiderna
Betalning

Om du bokar det här erbjudandet inom 49 dagar före valt datum för avresa kan du välja att delbetala kostnaden. Den första delbetalningen utgörs av 35% av erbjudandets totala pris samt bokningsavgiften på 99 kr.

Ytterligare information
Villkor

Kombinationen av resor som erbjuds är ett paket i den mening som avses i direktiv (EU) 2015/2302. Därför kommer du att dra nytta av alla EU-rättigheter som gäller för paket. TravelBird B.V. är fullt ansvariga för att paketet fungerar som en helhet. TravelBirds resevillkor (A) gäller för denna bokning. Se artikel 11 i de kompletterande resevillkoren för våra avbokningsregler. I enlighet med lagen har TravelBird B.V. dessutom skydd för att återbetala dig, där transport ingår i paketet, för att säkerställa din återkomst hem vid insolvens. Mer information om nyckelrättigheter enligt Directive (EU) 2015/2302 finns i bilaga I del A.

Incheckning

Från kl. 14:00 - 20:00

Utcheckning

Fram till kl. 08:00 - 11:00

Rumskapacitet

Min 2 personer och max 2 personer - Dubbelrum standard
Min 2 personer och max 2 vuxna och 1 barn upp till 15 år - Dubbelrum superior (max 3 personer)
Min 2 personer och max 2 vuxna och 2 barn upp till 15 år - Dubbelrum superior (max 4 personer)
Max 1 vuxen och 1 barn upp till 15 år - Enkelrum

En person tilläggsavgift

Rabatten gäller baserat på avresedatum och vistelsens längd, vänligen fortsätt bokningsprocessen för att se det slutgiltiga priset.

Barnrabatt

Barnrabatt gäller endast vid minst 1 fullt betalande person:
Barn 0-4 år: får 100% rabatt per vistelse
Barn 12-15 år: får 20% rabatt per vistelse
Barn 5-8 år: får 70% rabatt per vistelse
Barn 9-11 år: får 50% rabatt per vistelse

Barnsäng

Barnsäng finns tillgängligt utan avgift på hotellet. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Rullstolsanpassat

Hotellet har rum som är rullstolsanpassade. Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Husdjur

Husdjur är tillåtet att ha på hotellet, mot en avgift på 140 kr per dag (mat ingår ej). Vänligen kontakta vår kundtjänst innan du bokar

Wellness

I detta erbjudande har du tillgång till hotellets wellnessavdelning, vilket inkluderar swimmingpool, bastu, ångbastu och område för avslappning. Behandlingar och massage kan beställas till (mot avgift)

Halvpension

Detta erbjudande inkluderar halvpension, vilket innebär:
Frukostbuffé
Middag (val mellan vegetarisk, kött eller fisk)

Om du har bokat en vistelse under jul eller nyår har du också följande i halvpensionen (detta kräver ett tillägg):
- Julmiddag (5-rätters, 24/12)
- Nyårsmiddag (5-rätters)

Plats

Hotel Bad Serneus är beläget i byn Klosters-Serneus i Schweiz. Det finns en matbutik ca 500 meter från hotellet och flygplatsen i Zürich ligger ca 170 kilometer bort.

Kan vi hjälpa dig? Vi svarar på din fråga
Besök vårt hjälpcenter